0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Lehet ezt a romot valamivel Rootolni és vajon leszm ég több 4.0.4 vagy csak ennyi volt?
Bakker még most jött ki! Miért lenne ez a vég?? Egyébként Siyah-3.3.1-el rootoltam, azt kell hogy mondjam, itt kezdődik a rendszer.
És miben jobb? lehet feldobom
Ezt én nem tudom leirni neked, érezned kell
Akkor nálad rendszer váltás volt
Na letöltöttem a romot ugye 3 fájlos+pit olyan régen odinoztam már hogy nem is tudom hogyan kell tallózni pit=pit gondolom Pda=CodePhone=ModemCSC=CSCGondolom így van de ez a pit fájl akkor most mi is mert nem nagyon értem hogy a végén mi az a 8GB
Aki tud egy videót toljon fel, mégis milyen
jól gondolod ,de most küldjelek el a faq-ba, You are not allowed to view links. Register or Loginpit meg látod ,ki ezzel tette,ki a másikkal.
Igen erre kiváncsi lennék én is mert nem lenne kedvem egy jól belakott VK-t elcseszni
Recowery-ben mentsd le a komplet rendszered. Ha nem tetszik csak vissza állítod, oszt jóvan Helyesen írtad az odin cuccokat! Úgy csináld Odinnal. Viszont én a You are not allowed to view links. Register or Login csináltam. De biztos jó azzal is ami neked van.
Sziasztok!Nektek működik a kamera? Nálam nem ad képet, csak akkor ha elkészül a kép.
Upsz! A kamera nekem se megy
Nálad elkészíti a képet?
Elkészíti de nem látsz át a kamerán.
Én a Siyah 3.3.2 -es kernelt raktam fel. Lehet hogy ez a gond?