Sziasztok, nyilván én vagyok a béna
, de a
Mindenkiszeretiatibit és a fórum olvasása után sem sikerül egy normális mentést készítenem. (Jogtiszta Pro verziót használok.)
Azt szeretném elérni, hogy a saját, felhasználói alkalmazásaimat mentsem, feltöltsem Box-ba, s a mobilon is, meg a Box-on is csak egy mentés legyen, vágyaim szerint az ütemezetten frissülő utolsó.
Ezt csináltam, s ezek a kérdéseim:
1.) Nem értem, mit jelent, hogy
"az alkalmazások külső adatai", s végképp rá nem jövök, mennyi legyen azok max mérete.
2.) Biztonsági mentések száma: 1-re állítottam, feltételezve, hogy így érem el, hogy csakis egy legyen, az utolsó, ami mindig frissül.
3.) A "Szűrők" fül alatt
(mi az, hogy szűrők? olvasom én, de nem értem), létrehoztam egy
"Mentes" elnevezésű cimkét, s az
Elemek hozzáadásával kijelöltem a mentendő alkalmazásaimat.
4.) A nem Google Áruházból beszerzett, de ott is kapható alkalmazásokat menthetem? Nem fog ez bekavarni a visszaállításnál, mert a Google Áruház nem fogja jogtisztának látni?
5.) Miután a mentés megtörtént, a Backup/visszaállítás fül alatt csak a mentendő alkalmazásokat látom - gondolom, ez így van rendjén?
6.) Hiába választom ki azonban menüből a kötegelt műveleteket, nem látok sehol sem olyan lehetőséget, hogy csakis az általam kiválasztott alkalmazásokat és adataikat menteném.
Vagy netán a
"Futtatás Biztonsági mentést készít a felhasználói adatokról és a rendszer adatairól" már ez lenne?
7.) Végül: látom, hogy ott az
Ütemezés fül, és abban ki is tudom választani, hogy "Mentes", szinkronizálás a Box-ra, de sehol sem látom, hogy felhasználó nevet/jelszót kérne a Boxra... Így meg hogy megy fel?
8.) Hogy lehet a mentést ütemezni az általam kijelölt alkalmazásokra? És ütemezni a Boxra?
Restellem ezt a sok kérdést... Ezer köszönet a türelmes válaszokért előre is!