És tényleg.
Elgurult a gyógyszer a Motorola-nál...
Én nyúzom mióta megjelent.
Rootoltam egy ideje. Tulajdonképpen xda-s fiúk is szét estek. Tartozékok meg appok topicba teszik a webop hacket, toningokat.... Tiszta idióták. Egy nyamvadt romot nem képesek egy helyre terelgetni, csak amolyan toldozd-foltozd magad.
Xoom után viszont elég könnyen megy már, mivel ott is adb-vel kellett sok mindent csinálni. Nálam minden szépen megy. Stream is frankón fut, bárhol vagyok, lazán hallgatok bármit ami a gépemen van.
Ami nálam zavaró, hogy a gyári képnézegetőben a zoomolás szaggat. QuickPic-et tegyétek fel, kb mindenben a legjobb és gyors is.
You are not allowed to view links.
Register or
LoginAki hajlandó kicsit áldozni (én egy ideje már leszoktam a warezről.. csak a baj van vele) meg lehet venni a setcpu-t. (Bírja a razr-t. azért írom, mert pl haverom S2-ét legyilkolja néha.
Nem kapcsol be a kijelző, stb. De Razr szereti, nem akad ki tőle. Ha nagyon-nagoyn villogni akarsz mások előtt, mielőtt a kezükbe adod, kapcsold ki a profilokat és tedd a min-max frekit is 1200-re. Tényleg mint a villám, minden mindenhol azonnal ottvan.
Ez persze hála annak is, hogy a beépített memóriát cefetgyorsan lehet írni-olvasni! Pluszpont motorolának)
You are not allowed to view links.
Register or
LoginHa 3G-vel folyamatosnak mondható használattal levisz egy napot nekem a kütyü (6-kor húzom le és kb 24-kor dugom vissza töltőre) akkor setcpu-ban beprofilozva alapjáraton 800-on használva a gépet simán tisztán fut minden, de ugyanilyen használat mellet estére 50%alatt még sose került.
Tesztelés céljából erőltettem már a 300MHz-s folyamatos használatot... Így már akadgat a dolog, de mondjuk webezni, gtalkozni pont jó, (meglepő.. a gamek nem akadnak, tehát a GPU ugyanúgy fullon tud pörögni, csak a töltési idő hosszabbodik meg)... Kijelző automatán és power saver módban... estére 80%. XDDD Amúgy ha töltőn van, akkor is érdemes lehúzni 300-ra (ez beállítható automatikusra is setcpu-ban) mert kb negyed annyi idő alatt tölt fel, még használattal is és nem melegszik.
Ha lesz egy pöttömnyi időm, és más nem előz be, akkor veszek a napokban egy 32gigás microsdt (merthogy csak mirosd-rol lehet flashelni plusz dolgokat elvileg..) lefutok vele pár kört, ami elvileg egy tök egyszerű cwm telepítéssel indul, egy deodexed de mindenben gyári romelepítéssel folytatódik és onnantól meg ki-mit akar recovery-ből zippet feltéve történik. Mondom elvileg.
Pl hdmi-n kiküldje a webtopot konverter nélkül, vagy notification részbe widgetek, stbstb.
Plusz tapasztalat: A bluetooth egeret jobban lekezeli mint a xoom. Bal gombra katt, jobb gombra vissza, középsőre menü, scroll fel-le jobbra-balra pedig ahogy kell lennie. Nagyon poén, hogy ez pont egy nagy tábla xoomon nem megy... Az hogy a spyderen megy, nem meglepő. Poénos, legutóbb az omniámon láttam egeret a kijelzőn.
Én őszintén nagyon tartottam tőle, hogy megveszek egy atom telefont százezrekért... Majd haverom s2-je leküldi.... Nnno hát nem.
Szerencsére teljesen más kategória. Túl drága vagy sem.. Akkoris megéri. Najó nekem.
Szerintem ér annyit amennyit kérnek tőle. (Pl bontáskor is.. ez a doboz.. Ahh hatalmas élmény kibontani! De azért ennyi pénzbe belefért volna egy adag tartozék is. hdmi kábel minimum..)