0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Mint Látod ez az első hozzászólásom lett volna ... elszállt időkorlát Na, szal én is ott dolgozom, és a rendszergizda engem is elhajtott, hogy Android hiba és egy másik kollégának sem sikerült beállítani. Az lehettél Te.Nem írom le újra bővebben, hogyan szíttam végig én is ....A megoldás, hogy az "E-mail szinkronizálási időszaka" 2 hét legyen.Ha "Automatikus" vagy "Mind" vagy "1 hónap" akkor kapcsolódási hibát ír ki, ami meg egy hülye üzenet, mert kapcsolat van, csak a szerver nem szolgálja ki.Mindenkitől bocs a bénázásomért
Bocs, hogy kettőbe írom, de az előzőt már nem tudtam módosítani. Most raktam fel az LP9-et. A PHONEnál csak nekem van LPQ?
Egy kicsit mintha jobban enné az LP9 az akksit használat közben..
Rootoltad vagy csak a sima romot hasznalod? Ha root akkor melyikkel?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nekem igy van visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or LoginTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
Nézegetem a kerneleket, és látom, hogy a BLN támogatás egyelőre problémás.A legtöbb kernel nem is támogatja, van amelyikből hol kiszedik, hol visszateszik.Van valakinek tapasztalata, hogy ICS-hez melyik kernel megbízható, ami támogatja a BLN-t?
LP9es rom és Siyah 3.1.2 kernel. Megy a BLN.
Köszi, kipróbálom azt is!Most az Abyss ICS kernel 2.5 tesztelem. Működni működik egyelőre ennyit tudok róla mondani.Majd megírom a tapasztalatokat, mind a kettőről.szerk: Az Abyss-nál nincs deep sleep 200 mhz-en megy amíg jelez. Jelzés nélkül természetesen van deep sleep
Most LP7 van nálam fönt. Van pár hibája. 1. lapozásnál nem a látványosabbik (3D), 2. a névjegyzéknél hiányoznak a betűk.LP9-nél ezek már jók?
Jelzéskor nincs deep sleep, mivel a proci villogtat, mert ez hardweresen nincs megoldva, nincs ilyen alkatrész benne, így ez nem kernel függő. Nekem 25 MHz-en villog 850 mV-tal, így nem vészes a fogyasztás...
Ha jól olvasom akkor Abyss 2.4 -es kernelt használsz.Mivel állítod be, hogy csak 25 MHz-en menjen?
pl. voltage controlban le lehet venni a min. frekit 25 MHz-re (bár a hozzá tartozó feszültség asszem 850 mV, ugyanannyi, mint pl. 200 MHz-en), azaz kb. ugyanannyit eszik. Valahol olvastam, hogy próbálta valaki és nem vett észre semmi fogyasztásbeli pozitívumot 25MHz-en a 200-hoz képest azonos körülmények között
Elég kézenfekvő a dolog, ha ugyan azon a feszültségen megy mind a két lépcső azzal nem takarítasz meg semmit.Ez teszt nélkül is egyértelmű.
Felraktam a Phenomenal 5.2 Extreme kernelt, a gyári 5 óra alatt lemerítette az akksit átlagos használattal Kíváncsi vagyok ezzel meddig bírja..
Hogy àllsz az uj kernellel? Üzemidö?Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről