mycso, luser2000, köszi a válaszokat!
Egy hétig terepen (bicajtúra) teszteltem a tab-ot, telefonként is ezt használtam. Van egy csomó olyan dolog ami annyival jobb lett ICS-ben mint HC-ben volt, hogy ICS-n maradok. Azóta még egy fagyás volt. (PowerAmp fagyott) ami lassúnak tűnik HC-hez képest az a Go Launcher HD, de annyira szeretem hogy nem akarok róla lemondani, inkább elviselem. Filmet meg ritkán nézek, és csak a full HD tesztvideon akadt meg 2-3mp-re.
Ami SOKKAL jobb lett HC-hez képest:
- pendrive-ról, SD kártyáról, fényképezőgépről legalább 5x (!!) gyorsabban másol adatot mint HC rommal. Ez eddig 1Mb/s volt (USB1.1?), most 5-6Mb/s - legalábbis az 5-6 megabyte-os képekből másodpercenként másol egyet át, míg korábban ez 5-6 mp is volt
- az akksi legalább 2x tovább bírja! (5 napos túrán 2x töltöttem, pedig ez volt a telefon, az internet, a térkép, a fényképtároló és esténként a fényképnézegető eszköz is.)
- alapból sokkal kevesebb ramot használ (HC alatt 700Mb minimum foglalt volt, most ez 400mb)
- ez egész I/O kezelés jobb, minden fájlműveletet igénylő folyamat gyorsabb lett (pl mediascanner, másolás, telepítés, keresés, BT, WIFI-n keresztül fájlfogadás)
Szóval mégegyszer köszi a tanácsokat, és beállok én is a sorba: telepítsétek az ICS romot, tényleg sokkal használhatóbb lesz a Tab