0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ha a biztonsági mentések számánál be van állítva hogy 2, és ütemezve van hogy heti 2x csináljon új mentéseket, olyankor a régebbieket automatikusan törli, vagy nem csinálja meg az újakat?
MÉg mindig nem tudom, hogy a fenébe tudom törölni a már nem használatos progikat. Most már aztán mindent, de mindent kipróbáltam és tessék! Még mindig ott figyuszolnak. Áááááááááááá........
Ha pro verziót használsz, akkor nyomd meg a jobb felső sarokban a kötegelt mentés/visszaállítás gombot (fehér lap rajta fehér pipa), ott görgess le a legaljáig a dolgoknak és ott lesz a "biztonsági mentések törlése" címszó alatt hogy: "az eltávolított alkalmazások biztonsági mentéseinek törlése". Ő az akait te keresel!
köszi, de ez még mindig nem jó, mert a progik attól még ott maradtak.
reload application után is?dropbox sync is van?
dropbox most már van, mert mostanában nem pipáltam ki.na asszem megtaláltam. a szűrőben be lehet állítani (jó ez még mindig nem az, amit én akartam), hogy csak a fentlévőket mutassa."reload application" ez így van benne a TB-ben? Ha nem, miért kell hozzá google fordító?
hát....attól függ, milyen nyelven használod Ha télleg ki akarod irtani a többit, akkor állítsd át másik mappára a beállításokban a mentés helyét, csinálj egy mentést, aztán töröld a TitaniumBackup mappát az sd kártyádról.
Csakis magyarul. Áhh ez sem jó. Akkor ezek szerint ezekben az újabb verziókban már nincs benne, ami anno benne volt, hogy csak egy frissítés és már ki is törölte azokat a progikat, amik nincsenek már fent a telón.Hagyom a fenébe. Köszi a helpeket azért.
Nem értem. Én 3 napja vettem meg és nekem tökéletesen kitörli úgy ahogy írtam.Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
HELP! HAMA HAMA!titanium backuprormot frissítettem, ledaráltam a telót, titaniumot telepítettem. ilyenkor mostanában ezt írja ki.Android id... sok betű és számElőző android id.....ez isfigyelmen kívül hagy, rákérdezés későbbelőző id visszaállításaMIT VÁLASSZAK???
az előző id-t választottam. de hogy ez pontosan mit jelent, halvány gőzöm sincs.
semmi különös, csak annyi, hogy ez alapján is tudsz szűrni. ilyet akkor szokott csinálni, ha valami platform váltás van, mondjuk ics-JB, vagy valami nagyobb változás a romban. igazából sok jelentősége nincs
És ti mit szoktatok visszaállítani? Hiányzó alkalmazások és mentett rendszeradatok?
rendszer adatot nem, kivéve a sárga színű, xml-be mentett sms és híváslistát.felhasználói alkalmazások.de a cikkekben leírtam
Lenne egy "szőkés" kérdésem. A TB-n némely program miért piros,fehér vagy zöld Most csináltam biztonsági mentést és még smiley is van néhol...
Piros a rendszeralkalmazás (ergo ne mentsd), zöld a sima alkalmazás és fehér a nemtom. Valami ilyesmi (rég használtam).
Köszi a szőkés kérdésemre a szőkés választ...