Szeretnék egy ilyen szerkezetet, de még érlelem a dolgot.Az ICS-vel nem volt jó tapasztalatom a P1000-nél, a bajom az volt vele, hogy rapszódikus időközönként rohamosan le tudta meríteni az akksit.Volt olyan, hogy este feltöltve leraktam és reggelre csont 0-ra (!) szívta.Ilyen még egyetlen nálam megfordult romnál se történt meg.Olvastam, hogy ilyen már másnál is előfordult, de nemigazán tudták az okát.Ekkor tettem fel a jelenlegi CM7-es romot amit megelégedéssel használok és itt még a dpi állítgatással se kell bajlódni, hogy a taskbar felülre kerüljön, mert én így szeretem.Ellenben a beállításokban eleve bennt van a lehetőség, hogy alulra kerüljön, ha valakinek ez a hepije.Még max. 8.9-es nagyságút tudnék Samusból elképzelni, de azokkal az a bajom, hogy érthetetlen módon kihagyták belőlük a micro SD kártya bővítési lehetőséget.
Hali, közben már mindenre kaptál választ, azért leírom én is.
p1000-ről erre váltani szerintem minden téren előrelépés. Viszont ha csak a méretbeli különbség miatt váltanál akkor nem nagyon van értelme.
A 8.9-es tab, szerintem felejtős, mint alternatíva. Bár a méretbeli különbség annál már jelentősebb, szoftverezettség terén elég gyér (bár ha nagyon jutányos áron jutnál hozzá, akkor esetleg).
A p6800 és a 6810 kocc ugyan az, a 3g modemet kivéve.
A p1000-en lévő portolt/béta ics nem hasonlítható ennek a gyárijához.
Sőt ezeken már a gyári is annyira tökéletes, hogy nekem meg sem fordul a fejemben a főzött rom.
Az oleden felesleges lovagolni, ha be is ég az max tesztképek alatt lesz látható, kb 1,5-2 év múlva (normál használat mellett).