0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
dongo nyelveknel lodd be a magyart azt majd a space (szokoz).gomb jobbra illetve ballra huzasaval majd ki tud keresni a billentyuzeten.utana a themes/abcben tedd qwertz+ra. bar a hosszu i meg û valamiert nincs ott. en nem hasznalom.persze nyomassal elerheto.
ha felfele huzod az ujjaddal a billt a meretet is tud allitani. ez a leggyorsabb billentyuzet androidra amivel eddig talalkozta.. anysoftot kiprobaltam az egy gyasz volt ezutan kb a gyari jobb annal :d.
tud mondani nekem valaki olyan oldalt ahonnan hd hatterkepeket tudok leszedni es nem virusos az oldal ? mert ilyen hatterkep appokat nem akarok leszedni h megint szetcsinalja a telot.ja es lehetoleg ne ilyen tomoritett file-os legyen csak siman lementheto megnyithato cucc.elore is thx.
fly es ez az oldal megbizhato ? nincs kedvem megint factoryt kuldeni. amugy tenyleg sok van,koszi !
hallani hallottam de most jartam eloszor ott. thx tenyleg jo kepek vannak
nem vagom fent volt a zedge meg csomo mas program es valamiert szetfagyott a telo de nem tom melyiktol.
zedgétöl tuti nem,ezer éve használom,soha semmi gond nem volt vele,más volt a hiba.
valszeg valami mas app lehetett ami meghulyitette a telot. viszont a sarga kek tw hatter annyira lehangolo h sirva fakadok ha folyamatosan azt kell neznem,ezert kell valami mas
van XWLP9 is és a legfrissebb mostanság az XWLPD. Sammobile-ról le tudod tölteni (You are not allowed to view links. Register or Login) vagy tegyél fel custom ROM-ot, azok még jobbak. WIFI jelerősségen segíthet az is, ha csak a modemet cseréled ki (alapsáv), én XXLPW-t használok, de pl. az XXLPS is nagyon jó)