Gondolkodom rajta, tulajdonképpen a 6810-es is elég lenne, a P1000-emen se telefonálok és csak a wifit használom, ha egyébként ezeken kívűl megegyezik a két gép, akkor a 6810-est jelenleg jóval olcsóbban is be lehet szerezni, 97 is ezerért láttam.Csak ez az amoledes beégés zavar még egy kicsit, azt olvastam, hogy ezt még mindig nem sikerült megoldani, előbb-utóbb mindegyik ilyen kijelzőn megjelenik ez a hiba.
Megegyezik a két gép, teljesen ugyanolyan a 3G-t leszámítva. Ha több százan, ezren vagy én nem tudom hányan nem aggódunk a kijelző miatt akkor te se aggódj! :-)
Én használtam HC-vel a gépet, mert erre még akkor nem volt IC frissítés (csak a 3G-re volt), de sokkal gyorsabb lett a launcher ami addig akadozott. Én innen a fórumból a romoknál töltöttem le a gyári angol HC-t, nem kellett rootolnom sem és felment rá, tökéletesen működik. Nem tudom azóta megjelent-e a közép-európai rom, ha megveszed majd leellenőrzöd vele a frissítésnél.
A Note-om is amoled, eleinte furcsa volt, le is vettem a beállításokban, hogy ne legyen ilyen színes, de már visszaállítottam, megszokta a szemem. Én már nem vennék LCD kijelzős telefont, tabot. Csodálatos képe van, gyors, szép, vékony, akksi király! Előtte Acer A100-asom volt IC-vel, de ég és föld a különbség!
Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P6810-ről