0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Most melyik a legújabb stabil gyári ROM?
Ami neked jó: You are not allowed to view links. Register or Login
Segítsetek. Gyári ROM-ot keresek a SGSII-hez, de sehol sem lelem.PDA: I9100XWLP7PHONE: I9100XXLPSCSC:I9100TMHLP2Köszönöm,T.
SziasztokXWLP7 es romot mivel rootoljam?egy linket tudtok adni?
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni hogy ha vissza rakom a gyári ICS akkor utána a kies be frissíti a JB-re de a spanyolra.Miért van ez és mit tudok tenni ellene?A telefonom független.Legyen szíves valaki segítsen.Köszi előre is.Mazsiba
Az ICS-be a product kódot át kell állítani (XEH, XEU, vagy magyar szolgáltatóra) és akkor a KIES csak jelzi, hogy mi a verzió, de nem frissit. (*#272*imei#) vagy play-ről CS select), de vigyázz minden adatot töröl Miért használod a KIES-t?
Köszönöm szépen!Sikerült meg csinálnom.Minden oké a telefonnal.Üdv:Mazsiba
Sorry, de csak most kerültem gép elé.Ha sikerült, ajánlom mentésre a 'super backup' programot (play-ről), nem kell hozzá root és többet tud mint a KIES.Tudsz ezzel menteni külső SD-re és onnan visszaállítani.
Köszönöm szépen.Már le is töltötöttem igaz az ingyenest remélem tud annyit mint a pro változat.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség Jelly Bean van most fent 4.1.2 es és szeretnék rá tenni cyanogenmod 10 et de azt honnan tudok le szedni és hogy tudom fel rakni ? és mellé ki szeretném rootolni is a telót ha valaki tud segíteni ez ügyben annak meg köszönném
Valaki tudna linkelni LP7-s 3+1 romot?
You are not allowed to view links. Register or Login