0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Hát ez nehéz kérdés. Nekem is csinál olyan dolgokat a gyári ics amiket más ugyanilyen telefonján nem. Nekem mondjuk az akksi zabálása volt megdöbbentő. Egy fórumtársam meg arról beszélt, hogy milyen jó a fogyasztása a gyári ics romoknak. Nem tudom mi okozhatja ezeket a különbségeket a teljesen egyforma modelleknél. Én már arra is gondoltam, hogy a csillagok állása, meg a hold-föld tömegvonzása, és az árapályok a ludasak a dologban...
m a jóóó isten az az "fc" ??
Hello valaki nemtudn segiteni h polaris officet hogy lehetne bele varázsolni?via Galaxy S II
Próbáld meg a nitrality programocskát. Néha bejön!
üdv! kérdésem lenne miért nem lehet beállítani a mobilhálózatoknál a hálózati módot? vagy ics hiba?
Bezke mikorra várható valami finom az új Romból?
Szerintem ma lesz ideje romot főzni,mert akkora hó esett hogy úgy sem megy sehova (egy városban lakunk)
Vagy pont nem lesz, mert havat lapátol...
Dehogynem, csak eddig nem volt időm és kiszámíthatatlan most is, de már 90%-os /1-2 simítás/
felraksz egy cwm kerneltItt elakadok ezt honnan tudom beszerezni és hogy is kell felrakni?Köszönetem uraim!
Mihez akarsz CWM-et tenni ??
elérhető az XXLPB alapú 2.0.....
Jön lefelé! Nemsokára én is tesztelem! Már várok egy gingerhez hasonlóan kifejlett és tuningolt ics-t! Mikor lesz?
Valaki teszt? Nem tudtam feltenni még