2024, 11 30, 23:55:15
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Galaxy TAB 7.7 (P6800) - Általános beszélgetés  (Megtekintve 125258 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
Re: Galaxy TAB 7.7 (P6800) - Általános beszélgetés
« Reply #400 Dátum: 2012, 10 20, 21:37:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A napokban jelzett a tabom,hogy megjött a gyári frissítés szépen letöltötte azthiszem 273 MB elindítottam a telepítés bejött az android figura elkezdte telepíteni aztán a negyedénél megállt a gép újraindult és kiírta,hogy nemsikerült frissíteni ilyenkor mi lehet?Többször is próbáltam mindig ez lett a vége :'(
Gyári rom van a tabodon, gyári állapotban??? Tehát nincs módosítva, cserélve semmi benne???
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető lasvegas

• PDA: Samsung Galaxy Note 2 GT-N7100
  • PDA ROM: 4.1.1 XXALJ3
« Reply #401 Dátum: 2012, 10 21, 06:32:49 »
Gyári rom van a tabodon, gyári állapotban??? Tehát nincs módosítva, cserélve semmi benne???
Igen bocsi ezt el is felejtettem írni gyári van rajt nem mòdosítottam semmi rajta ezért nem is értem miért nem csinálja végig.

Nem elérhető mycso

• TOPIKGAZDA
  • Galaxy User
    • ez+az
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: aláírás
  • PDA ROM: aláírás
« Reply #402 Dátum: 2012, 10 21, 07:23:52 »
Igen bocsi ezt el is felejtettem írni gyári van rajt nem mòdosítottam semmi rajta ezért nem is értem miért nem csinálja végig.
Hát így passz, akkor végig kellene mennie, esetleg lehet valami telepített program kavar be...
Ha van rá időd, esetleg mentegess le mindent, csinálj egy factory resetet és próbáld úgy az ota frissítést.

Vagy simán odinnal rakd fel a hozzá való ics romot.
Huawei P30Pro /  Huawei GT3Pro

Nem elérhető ttt

• PDA: SG Tab, Tab 7,7, Tab 10.1, Tab 2 10.1
  • PDA ROM: #1234#
« Reply #403 Dátum: 2012, 11 01, 19:13:51 »
Sziasztok, olyan jelenség van, hogy a tab kikapcsolt képernyő állapotban befagy és csak recovery gombkombinációval hajlandó életre kelni, ahonnan lehet rebootolni. LQ2-es ics rom van rajta. Valami ötlet?
Kösz előre is.
Ttt

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #404 Dátum: 2012, 11 01, 19:15:26 »
Sziasztok, olyan jelenség van, hogy a tab kikapcsolt képernyő állapotban befagy és csak recovery gombkombinációval hajlandó életre kelni, ahonnan lehet rebootolni. LQ2-es ics rom van rajta. Valami ötlet?
Kösz előre is.
Ttt

Szia!

Volt nálam is ilyen. A power gomb hosszú nyomvatartásával is újra lehet indítani. Nem tudom mi okozta.

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #405 Dátum: 2012, 11 02, 16:24:24 »
Szia!

Volt nálam is ilyen. A power gomb hosszú nyomvatartásával is újra lehet indítani. Nem tudom mi okozta.
Én azért cseréltem le, mert nem frissítette a képernyőt. Pl. megállt az óra, a wifi widget azt mutatta kapcsolódva van, stb.
Arra gondoltam, hogy az én tabletem nem osztrák, hanem távolkeleti beszerzésű, ezért kapott tegnap egy talán Hongkongi romot.
Már majdnem egy napja használom, eddig ok. Igaz, az osztrák romnál sem az elején jöttek a gondok...  ;)
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #406 Dátum: 2012, 11 02, 17:31:27 »
Én azért cseréltem le, mert nem frissítette a képernyőt. Pl. megállt az óra, a wifi widget azt mutatta kapcsolódva van, stb.
Arra gondoltam, hogy az én tabletem nem osztrák, hanem távolkeleti beszerzésű, ezért kapott tegnap egy talán Hongkongi romot.
Már majdnem egy napja használom, eddig ok. Igaz, az osztrák romnál sem az elején jöttek a gondok...  ;)

Gondolom volt full wipe mielőtt felraktad, a 2.5-öt.

Nem elérhető Kamug

• Navigáció / Navigation: Note2
  • PDA: Palm LD/Note 2,4,8/HD2 /Acer A500/Samsung Galaxy Tab 7.7
  • PDA ROM: Aláírás
« Reply #407 Dátum: 2012, 11 03, 20:38:50 »
Gondolom volt full wipe mielőtt felraktad, a 2.5-öt.
Úgy csináltam, ahogy az xda-n leírták. Nevezetesen: rom telepít, full wipe, rom újratelepít.
Egyébként amit az előző hsz.-van írtam, az az osztrák gyári romra vonatkozott. Amiatt álltam neki keresgélni.
Egyébként ez a távolkeleti gyári még mindig elég jónak tűnik.
Acer Iconia Tab A500: Thor V14.1 (Android 3.2.1)
HTC HD2: Windows Mobile 6.5 Prof.
Samsung Note 2: 4.1.2
Samsung Galaxy Tab 7.7: P6800DXMD3_P6800OLBMD3_XME 
Palm Life Drive: Beégetett Bejewelwed 2 (Nem a memóriába! A kijelzőbe!) :) Original Palm ROM

Nem elérhető ttt

« Reply #408 Dátum: 2012, 11 08, 08:59:08 »
Szia!

Azt figyelem meg, hogy ilyenkor az akksi diagrammon egy zuhanásszerű (függőleges vonal) csökkenés látszik, azaz mintha valami összeakadna benne és ezerrel használná a processzort, stb−t. Egy recovery−s sikamika sanszos? Ha igen, mire ügyeljek?

Kösz előre is a válaszokat.

Ttt

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #409 Dátum: 2012, 11 12, 13:27:08 »
Sziasztok!
Hogyan lehet egy google fiókba beszinkronizálódott pl.naptár adatokat onnan véglegesen kitörűlni, a fiók megszüntetése nélkül?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #410 Dátum: 2012, 11 12, 13:51:44 »
Sziasztok!
Hogyan lehet egy google fiókba beszinkronizálódott pl.naptár adatokat onnan véglegesen kitörűlni, a fiók megszüntetése nélkül?

Azok törlésével, de akkor a neten is törölve lesz az összes adat. Azt nem tudom hogy lehet az összes adatot törölni egyszerre...

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #411 Dátum: 2012, 11 12, 14:37:33 »
Azok törlésével, de akkor a neten is törölve lesz az összes adat. Azt nem tudom hogy lehet az összes adatot törölni egyszerre...
Hát ez az... Hiába töröltem a g profilomban lévő naptár adatokat, továbbra is beszinkronizálja a tabon lévő naptárba azokat.Próbáltam már azt is, hogy töröltem a g profilomat, hátha akkor elfelejt, de nem.Újra be tudtam lépni és még mindig tudta az adataimat.Hiába úgy látszik a nagy testvér már mindent tud rólunk, nehéz megszabadulni tőle.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #412 Dátum: 2012, 11 12, 15:18:26 »
Hát ez az... Hiába töröltem a g profilomban lévő naptár adatokat, továbbra is beszinkronizálja a tabon lévő naptárba azokat.Próbáltam már azt is, hogy töröltem a g profilomat, hátha akkor elfelejt, de nem.Újra be tudtam lépni és még mindig tudta az adataimat.Hiába úgy látszik a nagy testvér már mindent tud rólunk, nehéz megszabadulni tőle.

Mivel a google fiókodban minden adat el van mentve, ezért ott kell kitörölni mindent, azaz irány egy pc és egy böngészőben neki lehet esni a google fiókodban levő naptárnak. Amit meg csak egy készüléken szeretnél látni, azt akkor annak saját naptárába írd, ne pedig a google fiókosba.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #413 Dátum: 2012, 11 12, 15:35:32 »
Mivel a google fiókodban minden adat el van mentve, ezért ott kell kitörölni mindent, azaz irány egy pc és egy böngészőben neki lehet esni a google fiókodban levő naptárnak. Amit meg csak egy készüléken szeretnél látni, azt akkor annak saját naptárába írd, ne pedig a google fiókosba.
De hát a PC-és böngészőben nem engedi kitörölni a googliba szinkronizált naptárat!

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #414 Dátum: 2012, 11 12, 15:52:53 »
De hát a PC-és böngészőben nem engedi kitörölni a googliba szinkronizált naptárat!

Dehogynem. Ha csak az adott bejegyzésre kattintok is ott van a törlés, ha meg a szerkesztésre nyitom meg, akkor is ott van a törlés felül a Mentés, Módosítások elvetése mellett.
A komplett naptár is törölhető a webes felületen a Beállítások - Naptárak alatt. Az adott naptár mellett a sor végén ott van a törlés. Persze ezzel a komplett naptár lesz törölve.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #415 Dátum: 2012, 11 12, 15:56:47 »
Dehogynem. Ha csak az adott bejegyzésre kattintok is ott van a törlés, ha meg a szerkesztésre nyitom meg, akkor is ott van a törlés felül a Mentés, Módosítások elvetése mellett.
A komplett naptár is törölhető a webes felületen a Beállítások - Naptárak alatt. Az adott naptár mellett a sor végén ott van a törlés. Persze ezzel a komplett naptár lesz törölve.
Persze, hiszen én is látom, de ha törölni akarom, nem hajtja végre.Rákérdez, hogy tényleg törölni akarom-e, majd molyol egy darabig és kiírja, hogy a törlés nem sikerült.De, hogy miért nem arról már nem nyilatkozik. censored !

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #416 Dátum: 2012, 11 12, 16:52:16 »
Persze, hiszen én is látom, de ha törölni akarom, nem hajtja végre.Rákérdez, hogy tényleg törölni akarom-e, majd molyol egy darabig és kiírja, hogy a törlés nem sikerült.De, hogy miért nem arról már nem nyilatkozik. censored !

Ja hogy úgy nem engedi. Az más. Na és mi van, ha azokról a készülékekről leveszed a naptár szinkronizálást, amelyek azt használják? Akkor sem engedi?

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #417 Dátum: 2012, 11 12, 17:05:30 »
Ja hogy úgy nem engedi. Az más. Na és mi van, ha azokról a készülékekről leveszed a naptár szinkronizálást, amelyek azt használják? Akkor sem engedi?
Akkor se.Már azt is kipróbáltam, hogy a webes felületen létrehoztam egy új könyvtárat és átálltam arra, de az eredeti naptárat akkor se engedi levenni, a kis négyzet is ki van szürkülve a sorában kipipálva, azt se engedi módosítani.Csak azt nem értem, hogy akkor miért van egyáltalán a törlési lehetőség felkínálva?

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #418 Dátum: 2012, 11 12, 17:47:24 »
Akkor se.Már azt is kipróbáltam, hogy a webes felületen létrehoztam egy új könyvtárat és átálltam arra, de az eredeti naptárat akkor se engedi levenni, a kis négyzet is ki van szürkülve a sorában kipipálva, azt se engedi módosítani.Csak azt nem értem, hogy akkor miért van egyáltalán a törlési lehetőség felkínálva?

Akkor passzolok. Már csak a keresőt tudom ajánlani. Keress rá a problémára.

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #419 Dátum: 2012, 11 12, 17:51:01 »
Akkor passzolok. Már csak a keresőt tudom ajánlani. Keress rá a problémára.
Thanx!

Nem elérhető ttt

« Reply #420 Dátum: 2012, 11 13, 09:32:25 »
Azt figyelem meg, hogy ilyenkor az akksi diagrammon egy zuhanásszerű (függőleges vonal) csökkenés látszik, azaz mintha valami összeakadna benne és ezerrel használná a processzort, stb−t. Egy recovery−s sikamika sanszos? Ha igen, mire ügyeljek?

Kösz előre is a válaszokat.

Ttt
Okos emberek!
Az eset súlyosbodott, mert ma reggelre 30 %-os akksiról nullára gyalulódott a gépezet.
Megpróbálom beilleszteni ide a képernyőfelvételt,
Két ilyen "akksi-zuhanás" is van, az egyik képen be is karikáztam.
Ami érdekesség, hogy a töltés fogyását jelző zöld vonal ilyenkor nem zöld, hanem barna és valamilyen mobilkapcsolatot is jelez, de az sem a szokásos zöld jelzés, hanem az is barna. Az egyik az első ilyen jelenségnél készült, a másik ugyanazon töltés utáni időszakaszban a "végkimerüléskor"
Egy kicsit most ideges lettem. :-X
Tudna valamelyikötök segíteni, merre induljak? HC vissza? LQ1 vissza? Egy factory reset/cache reset már volt.
Köszönöm előre is.
T

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #421 Dátum: 2012, 11 13, 10:15:23 »
Okos emberek!
Az eset súlyosbodott, mert ma reggelre 30 %-os akksiról nullára gyalulódott a gépezet.
Megpróbálom beilleszteni ide a képernyőfelvételt,
Két ilyen "akksi-zuhanás" is van, az egyik képen be is karikáztam.
Ami érdekesség, hogy a töltés fogyását jelző zöld vonal ilyenkor nem zöld, hanem barna és valamilyen mobilkapcsolatot is jelez, de az sem a szokásos zöld jelzés, hanem az is barna. Az egyik az első ilyen jelenségnél készült, a másik ugyanazon töltés utáni időszakaszban a "végkimerüléskor"
Egy kicsit most ideges lettem. :-X
Tudna valamelyikötök segíteni, merre induljak? HC vissza? LQ1 vissza? Egy factory reset/cache reset már volt.
Köszönöm előre is.
T

Nálam az LQ2 van a készüléken, ami több helyen is jobb az LQ1-nél, viszont sim kártya nincs a készülékben. Talán érdemes lenne felrakni az LQ2-t (open Austria). Azonban ha valamelyik program csinálja ezt, amit újra fel fogsz telepíteni, akkor nem fog megszűnni ez a jelenség. Ezt ki lehet deríteni, ha egyesével rakod vissza a programokat és figyeled a készülék működését. Itt főleg a nem Play-ről telepített programok lehetnek gyanúsak.

Nem elérhető ttt

« Reply #422 Dátum: 2012, 11 13, 11:05:27 »
Nálam az LQ2 van a készüléken, ami több helyen is jobb az LQ1-nél, viszont sim kártya nincs a készülékben. Talán érdemes lenne felrakni az LQ2-t (open Austria). Azonban ha valamelyik program csinálja ezt, amit újra fel fogsz telepíteni, akkor nem fog megszűnni ez a jelenség. Ezt ki lehet deríteni, ha egyesével rakod vissza a programokat és figyeled a készülék működését. Itt főleg a nem Play-ről telepített programok lehetnek gyanúsak.

Mivel LQ2 van rajta, az a kérdésem, hogy csak wipe vagy rakjam is újra odin-nal?

Nem elérhető sbalu

• Mr.
« Reply #423 Dátum: 2012, 11 13, 12:26:15 »
Mivel LQ2 van rajta, az a kérdésem, hogy csak wipe vagy rakjam is újra odin-nal?
Lehet, hogy semmei köze ehhez, de nálam ilyet a P1000-esem csinált, amikor felraktam rá egy ICS romot.Egyszer egy éjszaka alatt, használaton kívűl merűlt 0%-ra, másodszor egyik délután kezdett rohamosan merülni, akkor megfogva a hátulját  a gépnek forró volt.Nagyon gyorsan felraktam rá egy CM7-es romot.Előtte és utána se volt ilyen mizéria soha a készülékkel, bizton állíthatom, hogy a rom okozta, utánaolvasva más is beszámolt ilyen jelenségekről, okát konkrétan megmondani nem tudták.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #424 Dátum: 2012, 11 13, 12:46:25 »

Azzal is lehet indítani, de lehet hogy előtte jó lenne megnézni a processzor terheltségét például a CPU Usage programmal.