Sziasztok!
Akit esetleg érdekel, mediapad 10fhd root:
1. Le kell töltened először a gentools2.0, kínai alkalmazást, majd indítani. Csatlakoztatni a készüléket usb hibakeresési módban.
2. Utána kattintani kell a root fülre.
3. Katt a root 1re, ott várni kell, majd a felugró ablakot leokézni.
4. Katt a root2-re.
5. Az eszközön helyreállítását el kell fogadtatni az eszközön.
6. Rövid időn belül, nem rögtön, újraindul a készülék kétszer, nem kell megijedni...
7. Majd némi installálás után már kész is a folyamat.
Nekem európai verzió van (1,2ghz-1gb ram-16gb), de működik az eredeti kínai verzióval is (1,4ghz-2gb ram-16gb)
Elméletileg működik a tesztverziós 4.1.2-is, de külső sd hiányában, ezt nem tudtam tesztelni, mint a flash-t sem, amint beszerzek egy micro sd-t, azt is kipróbálom, és megosztom veletek.
Mindenki saját felelőségére próbálja ki a fentebb leírtakat!
forrás: You are not allowed to view links.
Register or Login
Innen töltheted le a gentools2.0 is.
Üdv!
Megvolt az első romcsere is. A következő a teendő. Letölteni a megfelelő romot, itt mindegy, hogy milyen c-vel rendelkezik a készülék, az a lényeg, hogy u,w vagy l készülékkel rendelkezünk. Szóval, u - 3g/wifi változat, w - csak wifi változat, l - lte változat.
Egyelőre főzőtt rom nem elérhető, illetve cm sincs... Egyetlen út, a hivatalos amit a huawei oldalán találsz, de nincs vele gond, mert a béta állapotú romokat is közzéteszik...
Letöltés után, ki kell csomagolni, és a külső sdre helyezni az sd_upgrade könytárban levő, dload könyvtárat. A memórikártyának nem kell üresnek lenni.
Majd menü, - táblagépről- frissités sd kártáyról. Ezek után megerősítést kér a tábla, majd elindul a frissités, egy újraindítás után... Ha, végzett, ki kell venni a memórikáryát, és már kész is a folyamat! Vigyázat: gyalul mindent, ezért előtte e titanium mentés ajánlott...
Ha, mégis bennhagyod a memóriakártyát, és újraindítod, újra felrakja a romot automatikusan. Hagyd végigfutni, semmiképpen ne szakitsd meg!!! Viszont, mindenképpen vedd ki a memkarit, a következő újraindításnál...
A rootnál vedd figyelembe, hogy szűz a készülék... Szóval, először tedd huisite módba, települjön a driver. Majd, mtp módba, arra is szükség van, a driverek hiánya miatt. Ezek után mehet, a root.. a fentiek alapján.
Én win 8at használok, a leírásom, ez alapján készült! Remélem segítettem.. Üdv!