0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Igen, utána rányomsz hosszan a bemásolt apk-ra, feljön egy ablak, ott a permission-ra taperolsz, és ott kiszeded a felesleges pipákat. Előtte nézz meg egy már benne lévő apk-t, hogy hol kell legyen pipa.
Nálam CM9 nagyon zabálja az aksit. Esetleg másik kernellel ezt lehetne javítani? Syiah kernel jobb mint a gyári?
Nekem 1 nap 11 ora után még van 44%, átlaghasználat mellett, a benne lévő kernelt használom és full wipe-al tettem fel és tibit sem használtam.
Kameránál hol tudom megadni, hogy ne a belsőre hanem a külső SD kártyára tegye a képeket, videókat?
Nagyon jól működik minden de fogyasztás még mindig elég tré.Próbáltam uv-t siyah 3.0val de fagyott. Próbáltam a 3.0.27es kernelt de azzal nem volt deepsleep.Most az eredeti 3.0.26al egész baráti.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
/off Van akinek beégett a notification bar a kijelzőjébe? Mert nekem ugy látszik igen tavaly júliusi vétel. Kíváncsi vagyok hogy csak én vagyok ilyen szerencsés, vagy másnak is van ilyen hibája. Screenteszt-el meg tudjátok nézni.Köszi a válaszokat:) és bocs az offért
Szerintetek miért lehet az, hogy felraktam a ROMot és ha hívnak se én nem hallok se engem nem hallanak?Köszi
2011.05.17-ei es kek alapon a screen test (*#*#0*#*#*) sajna ott van az akksi, tererö es ora.Nem veszes, de ott van.
Akkor kijelző csere? Erre vonatkozik a gari ugye?
Igen.Amennyiben látható a "beégés" nyoma egyértelműen és ez a rendeltetésszerű használatot zavarja, akkor kötelesek kicserélni a kijelzőt.
Köszi, hogy megerösitetted!
Modem csere?
Csak nálam nem akarja a hozzáférési pontot elmenteni? Telefonálás az megy, de nem tudok APN-t hozzáadni hogy legyen mobilnet. (Egyébként T.)