Sziasztok!
Valahogy ezt kéne az első hozzászólásba beleszerkeszteni moderátor által át-megfogalmazva perpill sietős a dolgom, de:
Bármilyen döglődésre gyógyír!RSD Lite flashtoolhoz hasonló de annál minden szempontból jobb. Döglött telefonra is feltol egy gyári romot:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginTapasztalat, hogy habár agyon gyilkolt telefon nem ad még képet se, attól még tölt és működik. Tehát töltőn hagyni-tölteni függetlenül, hogy jelez-e bármit. Majd "mintha adna képet" ugyanúgy betenni flash módba és követni a leírásokat az oldalon. Hiába látszólag döglött, a jeleket beveszi amit nyomsz és ha flash módba rakod, a program ennek megfelelően probléma nélkül képes is flashelni. Megtörtént eset. És nem a sógorommal, hanem velem.Ezt letöltöd, kicsomagolod és bemásolod egy Fastboot fájlokat tartalmazó mappába. Például a hivatalos gyári EU ICS fastboot fájljai:
Register or
LoginRádugod a telót fastboot módban a gépre és elindítod a FlashME.bat -ot. Mindent magátol végigcsinál. Ez jobb mint akármelyik és eddig ez bárohnnan visszahozta.
Ennél a pontnál van egy "frissen kibontott gyári Motorola ICS-t futtató Razr-od".
Rootolni pikk-pakk lehet így ni:
Register or
LoginA legajánlottabb Recovery:
Register or
Login(Sima apk. Letöltöd, felteszed, elindítod, adsz neki root jogot és mindent megcsinál. Ezzle megy multiboot is meg minden. Nekem pl most párhuzamosan van fent a gyári ICS és egy JellyBean rom. Utóbbit használom napi szinten. És amúgy mióta ez a recovery van nem halt meg még a telefonom, pedig kerneltől kezdve mindent cseréltem már vele. Ráadásul ha gyatra vagy bugos a rom amit épp csináltam, akkor csak törlöm a partíciót recovery-ben és bebootolok vele a sima rendszerbe. A gyárin kívül még 4-et képes kezelni párhuzamosan.)
Valaki legyen oly szíves és tegye/tetesse be moderátorral az első kommentbe ezt akármely módon átformázva.
Köszönöm szépen!