Sziasztok ...hát utólagos sírás rívás !!! Segitség kellene ! Akár priviben is de itt is !
Megosztom veletek a történetet.
Nos volt egy defym amivel elégedett voltam mentek a romok mindig minden azonnal sikerült nem volt gondom sosem és azt gondoltam hogy nem is lesz sosem más androidossal sem. Természetesen Motorolás révén nem is vehettem volna más telót mint egy Razr Xt 910 est és persze azonnal hozzáfogtam a babrálásához, mert sajna nem ment a Hotspot és amugy sem teszett a gyari cucc rajta. Első dolgom és gondolatom az volt hogy Root és egy gyors Rom mentés hogy nem legyen később bajom. Ezt meg is tettem ..a rootolás egy Doomlord progival történt majd a RAZR-CWMOnBoot-Remove-J.Y.Daddy prigival sikerült is a Romot mentenem. Innen kezdődik a kálvária.
Gondoltam feltolok egy ICS 4 et de csak olyat találtam MIUI ban ami külön irta hogy ne próbálkozzak ha 2.3.5 rom van fent mert nem lesz szerencsém.
Nos akkor egy gyengébbet gondoltam és hirtelen letöltöttem egy 2.7. akármit szintén Miui -t és feltettem de előtte ismét egy gondos Rom mentés biztos ami biztos alapon.
Eredmény:
A telefon bootoláskor csak a Motorola alapemlémát adja és semmi tovább.
Nem veszi a töltést vagyis gondolom nem veszi mert amikor lehuzom a hálózatról akkor egyből elmeyg a Moto felirat és kikapcsol a gép.---előtte amig töltött volt ment amig birta az aksi.-
Van egy előhozható menüm a dupla hangerő plusz bekapcs gombbal de ott a Clockwordmodban a backup menü jön fel ahol ugyan látom a két mentett Romot de nem tudom elinditani őket ! ?
Nos jelenleg tanácstalan vagyok
Egyrészről olvastam olyat hogy zárt bootloader van a Razr nál ez azt jelenti nem kelett volna eszkábálnom mert halálra itélt a dolog ?
Ugyanakkor a fent emlitett menüben a Zip kiterjesztésű filokat megnyitja a gép és elindítja de persze nincs egy Jó rom a kezemben amit feltehetnék a Kártyára ezért nem tudom mit tegyek rá illetve egyáltalán ha zárt a bootloader akkor lehet semmi nem fog menni vagy esetleg előtte meg kelett volna valahogy nyitnom ?
Mit tegyek ...SEGITSÉG !!!
Köszönöm !
Ha valaki akát privátban ír nekem olyat amivel megoldom a gondomat nem leszek hálátlan !!!
You are not allowed to view links.
Register or
Login köszönöm előre is !