2024, 11 30, 21:08:53
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy TAB 7.7 (P6800) - Általános beszélgetés  (Megtekintve 125256 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Kamug

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
Re: Galaxy TAB 7.7 (P6800) - Általános beszélgetés
« Reply #475 Dátum: 2013, 02 04, 18:50:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem kicsi, a Note 2 kijelzője már inkább, de ott is sokszor jól jön. Ezen a készüléken is használnám néha.
+ ha még ceruzája is lenne, lehetne a Note7(.7)! :D :D
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
Re: Re: Galaxy TAB 7.7 (P6800) - Általános beszélgetés
« Reply #476 Dátum: 2013, 02 04, 22:36:00 »
+ ha még ceruzája is lenne, lehetne a Note7(.7)! :D :D

Lehet, hogy jó lenne. Bár én a Note 2-n is alig használom...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #477 Dátum: 2013, 02 09, 12:11:22 »
Good, better,...Gösser!   :)

Fel is raktam pár napja, de a wifi térerő gyengébb és sokszor szétkapcsol. Akkor ki-, majd bekapcsolom a wifit és megint jó. Megnézem van-e erre valami gyógyír, ha nincs, akkor megy vissza az LQ2.

Most látom, hogy ma jött ki a ParanoidAndroid 2.99beta1 -Experimental...

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #478 Dátum: 2013, 02 09, 15:22:17 »
Fel is raktam pár napja, de a wifi térerő gyengébb és sokszor szétkapcsol. Akkor ki-, majd bekapcsolom a wifit és megint jó. Megnézem van-e erre valami gyógyír, ha nincs, akkor megy vissza az LQ2.

Most látom, hogy ma jött ki a ParanoidAndroid 2.99beta1 -Experimental...
Igen van egy wifi bug benne, de állítólag ez nem a rom hibája, mert mindegyik rom ugyanazt az egyetlen samus drivert használja.Gyengébb térerőnél fordul ez csak elő nálam.
A hong-kongi zseni valóban végre egy új topikok hozott létre saját romjainak.Szegény éjt-nappallá téve ezen dolgozott az utóbbi időben.Bétát én általában nem prózálok, megvárok egy véglegesebb verziót belőle.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #479 Dátum: 2013, 02 09, 15:34:03 »
Igen van egy wifi bug benne, de állítólag ez nem a rom hibája, mert mindegyik rom ugyanazt az egyetlen samus drivert használja.Gyengébb térerőnél fordul ez csak elő nálam.
A hong-kongi zseni valóban végre egy új topikok hozott létre saját romjainak.Szegény éjt-nappallá téve ezen dolgozott az utóbbi időben.Bétát én általában nem prózálok, megvárok egy véglegesebb verziót belőle.

Értem én ezt a wifi hibát, de a gyári rommal nincs ilyen gond.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #480 Dátum: 2013, 02 09, 15:51:24 »
Értem én ezt a wifi hibát, de a gyári rommal nincs ilyen gond.
Lehetséges, én is csak ezt olvastam róla, de ez a kis hiba engem nem zavar, mert nálam tényleg csak kis térerő esetén jelentkezik.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #481 Dátum: 2013, 02 10, 13:56:13 »
Szegény hong-kongi fiúnak mára virradóra téglásodott a tabja.Már garija sincs rá, de azért megpróbálja a jövő héten szervizbe küldeni.Szerinte megsérűlt a bootloadere, nem hajlandó semmit csinálni a gépe.Aggasztó, hogy még egy ilyen szakértőnél is megtörténhet ilyen.Nagyon sajnálom, mert esetleg még a Paranoid Androidos fejlesztések is leállhatnak, ha Ő kiesik.Gondolkodom, valamilyen formában a támogatását, ha esetleg a szerviznek nem sikerűl majd helyrekalapálnia a masináját.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #482 Dátum: 2013, 02 10, 18:15:20 »
Szegény hong-kongi fiúnak mára virradóra téglásodott a tabja.Már garija sincs rá, de azért megpróbálja a jövő héten szervizbe küldeni.Szerinte megsérűlt a bootloadere, nem hajlandó semmit csinálni a gépe.Aggasztó, hogy még egy ilyen szakértőnél is megtörténhet ilyen.Nagyon sajnálom, mert esetleg még a Paranoid Androidos fejlesztések is leállhatnak, ha Ő kiesik.Gondolkodom, valamilyen formában a támogatását, ha esetleg a szerviznek nem sikerűl majd helyrekalapálnia a masináját.

Olvastam, sajnos van ilyen. A 3.0b1 romja nálam el sem indult.
Én meg felraktam a svájci LQB romot. Az most jó lesz egy darabig.

Nem elérhető csiyko

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy tab 7.7 p6800
  • PDA ROM: Android 4.0.4
« Reply #483 Dátum: 2013, 02 22, 11:45:39 »
Nektek miért nem jó a hivatalos "gyári" rom?  4.04  pl.! Nem értem! Főleg azt h mit vártok egytáblagéptől!!! ? Szerintem ez vicc osztály! XD.

Nem elérhető csiyko

• PFC Fan
« Reply #484 Dátum: 2013, 02 22, 11:47:35 »
Jaa és remélem hogy ez a "Honkongi" srác is rájön hogy tök hülye hozzá!

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #485 Dátum: 2013, 02 22, 12:33:26 »
Nektek miért nem jó a hivatalos "gyári" rom?  4.04  pl.! Nem értem! Főleg azt h mit vártok egytáblagéptől!!! ? Szerintem ez vicc osztály! XD.
Nem baj, ha nem érted!Valószínűleg ezért van neked gyári romod.Én meg azt nem értem, minek alapján gondolod, hogy a hong kongi fiú nem ért ezekhez a dolgokhoz?Valószínűleg a kisujjában több tudás van a romolással, programozással kapcsolatban, mint ezen fórum összes tagjának.Ja és miért reméled azt, hogy Ő rájön, hogy hülye hozzá?

Nem elérhető csiyko

• PFC Fan
« Reply #486 Dátum: 2013, 02 25, 20:32:49 »
Miért mit tud a te kis "romod"  kv-t főz reggel meg kimossa a ruháidat? Ne viccezél már? Tovább bírja az aksid vagy gyorsabban kűldi az e-mailt? Jaa tudom már jobb a képminőség a youtubon igaz? Teljesen tökéletes a gyári főleg ezen a  p6800-on!  Sok forumot olvasgatok és az általanos tapasztalatom az h akik rendszeresen buherálgatják a rendszert azoknak előbb utóbb be is hal a készülékük! Szerinted ez véletlen? Az a jellemző h ha kiadnak vmi új androidot valamelyik készülékre viszont a tiétekre "még" nem  (ami gondolom szintén nem véletlen) elérhető nektek akkor is az kell és akkor jönnek a "főzött rom-ok" es ha el censored tok a gépeteket még nektek áll feljebb :-) Továbbra is azt gondolom h vicc! és ez még jelen esetben mindíg csak egy táblagép de a mobiltelefonokra is igaz: tehát mit is vársz ezektől a készülékektől??? Ui: márpedig én a hivatalosan elérhető "gyári romokat" ajánlom mindenkinek hogy véletlenűl se járjatok úgy mint ez a hong-kong-i félisten! (hamarosan elérhető lesz a Jelly Bean is) :D  további szép napot és jó buherálást!

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #487 Dátum: 2013, 02 25, 20:51:31 »
Miért mit tud a te kis "romod"  kv-t főz reggel meg kimossa a ruháidat? Ne viccezél már? Tovább bírja az aksid vagy gyorsabban kűldi az e-mailt? Jaa tudom már jobb a képminőség a youtubon igaz? Teljesen tökéletes a gyári főleg ezen a  p6800-on!  Sok forumot olvasgatok és az általanos tapasztalatom az h akik rendszeresen buherálgatják a rendszert azoknak előbb utóbb be is hal a készülékük! Szerinted ez véletlen? Az a jellemző h ha kiadnak vmi új androidot valamelyik készülékre viszont a tiétekre "még" nem  (ami gondolom szintén nem véletlen) elérhető nektek akkor is az kell és akkor jönnek a "főzött rom-ok" es ha el censored tok a gépeteket még nektek áll feljebb :-) Továbbra is azt gondolom h vicc! és ez még jelen esetben mindíg csak egy táblagép de a mobiltelefonokra is igaz: tehát mit is vársz ezektől a készülékektől??? Ui: márpedig én a hivatalosan elérhető "gyári romokat" ajánlom mindenkinek hogy véletlenűl se járjatok úgy mint ez a hong-kong-i félisten! (hamarosan elérhető lesz a Jelly Bean is) :D  további szép napot és jó buherálást!
Én nem értek egyet veled!Próbáltál már valaha főzőtt romot, hogy ilyen sommás véleményed van róla?Vagy csak távolról kiabálsz fűt-fát rá?Ez a rom pedig amit most használok és amit nem egy félisten készített hanem egy olyan ember aki önzetlenűl képes olyan dolgokat megvalósítani amit a gyári romok nem tudnak, valamint amikről neked látszólag fogalmad sincs, ez a rom olyan szinten tud dolgokat, pl. phablet mód, amiről a gyári romoknál még álmodni se lehet és még sorolhatnám tovább, de nincs értelme.Ha téged kielégít amit a gyári romok tudnak és félsz attól, hogy elromlik a tabod akkor az a te dolgod!Viszont sokan vagyunk olyanok akik hajlandóak többet kihozni a gépükből mint amit a gyár ajánl és ez meg a mi dolgunk.Ennyi.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #488 Dátum: 2013, 02 26, 15:57:55 »
Miért mit tud a te kis "romod"  kv-t főz reggel meg kimossa a ruháidat? Ne viccezél már? Tovább bírja az aksid vagy gyorsabban kűldi az e-mailt? Jaa tudom már jobb a képminőség a youtubon igaz? Teljesen tökéletes a gyári főleg ezen a  p6800-on!

Eddig itt nem sokat írtál, de értelme sem volt sok. Ha csak gőzt kiereszteni jöttél vagy kötözködni, akkor van itt You are not allowed to view links. Register or Login is, javaslom ott csiszolni a stílusodat.

Sok forumot olvasgatok és az általanos tapasztalatom az h akik rendszeresen buherálgatják a rendszert azoknak előbb utóbb be is hal a készülékük! Szerinted ez véletlen?

Az összes eddigi készülékemet "buheráltam", ahogy írod és még mindig működnek. Ha valaki nem tartja be azt a pár apró szabályt, akkor történhet bármi, ugyanakkor gyártási hibás is lehet a készülék.

Az a jellemző h ha kiadnak vmi új androidot valamelyik készülékre viszont a tiétekre "még" nem  (ami gondolom szintén nem véletlen) elérhető nektek akkor is az kell és akkor jönnek a "főzött rom-ok" es ha el censored tok a gépeteket még nektek áll feljebb :-)

Mutass egy ilyen hozzászólást, akinek "feljebb állt", hogy a "főzött rom" miatt tönkement a készüléke. Ilyennel sem találkoztam még itt.

Továbbra is azt gondolom h vicc! és ez még jelen esetben mindíg csak egy táblagép de a mobiltelefonokra is igaz: tehát mit is vársz ezektől a készülékektől??? Ui: márpedig én a hivatalosan elérhető "gyári romokat" ajánlom mindenkinek hogy véletlenűl se járjatok úgy mint ez a hong-kong-i félisten! (hamarosan elérhető lesz a Jelly Bean is) :D  további szép napot és jó buherálást!

Ajánld bátran a gyári romot, jó is, azonban mindig van jobb, ha másban nem, hát legalább funkciókban gazdagabb. Nem tudom ez téged miért irritál, mi a problémád vele. Gondolom még nem is láttad és nem is próbáltad ki egyik "főzött romot" sem.
Ez kb. olyan dolog, hogy sok embernek jó az autó úgy, ahogy legyártották, viszont van akiknek meg nem. Az egyik legfontosabb módosítás például egy optimalizált motorvezérlő szoftver lehet (köznéven chiptuning, ami igazából nem is tuning), amivel ha kell kevesebbet eszik a jármű, ha kell, akkor meg jobban megy.
Szerintem zárjuk le itt ezt a témát, mert értelme nincs.

Nem elérhető csiyko

• PFC Fan
« Reply #489 Dátum: 2013, 02 26, 19:44:43 »
 :taps:

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #490 Dátum: 2013, 02 28, 07:41:51 »
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt bootol be a ketyere?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #491 Dátum: 2013, 02 28, 09:43:30 »
Sziasztok!
Nektek mennyi idő alatt bootol be a ketyere?

Nem mértem, talán fél perc mindenestül.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #492 Dátum: 2013, 02 28, 11:24:08 »
Nem mértem, talán fél perc mindenestül.

Hát én örülnék ilyen kicsi boot időnek, nálam legalább 2 perc ez, pedig kigyomlálom rendszeresen azokat a programokat az autó startból, amelyek nem feltétlenül szükségesek.

Nem elérhető androidkisu

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 34
  • PDA: Galaxy Tab P6800
  • PDA ROM: HoneyComb 3.2
« Reply #493 Dátum: 2013, 03 01, 23:23:22 »
Ha valakit érdekel, eladó a tabom. (p6800)
......

Moderator Comment ez remek, You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login meg is hirdetheted

Nem elérhető szomszed33

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 7.7 P6800
  • PDA ROM: P6800XXLA4
« Reply #494 Dátum: 2013, 03 13, 09:27:10 »
Sziasztok. Nalam a wifi ki-be kapcsol folytatolagosan. Vajon mi lehet a gond? Otthon full jelem van es ugyis azt csinalja...  Koszi.

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #495 Dátum: 2013, 03 16, 09:55:58 »
Sziasztok. Nalam a wifi ki-be kapcsol folytatolagosan. Vajon mi lehet a gond? Otthon full jelem van es ugyis azt csinalja...  Koszi.
Szerintem, próbáld meg kideríteni, hogy melyik régióból való a tableted, és rakd rá az eredeti régiónak megfelelő legfrissebb romot.
Nálam az osztrák romok nem működtek 100%-ban, mivel az én gépem eredetileg Honkongi. Mióta az "oldalhelyes" rom van rajta semmi gondom a szerkezettel.
Ez persze, csak egy ötlet, garancia nincs rá, hogy működik! Sok sikert! :)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető szomszed33

• PFC Fan
« Reply #496 Dátum: 2013, 03 21, 15:35:00 »
Szerintem, próbáld meg kideríteni, hogy melyik régióból való a tableted, és rakd rá az eredeti régiónak megfelelő legfrissebb romot.
Nálam az osztrák romok nem működtek 100%-ban, mivel az én gépem eredetileg Honkongi. Mióta az "oldalhelyes" rom van rajta semmi gondom a szerkezettel.
Ez persze, csak egy ötlet, garancia nincs rá, hogy működik! Sok sikert! :)
Köszi, de még nem csináltam semmit. Ha ezt csinálja, ujrainditom es egy darabig jol viselkedik.
Még csak annyit, hogy  a talcamon megjelent egy áthuzott i betü, nem tünik el, nem is tudom mit jelent és nem is találtam a leirásban sem ilyesmit. Mi lehet? Köszi.

Nem elérhető ttt

• PDA: SG Tab, Tab 7,7, Tab 10.1, Tab 2 10.1
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #497 Dátum: 2013, 03 21, 16:35:04 »
Még csak annyit, hogy  a talcamon megjelent egy áthuzott i betü, nem tünik el, nem is tudom mit jelent és nem is találtam a leirásban sem ilyesmit. Mi lehet? Köszi.

Szerintem az a Samsung szoftver-bázisnak a Push-üzenet progija.
Én az egészet szőröstől bőröstől lefagyasztottam Titaniummal.

Nem elérhető szomszed33

• PFC Fan
« Reply #498 Dátum: 2013, 03 21, 16:53:32 »
Szerintem az a Samsung szoftver-bázisnak a Push-üzenet progija.
Én az egészet szőröstől bőröstől lefagyasztottam Titaniummal.
Egy évig nem jelent meg, csak most. Mindent megprobáltam már, de nem jöttem rá. Egyesek szerint valamilyen értesités van kikapcsolva, de nem találtam olyat. Vajon a gyári visszaállitás segithet? Nem értek "még" a Titánium-hoz. :)
Köszi

Nem elérhető szomszed33

• PFC Fan
« Reply #499 Dátum: 2013, 03 21, 22:08:33 »
Egy évig nem jelent meg, csak most. Mindent megprobáltam már, de nem jöttem rá. Egyesek szerint valamilyen értesités van kikapcsolva, de nem találtam olyat. Vajon a gyári visszaállitás segithet? Nem értek "még" a Titánium-hoz. :)
Köszi
Megvan. Köszi. :taps: