@ mycso, napx - köszi a véleményt, az App-ot továbbra sem lelem - ha Dialer-ként keresem jön egy csomó App, de egyik se az alapfunkció, hanem Vonage fiókot kér regisztrálni, Voice Call szintén zenész
csak infónak, amiket eddig én beszereztem a tab-hoz
tok:
You are not allowed to view links.
Register or
Loginhátna...kicsit zavaró hogy a tok széle "lelóg a tabról", emiatt a gombok is kicsit nehezebben hozzáférhetőek, de véd, és adtak hozzá stylus pent, és védő fóliát grátisz (postán majd 30 napot volt úton, de megvan végre)
ezért már gondolkodom egy esetleg későbbi "jobban passzoló" modell beszerzésén, amit hard back case modellnek neveznek:
Register or
Loginszép kis original usb connection kit:
Register or
Loginez utóbbival például, én naiv azt gondoltam, hogy ha már lesz USB bemenetem, akkor rá tehetek egy usb hub-ot és egyszerre több eszközt is lehet csatlakoztatni... de nem!
most próbálok majd beszerezni egy megfelelő usb hub-ot, ami ugye megint plusz költség
(a vágy tárgya egy billentyűzet plusz egy egér csatlakoztatása lett volna a főnökömnél) (ha kombinált billentyűzetet vennék, azt is rendelni kell és az is pénzbe kerülne....többe mint az usb hub)
vagy veszem ezt, és akkor a fenti kit-et szinte teljesen fölöslegesen vettem
Register or
Loginvagy egy sima 4 portos hub:
Register or
Loginszóval nem egyszerű a tartozékok beszerzése és funkciói sem
a behelyezett sim-kártyával a tabra tudtam menteni a sim-kártyán lévő kontaktokat, és sms-t is tudok küldeni, fogadni vele - ez is valami
mobilinternet megy rajta a sim-en keresztül
akku egész jól bírja, meglepett a HTC mobilomhoz képest
de a feltöltése bazi lassan megy...ha be van kapcsolva, akkor katasztrófa, de kikapcsolva is lassú
a számítógépről is lehet tölteni a kapott usb kábellel ( volt már úgy hogy a kicsit durung áramcsatlakozó otthon maradt) de szintén bazi lassan
rossz, hogy a hátlap nem levehető, akkut nem tudod kivenni, vagy cserélni
ja tegnap leszedtem a frissítést és most honey comb 3.2 fut rajta
a rom-ját piszkálni nagyon nem merném
és ahogy az angol nyelvű fórumon olvastam, a telefonfunkciót azt se adná, akkor meg nem segít rajtam sokat
Canon wifi-s nyomtatóra tudok nyomtatást küldeni
pedig a Samsung ügyesen lezárolta, hogy csakis de csakis Samsung nyomtatóval legyen kompatibilis, nooooooo ez nagy szemétség szerintem
hát nagyjából ennyi jutott eszembe, de majd jelentkezem még