2024, 11 23, 17:29:05

Szerző Téma: Razr- általános beszélgetés  (Megtekintve 63049 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Razr- általános beszélgetés
« Dátum: 2011, 12 26, 20:03:35 »
Teszt a portálon: You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Dreamie

• PDA: Motorola RAZR, Motorola xoom
  • PDA ROM: Team EOS XOOM ICS 4.0.3 umts_everest MZ601
Re: Razr- általános beszélgetés
« Reply #1 Dátum: 2011, 12 26, 20:15:44 »
Üdvözlet Mindenkinek!

Pár napja vagyok Boldog tulaj, nagyon jól eltalált telefon sztem anyaghasználat kiválló, hardver elég bőven mindenre, szoftveres akadás néhol előfordul, főként zenelejátszó megnyitásakor kell várni picit, de ezt szerintem frissítéssel fogják orvosolni. Én még nem rootoltam a készüléket, de már lehet. Kis leírás amit máshol ajánlottak megosztom veletek. 1. You are not allowed to view links. Register or Login 2. videóval képekkel illusztrálva You are not allowed to view links. Register or Login

Eddig akksiidő laza 1 nap, úgy hogy a 3g megy folyamatosan és szoktam netet is osztani vele, ajánlom hozzá a juice defender-t, ezzel együtt elég jól bírja.

Navigációra Sygic legújabb véltozata amit marketről le lehet szedni, röccenés nélkül megy tökéletes.

egyelőre ennyi!

Üdv.: Dreamie
Batman! Segítséget, ha baj van!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #2 Dátum: 2011, 12 26, 20:51:21 »
Elolvastam a tesztet, de egy valami nem derült ki belőle a számomra.
A specifikációban ez szerepel:
Teljes tároló: 16 GB
App.-ok részére: 3,66 GB
Egyéb részére: 8 GB

Ez nagyvonalúan is 12 GB. A maradék négy az hová lett?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Dreamie

« Reply #3 Dátum: 2011, 12 26, 20:57:42 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elolvastam a tesztet, de egy valami nem derült ki belőle a számomra.
A specifikációban ez szerepel:
Teljes tároló: 16 GB
App.-ok részére: 3,66 GB
Egyéb részére: 8 GB

Ez nagyvonalúan is 12 GB. A maradék négy az hová lett?

A maradék az androidrendszer+ motorola szoftverek, ha jól tudom.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #4 Dátum: 2011, 12 26, 21:16:05 »
A maradék az androidrendszer+ motorola szoftverek, ha jól tudom.

Azért az durva lenne.
Az SGS-en 8-ból kettő van a programoknak, és 6 nekem. Nem hiányzik a 25%-a a memóriának...

Nem elérhető Dreamie

« Reply #5 Dátum: 2011, 12 27, 11:40:02 »
Azért az durva lenne.
Az SGS-en 8-ból kettő van a programoknak, és 6 nekem. Nem hiányzik a 25%-a a memóriának...

Pedig ezt írják, nem hinném hogy ezen a 4-4 és fél gigán spórolnak... Nem akarnak úgy járni, mint a HTC a desire-vel.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #6 Dátum: 2011, 12 27, 11:47:39 »
Pedig ezt írják, nem hinném hogy ezen a 4-4 és fél gigán spórolnak... Nem akarnak úgy járni, mint a HTC a desire-vel.

És tényleg.
Elgurult a gyógyszer a Motorola-nál...

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
  • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
  • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
« Reply #7 Dátum: 2011, 12 27, 14:29:19 »
És tényleg.
Elgurult a gyógyszer a Motorola-nál...
Én nyúzom mióta megjelent. :) Rootoltam egy ideje. Tulajdonképpen xda-s fiúk is szét estek. Tartozékok meg appok topicba teszik a webop hacket, toningokat.... Tiszta idióták. Egy nyamvadt romot nem képesek egy helyre terelgetni, csak amolyan toldozd-foltozd magad. :) Xoom után viszont elég könnyen megy már, mivel ott is adb-vel kellett sok mindent csinálni. Nálam minden szépen megy. Stream is frankón fut, bárhol vagyok, lazán hallgatok bármit ami a gépemen van. ;) Ami nálam zavaró, hogy a gyári képnézegetőben a zoomolás szaggat. QuickPic-et tegyétek fel, kb mindenben a legjobb és gyors is. :)
Aki hajlandó kicsit áldozni (én egy ideje már leszoktam a warezről.. csak a baj van vele) meg lehet venni a setcpu-t. (Bírja a razr-t. azért írom, mert pl haverom S2-ét legyilkolja néha. :) Nem kapcsol be a kijelző, stb. De Razr szereti, nem akad ki tőle. Ha nagyon-nagoyn villogni akarsz mások előtt, mielőtt a kezükbe adod, kapcsold ki a profilokat és tedd a min-max frekit is 1200-re. Tényleg mint a villám, minden mindenhol azonnal ottvan. XD Ez persze hála annak is, hogy a beépített memóriát cefetgyorsan lehet írni-olvasni! Pluszpont motorolának)
Ha 3G-vel folyamatosnak mondható használattal levisz egy napot nekem a kütyü (6-kor húzom le és kb 24-kor dugom vissza töltőre) akkor setcpu-ban beprofilozva alapjáraton 800-on használva a gépet simán tisztán fut minden, de ugyanilyen használat mellet estére 50%alatt még sose került. :) Tesztelés céljából erőltettem már a 300MHz-s folyamatos használatot... Így már akadgat a dolog, de mondjuk webezni, gtalkozni pont jó, (meglepő.. a gamek nem akadnak, tehát a GPU ugyanúgy fullon tud pörögni, csak a töltési idő hosszabbodik meg)... Kijelző automatán és power saver módban... estére 80%. XDDD Amúgy ha töltőn van, akkor is érdemes lehúzni 300-ra (ez beállítható automatikusra is setcpu-ban) mert kb negyed annyi idő alatt tölt fel, még használattal is és nem melegszik. :) Ha lesz egy pöttömnyi időm, és más nem előz be, akkor veszek a napokban egy 32gigás microsdt (merthogy csak mirosd-rol lehet flashelni plusz dolgokat elvileg..) lefutok vele pár kört, ami elvileg egy tök egyszerű cwm telepítéssel indul, egy deodexed de mindenben gyári romelepítéssel folytatódik és onnantól meg ki-mit akar recovery-ből zippet feltéve történik. Mondom elvileg. :) Pl hdmi-n kiküldje a webtopot konverter nélkül, vagy notification részbe widgetek, stbstb. :)

Plusz tapasztalat: A bluetooth egeret jobban lekezeli mint a xoom. Bal gombra katt, jobb gombra vissza, középsőre menü, scroll fel-le jobbra-balra pedig ahogy kell lennie. Nagyon poén, hogy ez pont egy nagy tábla xoomon nem megy... Az hogy a spyderen megy, nem meglepő. Poénos, legutóbb az omniámon láttam egeret a kijelzőn. XD

Én őszintén nagyon tartottam tőle, hogy megveszek egy atom telefont százezrekért... Majd haverom s2-je leküldi.... Nnno hát nem. :) Szerencsére teljesen más kategória. Túl drága vagy sem.. Akkoris megéri. Najó nekem. :) Szerintem ér annyit amennyit kérnek tőle. (Pl bontáskor is.. ez a doboz.. Ahh hatalmas élmény kibontani! De azért ennyi pénzbe belefért volna egy adag tartozék is. hdmi kábel minimum..)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #8 Dátum: 2011, 12 27, 15:16:17 »
Én nyúzom mióta megjelent. :) ...

Szép amit írsz róla, de. Még mindig az érdekel, hogy 5.5 Gb a rendszernek+a Motorola cuccainak? Mit adtak hozzá? Win emulátort beépített XP SP3-mal? Vagy benne van 3 teljes Gameloft játék?
Az XP-m nem evett ennyit, a telepített programokkal együtt sem.

Szimpatikus ez a készülék, el is gondolkodtam rajta, de azért mindennek van határa...

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #9 Dátum: 2011, 12 27, 16:56:56 »
Szép amit írsz róla, de. Még mindig az érdekel, hogy 5.5 Gb a rendszernek+a Motorola cuccainak? Mit adtak hozzá? Win emulátort beépített XP SP3-mal? Vagy benne van 3 teljes Gameloft játék?
Az XP-m nem evett ennyit, a telepített programokkal együtt sem.

Szimpatikus ez a készülék, el is gondolkodtam rajta, de azért mindennek van határa...
Tartozék:
Füles(NAGYON NAGY CSILLAGOS ÖTÖS A MOTOROLÁNAK ÉRTE!!! Agybadugós, ami nem mindenkinek fekszik. De nekem fekszik. És rendesen beszakítja a dobhártyámat, ha feltolom a szuflát, ebből sem szerénykedhet a razr.. azonban picit sem torzít, még ott sem, ahol az mw600as headsetem alkalmanként beakad)
USBkábeles töltő az szokásos, viszont jóval igényesebb mint pl a sony ericssoné. Annak már rég kijött a bele, mikor pár napig az ágy lába alatt volt. Ez hetek múlva se beleződöt ki... Apró de fontos infó. Tulajdonképpen ennyi. Nem mondom, hogy nem érte meg. De azért pl egy hdmi kábelt beletolhattak volna. Így most vehetek azt is 10ért. Meg egy memkarit is.. 13-ért.... Mondom. Nekem így is megérte a pénzét. De azért a gyártónak beleférhetett volna. :)

Hát a sysinfoban ez áll a telefonon:
Media(azaz internal storage): 8GB
System: 1GB (A rendszer maga kb 400mega, tehát még hagytak helyet, nehogy amiatt bukjon a készülék a jövőbeni updatek miatt. Plusz a leendő costum romok is dobnak rajta párszáz megát. Habár megjegyzem razr olyan korrektül összerakott systemet kapott, hogy az valami elképesztő. Eddig minden készülékemet személyre kellett szabnom, beletúrnom a rendszerbe is.. Na ennél nem érzem hogy kéne. Egyedül az 1%-os akksikijelzés és a notivication toggle widget ami hiányzik. Minden más remekre sikeredett, valószínűleg ezért is fejlesztenek a webtopra inkább, mert az viszont irodai használaton kívül másra nem alkalmas. Illetve mostmár kezd az lenni és én azt várom majd, hogy a win8-at befogadja-e. :P)
APPZ: 3GB (én kb 80+appot tettem fel, így foglal most 900megát plusz a letöltött daták amiket az internal storageba tesz. Ezek az adatok áthelyezhetők külső sd-re illetve akár ebbe a belaső 3GB-ba is)

És akkor maradt még 4GB? Na erről pontos infóm nincs, de próbáld meg figyelembe venni, hogy van rajta WebTop. Sőt már van is rá teljes.. azaz teljes értékű ubuntu. (XDA...) ez barátok között is livecd-ről 700mega, használatra készen pedig kb 1,2GB plusz erre még ugye a telepíthető programok, amiknek szintén kell hely. Na erre egy 4giga tökéletesen megfelel. :) Természetesen ubuntuval kapcsolatban nem vállalok garanciát, csak olvasott adatokból mondom amit mondok. De elképzelhetőnek tartom a dolgot és screenshot-videó után elhiszem, hogy sikerült, ha már egyszer omnián is volt majdnem működő ubuntum. :) X1-en meg fullosan működő. ;] Szóval erre sem kizárt így évek múlva. Amint módomban lesz, veszek nagyobb sdkártyát, hdmikábelt, usb átalakítót és ezeket végigzongorázom. Ha pedig beröffen egy ubuntu, onnantól én az azonnal átcsinálom kubuntura. Nekem az jobban fekszik amióta az eszemet tudom. :P Illetőleg akkor még nem volt ilyen elkorcsosodott ubuntu mint amiket ma lehet beszerezni.... :P Szerintem a motorola kitett magáért. És megadta azt amit vártunk tőle. Én Defy-ről váltottam Razr-ra. Az egyetlen dolog ami zavar, hogy nem mosogathatom el a telefont, ha koszos. :D
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #10 Dátum: 2011, 12 27, 17:04:23 »
Hát a sysinfoban ez áll a telefonon:
Media(azaz internal storage): 8GB
System: 1GB (A rendszer maga kb 400mega, tehát még hagytak helyet, nehogy amiatt bukjon a készülék a jövőbeni updatek miatt. Plusz a leendő costum romok is dobnak rajta párszáz megát. Habár megjegyzem razr olyan korrektül összerakott systemet kapott, hogy az valami elképesztő. Eddig minden készülékemet személyre kellett szabnom, beletúrnom a rendszerbe is.. Na ennél nem érzem hogy kéne. Egyedül az 1%-os akksikijelzés és a notivication toggle widget ami hiányzik. Minden más remekre sikeredett, valószínűleg ezért is fejlesztenek a webtopra inkább, mert az viszont irodai használaton kívül másra nem alkalmas. Illetve mostmár kezd az lenni és én azt várom majd, hogy a win8-at befogadja-e. :P)
APPZ: 3GB (én kb 80+appot tettem fel, így foglal most 900megát plusz a letöltött daták amiket az internal storageba tesz. Ezek az adatok áthelyezhetők külső sd-re illetve akár ebbe a belaső 3GB-ba is)

És akkor maradt még 4GB? Na erről pontos infóm nincs, de próbáld meg figyelembe venni, hogy van rajta WebTop. Sőt már van is rá teljes.. azaz teljes értékű ubuntu. (XDA...) ez barátok között is livecd-ről 700mega, használatra készen pedig kb 1,2GB plusz erre még ugye a telepíthető programok, amiknek szintén kell hely. Na erre egy 4giga tökéletesen megfelel. :) Természetesen ubuntuval kapcsolatban nem vállalok garanciát, csak olvasott adatokból mondom amit mondok. De elképzelhetőnek tartom a dolgot és screenshot-videó után elhiszem, hogy sikerült, ha már egyszer omnián is volt majdnem működő ubuntum. :) X1-en meg fullosan működő. ;] Szóval erre sem kizárt így évek múlva. Amint módomban lesz, veszek nagyobb sdkártyát, hdmikábelt, usb átalakítót és ezeket végigzongorázom. Ha pedig beröffen egy ubuntu, onnantól én az azonnal átcsinálom kubuntura. Nekem az jobban fekszik amióta az eszemet tudom. :P Illetőleg akkor még nem volt ilyen elkorcsosodott ubuntu mint amiket ma lehet beszerezni.... :P Szerintem a motorola kitett magáért. És megadta azt amit vártunk tőle. Én Defy-ről váltottam Razr-ra. Az egyetlen dolog ami zavar, hogy nem mosogathatom el a telefont, ha koszos. :D

Értem én mindazt, amit írsz, de... Van olyan opció, hogy köszi nem kérem, add ide az 5 gigát? Mert ha nem, megette a fene az egészet. A linux jó helyen van a PC-n otthon, erre elég egy android is. Az meg elfér 200 megán, a samun is elég neki. :)
Szép készülék, jó készülék, mondom, gondolkodtam is rajta, de ezek alapján nem ez lesz az én következő telefonom.

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #11 Dátum: 2011, 12 27, 17:17:14 »
Értem én mindazt, amit írsz, de... Van olyan opció, hogy köszi nem kérem, add ide az 5 gigát? Mert ha nem, megette a fene az egészet. A linux jó helyen van a PC-n otthon, erre elég egy android is. Az meg elfér 200 megán, a samun is elég neki. :)
Szép készülék, jó készülék, mondom, gondolkodtam is rajta, de ezek alapján nem ez lesz az én következő telefonom.
Ahhogy gondolod, ez csakis rajtad múlik. Csak készülék"felhasználó" szemszögből próbálom mondani, amit én látok a te kérdéseidre. :D Amúgy nem hiszem, hogy ez a partíció módosítható lenne.. Habár anno spica-n is tudtam variálni a rendszert. :) De szerintem itt nincs erre hivatalos megoldás. Amúgy ha nem ezt veszed, csak amolyan kéréstipptanács. Ne S2-t vegyél. Hiába mondják a tulajok. Nem jobb... :) Inkább galaxy nexus. Árban ugyanitt.. és azzal talán jobban megbékélsz elvégre az most a "világcsúcs" ;) Igaz én is inkább razr-t vettem ahhelyett. Nem bántam meg.. De a GNexust még nem fogtam így nem nyilatkozhatok erről sem. ;)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #12 Dátum: 2011, 12 27, 21:01:59 »
Ahhogy gondolod, ez csakis rajtad múlik. Csak készülék"felhasználó" szemszögből próbálom mondani, amit én látok a te kérdéseidre. :D Amúgy nem hiszem, hogy ez a partíció módosítható lenne.. Habár anno spica-n is tudtam variálni a rendszert. :) De szerintem itt nincs erre hivatalos megoldás. Amúgy ha nem ezt veszed, csak amolyan kéréstipptanács. Ne S2-t vegyél. Hiába mondják a tulajok. Nem jobb... :) Inkább galaxy nexus. Árban ugyanitt.. és azzal talán jobban megbékélsz elvégre az most a "világcsúcs" ;) Igaz én is inkább razr-t vettem ahhelyett. Nem bántam meg.. De a GNexust még nem fogtam így nem nyilatkozhatok erről sem. ;)

Ne értsd félre amit írtam, nem a készüléket "fikázom". Az továbbra is egy kellnekem kategóriás cucc.
Az eljárás fura, főleg, hogy nincs választásod, hogy kell az az 5 giga vagy nem kell. Mert ez így nem 16 Gb, hanem 8+8 giga, amiből a felével gyakorlatilag nem tudsz mit kezdeni.
De befejezem, mert nem akarom teleszemetelni a topikot a negatív hozzáállásommal. :)
De a gyakorlati tapasztalatokat szívesen olvasom majd.
 :ok:

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #13 Dátum: 2011, 12 27, 21:15:21 »
Ne értsd félre amit írtam, nem a készüléket "fikázom". Az továbbra is egy kellnekem kategóriás cucc.
Az eljárás fura, főleg, hogy nincs választásod, hogy kell az az 5 giga vagy nem kell. Mert ez így nem 16 Gb, hanem 8+8 giga, amiből a felével gyakorlatilag nem tudsz mit kezdeni.
De befejezem, mert nem akarom teleszemetelni a topikot a negatív hozzáállásommal. :)
De a gyakorlati tapasztalatokat szívesen olvasom majd.
 :ok:
Én sem problémáztam a véleményeddel! Érthető és valahol jogos amit mondasz. Én is csak azért fogom kihasználni azt a másik 4-5 gigát, mert egy b*dösnagy kocka vagyok. :D Semmiképpen ne vegyél úgy telefont, hogy nem azt akarod teljesen. Ezzel egyet értünk. :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #14 Dátum: 2011, 12 27, 21:28:05 »
Én sem problémáztam a véleményeddel! Érthető és valahol jogos amit mondasz. Én is csak azért fogom kihasználni azt a másik 4-5 gigát, mert egy b*dösnagy kocka vagyok. :D Semmiképpen ne vegyél úgy telefont, hogy nem azt akarod teljesen. Ezzel egyet értünk. :)

:taps:
Engem is annak tartanak, csak én szeretek mindenre külön eszközt.

Nem elérhető Dreamie

« Reply #15 Dátum: 2011, 12 30, 10:04:47 »

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #16 Dátum: 2011, 12 30, 20:22:32 »

Megneharagudj, de ez mi a túró? :D Mármint látom. De nekem nincs update. Kb 3naponta nézem a telefon menüjéből. :)

Viszont ha már túrjuk a systemet akkor egy jó link(én még nem kezdtem bele, mert nem jött fizu és még nincs memkarim, ami meg kell a romoláshoz. Beépített ha jól tudom nem jó)
Ergó nem lehet megölni a Razr-t mindig van visszaút! :D

Flasheléssel kapcsolatban pedig cska annyi, hogy en nem latok romokat.
Ami már kikerült használható módon(még nem teszteltem, de fogom):
sima HDMI kábellel is kiadja dokkoló nélkül a WebTop képet
WebTop módosítás Gentoo és Ubuntu linuxra, azaz teljes értékű gépként használhatjuk évére dugva
Apróbb recoveryből telepíthető tweakek: 1%akksi, notification bar toggle widgetek

Persze van már elrejtve itt ott béta a 4.1-ből is, de azok gyakorlatilag használhatatlanok. :)

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #17 Dátum: 2011, 12 30, 21:05:25 »
Viszont ha már túrjuk a systemet akkor egy jó link...
You are not allowed to view links. Register or Login egy másik jó link! :)

Ha jól vágom a szitut akkor ez multiboot Razr-ra. Azaz ELVILEG(!) fut mondjuk a jelenlegi gyári rendszer amit használsz, de mellette egy másikat is betuszkolsz a systembe és azt meg hekkeled jobbra balra amikor időd futja, amikor meg használni is akarod akkor visszalépsz a jelenlegi stabilba. :) Mondom elvileg. Ezt írják róla. De nem próbáltam így nem mondok biztosra semmit. Ha jól emlékszem ennek van XDA-n is topic. :)

Nem elérhető Dreamie

« Reply #18 Dátum: 2011, 12 30, 22:04:05 »
Megneharagudj, de ez mi a túró? :D Mármint látom. De nekem nincs update. Kb 3naponta nézem a telefon menüjéből. :)

Viszont ha már túrjuk a systemet akkor egy jó link(én még nem kezdtem bele, mert nem jött fizu és még nincs memkarim, ami meg kell a romoláshoz. Beépített ha jól tudom nem jó)
Ergó nem lehet megölni a Razr-t mindig van visszaút! :D

Flasheléssel kapcsolatban pedig cska annyi, hogy en nem latok romokat.
Ami már kikerült használható módon(még nem teszteltem, de fogom):
sima HDMI kábellel is kiadja dokkoló nélkül a WebTop képet
WebTop módosítás Gentoo és Ubuntu linuxra, azaz teljes értékű gépként használhatjuk évére dugva
Apróbb recoveryből telepíthető tweakek: 1%akksi, notification bar toggle widgetek

Persze van már elrejtve itt ott béta a 4.1-ből is, de azok gyakorlatilag használhatatlanok. :)

Nekem is 19.-es végü a szofverem, szal nekem sem jött, de ott van benne leírva, hogy milyen javításokat tartalmaz, nekünk is nemsoká jön. Ennyi!

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #19 Dátum: 2011, 12 30, 23:01:41 »
Nekem is 19.-es végü a szofverem, szal nekem sem jött, de ott van benne leírva, hogy milyen javításokat tartalmaz, nekünk is nemsoká jön. Ennyi!
Yaahhh. Brotha akkor ezt mondd. XD
You are not allowed to view links. Register or Login Ez már jól hangozódik. :P

Nem elérhető Dreamie

« Reply #20 Dátum: 2012, 01 02, 13:20:24 »
Sikerült, egy hajszálkarcot ejteni a gorilla glass kijelzőn...  :'( fene ette volna meg... Alig látszik, de azért idegesít rendesen. Jön a fólia rá nemsokára, esetleg valami módszer, hogy eltüntessem?  :ima: gondolom, nincs...

Nem elérhető Zagor

• Portál szerkesztő
« Reply #21 Dátum: 2012, 01 03, 07:18:29 »
Sikerült, egy hajszálkarcot ejteni a gorilla glass kijelzőn...  :'( fene ette volna meg... Alig látszik, de azért idegesít rendesen. Jön a fólia rá nemsokára, esetleg valami módszer, hogy eltüntessem?  :ima: gondolom, nincs...
Yájj. Te vadállat. :'( :D gorilla se erinthetetlen. Fater is begyilkolta a defyt. De az a baj, ott nem zavar mert az egy tegla. XD Viszont egy razr tenyleg olyan high end kategoria, hogy ehhez nem passzol. :/ Nem hinnem hogy van modszer. En mikroszalas szemuvegpucolo kendoket hordok azzal pucolom mindenemet ami uveg vagy csillog vagy csak egyszeruen tisztan szep. :) Jobb erzes!
Viszont jo hir, hogy ~24 oras akksiido intenziv hasznalattal, setcpuval. Szilveszterin errol ment par orat a zene, dead spacet tolta a hazigazda is, paran meg taperoltak es folyton fotoztam videoztam. :D Mindez akksikalibralas utan. Amugy talan ha fel napot birt ilyen aktiv hasznalattal.

Nem elérhető rajker

• Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #22 Dátum: 2012, 01 04, 08:53:13 »
 :hmm: szemezgetek vele megjelenèse òta.Gondolkozok vàltsak e  :hmm: Amugy Patinak kösz a topik inditàst  :ok:
Nem szégyen a tanulás

Nem elérhető Dreamie

« Reply #23 Dátum: 2012, 01 04, 16:39:20 »
A 32 gb-os memkártya kezelésével viszont vannak gondok... És nem vagyok egyedül vele. Mobilarena fórumán van panasz. Probléma a következő : én amotorola software-vel syncelem a képeket zenéket. Felmásoltam egy valag zenét és ezekből csináltam csengőhangot... Igen ám, de előfordul , hogy nem látja a zenét, ezáltal csengőhangot sem... Valaki nem tud másolni rá, vagy csak a fájlrendszert másolja át, de tök üresen... Próbálták már többfajta kártyát, de ugyanúgy előjönnek a problémák, szal nem a kártya a ludas. Én class 10-es Lexar kártyát használok. Ha van ötlet, hallgatom.

Nem elérhető Waffen

• PFC Fan
  • PDA: , Iphone 5 32Gb Black, Apple New iPad 16Gb
  • PDA ROM: / 6 iOS
« Reply #24 Dátum: 2012, 01 04, 17:18:04 »
Rákerül a fólia és nem fog látszani semmi ,én is jártam így anno ,feltették a fóliát és gond megszünt ,de a speedben van valami polír anyag ,elötte kend át ,és utána fólia ,és akkor már a tudat se fog bántani  :ok:
Hűségem a becsületem!