És mintha stabilabb is lenne mint az eddigiek. Legalábbis ez még nem akadt le a beállítási nyúzás közben mint eddig a többi.
Egy ilyen stabilitásút várok hazai kiszereléssel, és ha mg az OTG egér/billentyű kezelést is belerakják akkor teljesen meg leszek elégedve.
Alátámasztom, én sem tapasztaltam eddig semmilyen GUI szaggatást, akadást. stb. (egyelőre)
Skype-ból leszedi a profil képeket, és ismét választhatóvá vált, hogy Exchange, Google, Skype ból vegye a profilképet. FB még kimaradt, de ahogy szó volt itt róla, lehet nem is lesz benne. (egy progival áthidalható)
Válaszolva tegnapi kérdésemre AOSP E-mail 4.1-t csak ajánlani tudom mindenkinek, szerintem sokkal átláthatóbb és használhatóbb, mint a gyári Email kliens. (Deodexed ROM kell hozzá, és felül kell csapni a megfelelő jogosultsággal a Email és Exchange apk-t. Ha nem friss telepítésnél történik, akkor apk adatok törlését is meg kell tenni).
Valóban jól szuperal a XEH CSC-is. Bár én Bala-val ellentétben a ROM felrakása után MobilOdin-nal csaptam felül a Cache részt.
U.I: TitaniumBackup mentések visszavétele is működik, csak nem mindegy mit mentettél le előtte.