0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nekem ezzel az LPB modemmel nem a legjobb sem a térerő sem a gps..nálatok mi a helyzet ez ügyben?Amúgy Tmobile..de a gps jobban felhúz..+ ami nem a modem hibája, nem nagyon mennek a játékok sem..de ez még mellékes is..bár jó lenne ha jó lenne!;]
huh srácok, épp most kaptam egy kernel panic hibát xxlpb-vel, pedig nem csináltam semmit megnéztem az időt és lezártam, eddig még nem volt vele baj:D ilyenkor ugye csak aksi ki-be?
ezek szerint kész a végleges, jó lenne ha kiszivárogna:D
Asszem elég sok mindennel próbálkozunk, mindannyian! Nem? Értetlenkedés ide, vagy oda. Én csak a kiemelt részt próbáltam ki! Ennyi. Nehogy már elővegyetek érte!! De bárhogy is van, elég furának találom, hogy ICS-re települ Ginger-re meg nem egy sz*ros apk!!
A Voice Control hianyzik,de nagyon. Nem lehetne belevarazsolni vhogyan?
Az LP2-ben volt, ebböl miert vettek ki? LP2-böl v. az LP6-ban, ha van benne, ki tudna segiteni vele valaki?Nagyon megköszönnem a faradtsagat!
HmmThink new firmware is here! Sammobile is holding it until it reaches 10k followers. Source: twitterYou are not allowed to view links. Register or Login
Mi ez a sz..r??? Gyerekek ne szórakozzunk már. Ez vagy valami ordas kamu, vagy a sammobile megbolondult... Nehogymá ezé klikkelni kelljen. A következő meg, hogy támogassuk 1 dollárral. Aztán meg legyünk mi is szifon, ahol mindent eldönt a gyár.
Ezt írta DannyD:We understand you all hate our action about 10,000 followers. But when you check how many samfirmware follow it can't be very hard to get that number
De minek ez???
MWC-re hogy ennyi követőjük van.
We have a leak for SGSII and Note. (Note hopefully online tonight.) SGSII online at 10,000 followers. Letsee how big the SGSII community is.Magyarul: Van egy kiszivárgott rom sgs2-re és note-ra. /A note este már elérhető lesz remélhetőleg/ AZ sgs2-re 10000 követőnél- Lássuk milyen nagy is az sgs2 összetartás-"kollektíva".
Hi:WAITING TOPIC: I9100XXLPH_I9100OXALPH_OXA You are not allowed to view links. Register or Login
Na lilike lehet megint főzni