0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Én a KIES-el frissítettem legutóbb a GS2-őt. A kérdés az, hogy ha megjelenik a 4.0.4 hivatalosan is akkor azt is be tudom frissíteni a KIES-el?
KIES-el csak addig tudsz frissíteni amíg nem teszel föl másik rom-ot.Utána már nem lesz hajlandó a KIES többet frissíteni.
visszarakod a gyárit már miért ne tenné. de ki asznál kiest? még lapitopomra sem mehet,nem hogy telót kössek rá.
Miért mondod ezt nem jó a KIES?
visszarakod a gyárit már miért ne tenné. de ki használ kiest? még lapitopomra sem mehet,nem hogy telót kössek rá.
Hiába teszed vissza a gyári samsung rom-ot. Kies nem hajlandó frissíteni.
de az évszázad legjobb progija majd ha téglát csinál akkor neked is fog tetszeni, hogy törne el a keze annak aki megirta azt a kafa progit
Akkor olvasgass egy kicsit a F.A.Q-ban és rájösz hogy de-de!
Odinnal is föl tudod tolni ugyanazt a szar rom-ot.Nem a KIES csinál téglát, hanem a hibás rom.Az már egy másik kérdés, hogy lehetséges, hogy a KIES egy kuk szó nélkül lehúzza a hibás rom-ot...
A KIES csak arra jó hogy garizáskor tudj mire hivatkozni ha tégla lett a teló Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Kis segítséget kérek.Feltettem az LPI-t (német), mint a legutóbbi 4.03-ast, az LPM-et leszedtem, mert aggódtam a téglásítás miatt.Nos az LPI-ben nincs gyári %-os akku.Most töltöm az LP7-et (magyar), abban van?
Nincs.Csak a 4.0.4-ben.
jkayt neki és lesz. lpi ben is.
Nincs.Csak a 4.0.4-ben.Nem értem, ha egyszer felraktad, és nem lett tégla, akkor mitöl féltél?
Nem féltem igazán, csak rosszul a gyári kernellel a fogyasztott az LPM. Siyah-al viszont állati jó lett. Abban meg nem volt nekem jó a kamera.Viszont nem csak 4.0.4-ben százalékos az akksi. Sógoromnak most frissítettem LPW-re OTA, vodás gyári-ról. No az 4.0.3 és van benne. Ezen lelkesültem fel! Full gyári állapotot szeretnék egyébként, mivel a kollégám fogja valószínűleg örökölni...
Kamera fix syiah-hoz és 4.0.4-hez You are not allowed to view links. Register or Login
[4.0.4]lidroid 15 Status bar toggles for XWLPM (4.0.4)You are not allowed to view links. Register or Loginbár szerintem nem sokan használják,de annak aki igen jó lehet
Köszi, meglesem.Viszont tudsz olyan 4.03-at amiben van gyári % akksi az LPW-n kívül?
You are not allowed to view links. Register or Login-ben simán tudsz %-os akku kijelzést varázsolni, természetesen root szükségeltetik hozzá.
Igen! Legutoljára a T-Mobile-os rommal próbálkoztam.Menüből adtam neki "gyári adatok visszaállítása" + formázást és így most jó.köszi!Apropó T-Mobilos romban a PocketGiud mi a szar? 10Euró bónusz van benne alapban.