0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kezdek aggódni.Ginger romot találtam csak.Azt akartam feltenni,de miután elvileg felment,CWM-be lépett és egy halom piros szöveget írt ki.Bebótolni megint nem bootol.3 filos ICS-t tud valaki?
Asszem Lacus linkelte egy kicsivel előbb! Bocs Papa-Jo volt!! You are not allowed to view links. Register or Login
LQ6-ra van már Jkay framework? Néztem az XDA-t, de nem találtam. Esetleg tud róla valaki valamit?
LQ6 az modem nem rom. Ha a 4.0.4-es romokra gondolsz,akkor azokra nincs.Kezdem azt gondolni,hogy nem is lesz.
Elnéztem! LPT-re gondoltam... Egyébként ez elég nagy szemétség. Megvettem, kifizettem. Ezért azért elvárnám, hogy dobjon ki egyet...
majd lesz valamikor, de most még SGS3-ra dolgozik
Már S3-ra sem dolgozik. Alfa verziók voltak, de azt írta, hogy most már megvárja a JB-t.
Kabaré.Hogy én még egyszer egy fejlesztő appját nem veszem meg az tuti.Nem a pár száz forintról van szó,de nem szeretem,ha hülyének néznek.
nem megmondtam,,,de,,,de lehurrogtatok,,,véled az élen.
Én csak azt idéztem,amit ő mondott a topikjában.Ezek szerint egy nagy kamugép a srác.
You are not allowed to view links. Register or Login
Új rom. PDA: I9100XWLPU
Kezdődik itt is,ami anno a GB-nél.Verziószámok változnak,de szinte full ugyanazt a romot dobálják ki.
persze mert más ország más kod ennyi. amugy tök ugyan azok. kár várni a csodát.
Én nem is várok. Azt hiszem,hogy a JB-ig nekem tökéletesen megfelel a mostani LPT.