Sziasztok!
Nekem HTJ85B.ZSLA2 P6800ZSLA2 build ROM-mal szállított hongkongi tabom van. Tegnap feltettem Odinnal én is az osztrák romot, előtte mindent letöröltem (factory reset) ami nem ártott, mert amúgy is akartam már. A rom telepítés gond nélkül lement. Ezután rootoltam (előtte nem volt) a Chainfire féle CWM.zip + root.zip kombóval. Ez is simán lement. Az eredmény egy tök jó gyors tablet volt, persze üres.
Visszatettem az SD kártyát, és appbrain-nel visszatelepítettem az alkalmazásaimat.
Na ami ez után jött arra végképp nem számítottam. A tabom most lassabb mint az eredeti rommal, akadozik a launcher (Go launcher HD-t használok, a régi romon is ezt használtam, szeretem), azóta háromszor volt olyan fagyásom, amit csak a hosszú power gombos újraindítás oldott meg (korábban 0 fagyás volt!) Minden animáció "szögletes" mintha laggolna. Összesen három pozitív változást tapasztalok: mennek az ICS-t igénylő appok, végre fekete a taskbar
és jobb az akksi. Sajnos minden egyéb lassú. A böngészés, az appok közötti váltás, a video-ban a pörgetés, néha iszonyúan felmelegszik.
Nektek volt ilyen tapasztalatotok? Komolyan lassan úgy vagyok vele, hogy visszatenném az eredeti rom-ot.
Van valami trükk amit még kipróbálhatnék? Ha nincs, akkor szerintetek hol tudom megszerezni az eredeti hongkongi rom-ot? Beszúrtam egy screenshotot az eredeti romomról. Ott nagyjából minden rendben volt, nem volt semmi negatív tapasztalatom, csak azért váltottam mert azt reméltem, az ICS mégjobb lesz
Köszi minden infót!
Üdv,
exac