0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
lp7-et feltette valaki? akksi javulás? wifi beragadás ? ezek érdekelnének:)meg vajon mikor kapjuk meg az új touchwizt ami az i9300ba van?
nekem custom XWLP4 van fent, és ahhoz gyárilag Speedmod kernel van, ami rootol is, de ha csak a root miatt kell a CF.root kernel, azt megoldhatod máshogy is
Stock Samsung XWLP7 ROM NO-WIPEFirmware info:Base Firmware: I9100XWLP7 (4.0.3)Build Date: 03th April 2012Modem: I9100XXLPSCSC: I9100OXELP7Change List: 340913Features:ZipalignedRooted (CF SuperSU)BusyBoxClockworkMod Recovery 5CF-Root LPS KernelFixed Sdcard issueYou are not allowed to view links. Register or Login
Hogyan?Jól értem, hogy ez akkor elve rootolva van? Simán Mobil Odinból fel lehet rakni? vagy CWM-ből kell?
Igen, utána megnéztem az xda fórumot, ott le volt írva. Viszont onnan átirányítottak egy másik oldalra, ahol WanamLite ROM-ként van feltüntetve.Akkor ez mégsem gyári rom?
XWLP7 ez ugy nézem valami újdonság. Na meglesem You are not allowed to view links. Register or Login Letöltés : You are not allowed to view links. Register or LoginRemélem a Ruszkiknak vmi finomságot dobtak a Piacra
Mi a büdös francé nem lehet normálisan letölteni a Hotfile-ról? Kb. 160-220MB között megáll a letöltés. Már 5x próbáltam letölteni!! Nálatok is így működik, vagy csak a T-Home sz*rakodik velem? Rohadtul idegesítő, de előfizetni meg nem akarok ezért a tárhely szolgáltatónál...
XWLP7 ROM-hoz root kernel van?
Change List: 340913 már épp ideje volt ismét romolni.
Milyen produkt kódok vannak benne?
(ALO, CAC, FTD, MBC, MSG, SEK, SER, SKZ, VHC)Épp ezért raktam fel OXXLPD-vel.
Azt hogy kell?
A hivatalos magyar LPQ-ból total commanderben átmásolom a cache.img-t az LP7-be, aminek a végéről az md5 kiterjesztést törlöm, csak tar marad.
Aha kösziFelülírja a másikat és ennyi?
erre egyébként miért van szükség?
Hogyan?