2024, 11 29, 03:42:40

Szerző Téma: [ROM][IMM76D][4.0.4] CyanogenMod 9- Nightly és stable  (Megtekintve 134292 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Állítólag kezd jobb lenni az aksi idő.
Mik a tapasztalatok?

Nem elérhető Syman

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM9.0.0-RC0
Sziasztok!

Akinél fent van a legfrissebb, megtenné, hogy a Névjegyek között a 'Gy' kezdetű ismerőseire rákeres? Mert nekem valamiért nem hajlandó, nem ad találatot. Pedig van György, Gyula és egyéb 'Gy' betűvel kezdődő vezetéknév a telefonkönyvben. Másnál is van esetleg ilyen hiba?

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
  • PDA: SGS 2, Iphone 5s
  • PDA ROM: SlimKat
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Akinél fent van a legfrissebb, megtenné, hogy a Névjegyek között a 'Gy' kezdetű ismerőseire rákeres? Mert nekem valamiért nem hajlandó, nem ad találatot. Pedig van György, Gyula és egyéb 'Gy' betűvel kezdődő vezetéknév a telefonkönyvben. Másnál is van esetleg ilyen hiba?

A tárcsázóból nekem sem keresi!
Szerk. Most hogy írod a Zsoltot, Csabát és a Szabit sem keresi... Az ilyen magyar beűkapcsolatokra nem keres rá...

Nem elérhető Syman

Szerk. Most hogy írod a Zsoltot, Csabát és a Szabit sem keresi... Az ilyen magyar beűkapcsolatokra nem keres rá...

Érdekes, fel se tűnt. A Csabákat nem hozta fel, de például a Csikós vezetéknevet igen. Hmmm....

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Emberek hová tűnt a CM9-ből a mobilhálózatok beállításai???

Szerk: megleltem  :p

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Ez a CM-9 úgy hasít, mint ahogy elképzeltem a 4.++ Androidot.  Egyszerűen PitBull  :ok: :D

Nem elérhető T-rabant

Attól mert minden működik és stabil meg bla-bla még ugyan úgy kell feltenni mint eddig nem?  :D Elég hülye kérdés de muszáj voltam megkérdezni  :p
War does not decide who is right.
                                            Only who is left.

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
Attól mert minden működik és stabil meg bla-bla még ugyan úgy kell feltenni mint eddig nem?  :D Elég hülye kérdés de muszáj voltam megkérdezni  :p

Persze  :D

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ

nekem keres rendesen tárcsázóból meg névjegyzékben is. cs, zs, sz mind megy.
(szerk: bocsánat, 0411-es van még fent!)

viszont a zenelejátszónak van egy nagyon kellemetlen bugja. minden előre lépés/léptetésnél után a következő szám a max hangerőre ugrik! borzasztó, és így használhatatlan :/
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kirby

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung I-9100
  • PDA ROM: XXLPS
Sziasztok,

áruljátok el légyszi mit rontok el: fent van egy 3 file-os XWLP6 ROM+Root. Ha erre ráeresztem a legújabb CM9-et, akkor az újraindulást követően lefagy a boot során. Ezután nem tudok vele semmit kezdeni kivéve, hogy Odinnal visszarakom az LP6-ot. A cél bezke AOKP-ja lenne és Jantsi kollega javasolta(ezúton is köszönöm neki!), hogy előtte a CM9-et rakjam fel, majd az AOKP-t.
Mi lehet a gond?

Előre is köszi!

N.

Nem elérhető Syman

Sziasztok,

áruljátok el légyszi mit rontok el: fent van egy 3 file-os XWLP6 ROM+Root. Ha erre ráeresztem a legújabb CM9-et, akkor az újraindulást követően lefagy a boot során. Ezután nem tudok vele semmit kezdeni kivéve, hogy Odinnal visszarakom az LP6-ot. A cél bezke AOKP-ja lenne és Jantsi kollega javasolta(ezúton is köszönöm neki!), hogy előtte a CM9-et rakjam fel, majd az AOKP-t.
Mi lehet a gond?

Előre is köszi!

A boot során lefagy, azt pontosan mit takar? Logo hosszan pörög? Milyen hosszan? Mert nekem a legelső felrakásnál majdnem öt perc volt, amíg bebootolt.

N.

Nem elérhető kirby

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
Sziasztok,

Mi lehet a gond?

Előre is köszi!

N.

LPH előtti bootloadert kell feltenni.

Nem elérhető kirby

Syman: szerintem 5 percet kb. én is vártam.

szilardesz: köszi a tippet, megpróbálom.

Nem elérhető Syman

Syman: szerintem 5 percet kb. én is vártam.

szilardesz: köszi a tippet, megpróbálom.

Upsz, el is felejtettem szilardesznek van igaza.

Nem elérhető tommy20

• PDA: I9000;I9100;I9300;Motorola Defy
  • PDA ROM: MIUI v5,
Sziasztok!Engem is érdekelne a megoldás arra a telepítés utáni bootlogónál fagyós illetve újraindulós dologra.Jártam már én is így.
"Csukd be a szemed! Ugye milyen sötét van odabent?"

Nem elérhető kirby

Upsz, el is felejtettem szilardesznek van igaza.

Nu, szilardesznek igaza van/volt, a bootloader megoldott a helyzetet. De AOKP-t nem rakok fel, mert problémáim vannak vele, szóval marad a CM9.
Azt jól látom, hogy a Kies via WiFi ki van belőle gyomlálva? Van alternatív megoldás(ha igen) vezeték nélkül Outlook sziknkronizációra?

Köszi előre is!

N.

ps.: basszus milyen suttyó vagyok, KÖSZI szilardesz!!  :ok:

Nem elérhető kirby

Sziasztok!Engem is érdekelne a megoldás arra a telepítés utáni bootlogónál fagyós illetve újraindulós dologra.Jártam már én is így.

Hello, ez volt a megoldás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető szilardesz

• PFC Fan
Szívesen. Örülök, hogy segíthetem.

Küldve az én GT-I9100-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
üdv
valahogy a cm9be a gyári samus romokban lévő filekezelőt nem lehetne belevarázsolni vagy nem tudjátok megmondani honna tudom esetleg kiszedni egy rommbol?:) vagy esetleg vki feltölthetné :) nekem hiányzik... alap kis müveletekre számomra az volt a legjobb

Nem elérhető Syman

üdv
valahogy a cm9be a gyári samus romokban lévő filekezelőt nem lehetne belevarázsolni vagy nem tudjátok megmondani honna tudom esetleg kiszedni egy rommbol?:) vagy esetleg vki feltölthetné :) nekem hiányzik... alap kis müveletekre számomra az volt a legjobb

Sajnos nekem nem sikerült. (Szerintem az /emmc vs. /sdcard/external_sd elérése miatt nem akar elindulni) De biztosan van nálam sokkal okosab, aki tudja rá a megoldást. Addig is a Marketről ingyenesen letölthető ES File Explorer-t javasolnám. Mindent tud amit kell, van FTP, LAN is és még root funkciókkal is bír, ha a beállítások menüben aktíválod. Ki tudsz menni a /-ig és a filerendszert is tudja mountolni RW módban.

Nem elérhető Piec

• Örökös tag
  • PDA: Galaxy s6 Edge gold 32gb
  • PDA ROM: 5.1.1
Sajnos nekem nem sikerült. (Szerintem az /emmc vs. /sdcard/external_sd elérése miatt nem akar elindulni) De biztosan van nálam sokkal okosab, aki tudja rá a megoldást. Addig is a Marketről ingyenesen letölthető ES File Explorer-t javasolnám. Mindent tud amit kell, van FTP, LAN is és még root funkciókkal is bír, ha a beállítások menüben aktíválod. Ki tudsz menni a /-ig és a filerendszert is tudja mountolni RW módban.
Koszonom az a bajom ezekkel a filemanagerekkel hogy athelyezes vagy masolasnal tok mindegy hogy kep video vagy mappa mindig azt irjak ki hogy nem masolhato...vagy nem athelyezheto-.- csak a root explorer-el megy

Nem elérhető Syman

Koszonom az a bajom ezekkel a filemanagerekkel hogy athelyezes vagy masolasnal tok mindegy hogy kep video vagy mappa mindig azt irjak ki hogy nem masolhato...vagy nem athelyezheto-.- csak a root explorer-el megy

Nekem soha nem írt még ilyet az ES File Explorer, sőt... most a CM9-en a legnagyobb meglepetésemre/örömömre,
mikor legutoljára egy mappát másoltam tele képekkel, akkor a értesítési panelen mutatta hogy éppen mit másol, amit az gyári romnál nagyon nem.

Nem elérhető vargaati79

• PDA: samsung galaxy s 2
  • PDA ROM: i9100XXLPS
sziasztok,

feltettem a legujabb cm9 romot. ez ugye alapbol nem tartalmazza a google maps-et, de en szeretnem feltenni, csak sajnos nem sikerul a marketrol (gapps-t es fixer-t telepitettem ahogy kell),  mert cipruson elek es kiirja nekem h ezen a teruleten nem elerheto. letoltottem apk-kent is, de a 'telepites nem sikerult' valasz erkezik. tudja valaki h hogyan lehet megkerulni a dolgot h tudjam hasznalni?

koszi,
ati

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
Nekem a Gtalk-kal van rengeteg bajom!!!!
Az őrületbe kerget, és ez már az SGS-en CM9el jelentkezett, akkor azt hittem azon van a gond, de sajnos ezzel a telóval is folyamatos gondot okoz, hogy rövid időn belül használhatatlan lesz a csevegő. Amikor már a státuszomba nem a valamelyik színes ikon hanem szürke X fogad, akkor hiába mutatja h ki online, ha írni akarok innentől kezdve bárkinek, "sending" felirat folyamatos és nem is csinál semmit. Ilyenkor már a gtalk státuszt sem lehet állítani, fixen a szürke X marad. Ha kijelentkezek és vissza, onnantól totál halál, mindenki szürke és elérhetetlen. Ezt az egészet egy újraindítás tudja helyrehozni, ami max 1-2 óráig képes helyes működést biztosítani, de van hogy fél óráig se jó.
Másnak nincs ezzel gondja? Van olyan aki szintén aktív használója?
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login