moderátor elnézést csak egy kicsit már felbosszant hogy videokon olyan jol müködö romokat látni... amikor meg felrakom semmit nem ér. fagy nem jó a hálózat, egy képernyőzár nem működik, home gomb abszolut az ébresztésen kívül nem művel semmit... lehet én rontok el vmi telepítések közbe bár azon hogy 3 filét odinba rakok vagy zipről valamit feltelepitek nem hiszem hogy nagyon elleht rontani vmit...nah mindegy tele van hibával de ezek csak nálam jelenketznek vagy mindenkinél? videoba azt látom hogy home gombra megy a task bár nekem nem... home gomb semmit nem csinál.. videoba látom hogy van képernyőzár nálam egyikse megy... ugy hogy asszem visszaállok a jol bevált eddig romomra és addig mostantol egy ics-se probálok amihez nincs oda irva hogy tuti franko müködő... de azért ha vki elolvassa a problémáim és tud segitséget adni mi lehet a gond mit rontok el akkor az ötleteket szivesen várom köszönöm:)
Ezek furcsa anomáliák. Nálam tökéletesen működik minden. A helyedben visszatennék egy 3 fájlos KL1-et és utána arra CWM, majd PONTOSAN a leírás szerint a KP8 vagy KPA vagy az ICS.
Ha a leírás kifejezetten nem említi, hogy tilos, akkor CWM-ből factory reset/wipe cache/wife dalvik. Én azután szoktam ezt, ha már teljesen bebootolt a Rom (kivéve, ha a telepítési leírás kifejezetten azt kéri, hogy már a ZIP-ből való install után is kell a CWM reset.). A biztonság kedvéért egyébként a legvégén a rom beállítási menüjéből (az változó helyen van) szoktam csinálni egy "Gyári beállítások visszaállítása"-t, ha kérdezi akkor belső SD formázással.
Ezek után nekem még minden működött akár sima KP8/KPA akár, CM verzió esetén.