0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Bezke!A KPA ból nem fözöl valami finomat?
You are not allowed to view links. Register or Login
Ha jól látom még nem jött meg
De készül,a semminél kicsit több.De a WanamLite romja eddig hibátlan csak ajánlani tudom.
A KPA nem rossz, de nem nyűgözött le. Az XXLP2-ben már nincsenek gyári bugok, legalábbis olyan jelentősek, de a samfirmware egyelőre csak a cm9 csapatnak adta ki. Ha a napokban kiadják, abból főzök finomat.You are not allowed to view links. Register or Login!/bezke
De az XXLP1-et lehet tölteniYou are not allowed to view links. Register or Login
Mi a jelszó?
samfirmware.com
Ezt már megadtam neki és nem jó.
Akkor pasz :Osamfirmware.com on nem látom a romot letöltésre, pedig a hireknél ott van.
Sebaj, valamikor csak kiderül ez az apróság...
Nekiestem ezt letölteniYou are not allowed to view links. Register or Login
hotfileisslow
ELÉRHETŐ AZ 1.3
Ezer hála a 1.3-ért Nekem remekül megy. Talán ha egy reboot volt..... Lehet, hogy lemaradtam de a microSd kártya probléma mindenkinek fent áll? Nem tudom használni mondjuk a MyBackup-ot. Nem állízja vissza a fileoket íráshiba miatt. Gondolom az ICS -vel jött ez, de lehet valamit kezdeni Vele? Ha volt már ez a kérdés akkor elég egy : is
Én Titanium Backupot használok(igaz CM9ből volt a mentés) 2x nekifutottam és mindent felment rendben. microSD vel nem tapasztaltam problémát. Fényképezés néha nehezen akar beindulni de megy minden Holnap kiprobálok minden funkciot. De kinézete lehetne picit szebb is pl hivás kezelő De egyenéőre örülök h megy minden Nem hiába Bezke rom