Miért mit tud a te kis "romod" kv-t főz reggel meg kimossa a ruháidat? Ne viccezél már? Tovább bírja az aksid vagy gyorsabban kűldi az e-mailt? Jaa tudom már jobb a képminőség a youtubon igaz? Teljesen tökéletes a gyári főleg ezen a p6800-on!
Eddig itt nem sokat írtál, de értelme sem volt sok. Ha csak gőzt kiereszteni jöttél vagy kötözködni, akkor van itt You are not allowed to view links.
Register or
Login is, javaslom ott csiszolni a stílusodat.
Sok forumot olvasgatok és az általanos tapasztalatom az h akik rendszeresen buherálgatják a rendszert azoknak előbb utóbb be is hal a készülékük! Szerinted ez véletlen?
Az összes eddigi készülékemet "buheráltam", ahogy írod és még mindig működnek. Ha valaki nem tartja be azt a pár apró szabályt, akkor történhet bármi, ugyanakkor gyártási hibás is lehet a készülék.
Az a jellemző h ha kiadnak vmi új androidot valamelyik készülékre viszont a tiétekre "még" nem (ami gondolom szintén nem véletlen) elérhető nektek akkor is az kell és akkor jönnek a "főzött rom-ok" es ha el tok a gépeteket még nektek áll feljebb :-)
Mutass egy ilyen hozzászólást, akinek "feljebb állt", hogy a "főzött rom" miatt tönkement a készüléke. Ilyennel sem találkoztam még itt.
Továbbra is azt gondolom h vicc! és ez még jelen esetben mindíg csak egy táblagép de a mobiltelefonokra is igaz: tehát mit is vársz ezektől a készülékektől??? Ui: márpedig én a hivatalosan elérhető "gyári romokat" ajánlom mindenkinek hogy véletlenűl se járjatok úgy mint ez a hong-kong-i félisten! (hamarosan elérhető lesz a Jelly Bean is) további szép napot és jó buherálást!
Ajánld bátran a gyári romot, jó is, azonban mindig van jobb, ha másban nem, hát legalább funkciókban gazdagabb. Nem tudom ez téged miért irritál, mi a problémád vele. Gondolom még nem is láttad és nem is próbáltad ki egyik "főzött romot" sem.
Ez kb. olyan dolog, hogy sok embernek jó az autó úgy, ahogy legyártották, viszont van akiknek meg nem. Az egyik legfontosabb módosítás például egy optimalizált motorvezérlő szoftver lehet (köznéven chiptuning, ami igazából nem is tuning), amivel ha kell kevesebbet eszik a jármű, ha kell, akkor meg jobban megy.
Szerintem zárjuk le itt ezt a témát, mert értelme nincs.