2024, 11 28, 11:57:48

Szerző Téma: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ/XWLP7 - Hivatalos  (Megtekintve 327341 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Samsung-Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO-Nextgen
  • PDA: GALAXY S10+ SM-G975F
  • PDA ROM: G975FXXU9ETLJ gyári
Re: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ - Hivatalos
« Reply #2125 Dátum: 2012, 03 20, 20:37:57 »
You are not allowed to view links. Register or Login
  Gyári KK5-re raktam fel a gyári romot Mobil Odin Pro-val. Format, ezután teljesen feltöltöttem, és volt egy NéMa féle Battery Calibration akksi kalibrálás)
-2 email fiók van. gmail, és upcmail 30 percenkénti frissítés.
-Minden alkalmazás ami gyárilag fut be van kapcsolva.
-Fényerő mindig fullon. (mióta megvettem így használom)
-Óránkénti facebook+twitter+myspace frissítés.

Ebben a pillanatban " Csatlakoztassa a töltőt" akksi 15%

Haha akkor te proci nélkül használod a telodat  :D

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #2126 Dátum: 2012, 03 20, 20:44:35 »
A samsung visszavonta az ICS-t mert rakatnyi bug volt benne és javasolják hogy menjenek vissza a felhasználók az atomstabil GB romokra

Ez hülyeség, még mindig tolja kifelé az LPQ romokat, három napja néztem a SamMobile-t, azóta kijött Angkiának, és Irországnak  ;)  Leálltak mi???

Nem elérhető mandulacius

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: 4.0.3 Stock
« Reply #2127 Dátum: 2012, 03 20, 22:31:07 »
Sziasztok, elnézést, hülye kérdés. Feltettem ezt a XXLPQ hivatalos ROMot, de hogy a fenébe tudom rootolni?

Nem elérhető Togo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Galaxy Note 3/Galaxy S6 edge plus
  • PDA ROM: melyiken mikor mi.
« Reply #2128 Dátum: 2012, 03 21, 02:07:23 »
Na most már kezdek morcosan nézni erre az LPQ-ra. Lehet azzal valamit kezdeni, hogy kihagyták belőle az OTG-n keresztül az USB-s billentyűzet és egér kezelést. A Pendrive-okat szépen összeszedi, de az eddig használt billentyűt és egeret nem kezeli. :(

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
Re: Re: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ - Hivatalos
« Reply #2129 Dátum: 2012, 03 21, 02:56:35 »
Sziasztok, elnézést, hülye kérdés. Feltettem ezt a XXLPQ hivatalos ROMot, de hogy a fenébe tudom rootolni?

A PCs Odinnal. A PDA helyére betallózod a CF-ROOT kernelt (vagy bármelyik másikat amelyik szimpatikus) és flasheled vele.

Csak nekem fagy ki az óra alkalmazás ha új ébresztőt próbálok meg létrehozni?

I9100@Tapatalk

Nem elérhető spayx

• PDA: Samsung Galaxy S II / S IV
  • PDA ROM: Stock & Stock
« Reply #2130 Dátum: 2012, 03 21, 07:34:51 »
Megkérdezhetem,hogy melyik rom?
Előre is köszi :)

LPQ ami a legelső hozászolásban van :)
"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbálkozz"

Nem elérhető SAABROS

• PDA: SAMSUNG note´NiNE! N960F
« Reply #2131 Dátum: 2012, 03 21, 11:10:12 »
A PCs Odinnal. A PDA helyére betallózod a CF-ROOT kernelt (vagy bármelyik másikat amelyik szimpatikus) és flasheled vele.

Csak nekem fagy ki az óra alkalmazás ha új ébresztőt próbálok meg létrehozni?

I9100@Tapatalk
csak neked fagy ki!;] nekem 3van beállítva és no problem..mint ahogy ezzel a rommal eddig semmivel sem volt semmiféle gond..kk5re ment fel hard resetek/wipe-ok tömkelege mellett(előtte, utána, hogy megnyugodjon a lelkem:)) így az LPQ TÖKÉLETES!;]
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #2132 Dátum: 2012, 03 21, 11:44:43 »
Bent voltam a samsungba és azt mondták ne rakjak fel ICS-t mert tele van hibákkal, és várjak még egy kicsit. Lehet érdemes vissza rakni egy GB-t? Mondjuk nekem az LPB jobb volt mint az LPQ, laggol néha az angry birds egy s2-n. Ez nagyon gáz szerintem! Nem is tudom most mit tegyek fel!?
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #2133 Dátum: 2012, 03 21, 12:19:21 »
Bent voltam a samsungba és azt mondták ne rakjak fel ICS-t mert tele van hibákkal, és várjak még egy kicsit. Lehet érdemes vissza rakni egy GB-t? Mondjuk nekem az LPB jobb volt mint az LPQ, laggol néha az angry birds egy s2-n. Ez nagyon gáz szerintem! Nem is tudom most mit tegyek fel!?

tegnap tettem fel ICS-t, még barátkozunk. Néhol rosszabb, mint az eddigi GB-m volt, de ez majd kiforrja magát. Egyelőre minden megy rajta, amit korábban használtam, úgyhogy még marad, aztán meglátom, hogy a fejlesztések milyen ütemben jönnek rá. Max. visszaugrik a GB mentésem...

Nem elérhető enisz

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy Note 5 N920C
« Reply #2134 Dátum: 2012, 03 21, 12:42:54 »
csak neked fagy ki!;] nekem 3van beállítva és no problem..mint ahogy ezzel a rommal eddig semmivel sem volt semmiféle gond..kk5re ment fel hard resetek/wipe-ok tömkelege mellett(előtte, utána, hogy megnyugodjon a lelkem:)) így az LPQ TÖKÉLETES!;]

Akkor valami nálam nem kerek. Bár az ICS első indításánál "Application Installer leállt" hibaüzenet fogadott, és a Mobil Odin azt írta, hogy probléma van a partícióval is.

Hard resetek és wipe-ok alatt mit értesz? Hogyan kell ezeket megcsinálni?

Van valahol leírás arról, hogy hogyan tudnám a telefont olyan állapotába visszaállítani, mintha most jött volna ki a futószalagról? (fájlrendszer, partíció, gyári beállítások)

Nem elérhető atlasz82

• PFC Fan
  • PDA: LG G3 D855
« Reply #2135 Dátum: 2012, 03 21, 13:05:22 »
Sziasztok!

Jelenleg Bezke UltraICS-e van a telefonomon,csináltam róla biztonsági mentést recoveryben.Olyan problémám van,hogy fel szerettem volna tenni a Batista-féle ICS-t a telór,de a samsung feliratnál megállt,recovery be sem jött,csak a download-mód.Azt hittem én bénáztam,próbáltam odinból a gyári ICS-t,ugyanez a probléma.Úgy tudtam működőképessé tenni a telefont,hogy Odinnal feltettem a Lite'ning v7.0-t(ez volt letöltve a gépemre),aztán recovery,ott felraktam AOKP-t,telefon elindul,majd ismét recovery és így tudtam visszaállítani a mentésemet.
Tudna erre valaki valami megoldást,hogy miért nem indul az ICS?Vártam már,hogy kijöjjön hivatalosan is,aztán mikor olvastam,hogy kijött,gondoltam ki is próbálom,de sajnos...bukta.

Előre is köszönöm.

Nem elérhető denyboygod

« Reply #2136 Dátum: 2012, 03 21, 18:54:02 »
Nekem valahogy nem jön be ez az LPQ, az LPB jobb volt a telefonomon. Ez FC-zik, a marketben nem tudok frissíteni, mert fc de még a TW4 is fc-zik.
Nem találtam semmi jó custom romot, azok is fc-tek folyton. Valami tökéletes minimális hibával rendelkező rom kéne már! >:(
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #2137 Dátum: 2012, 03 21, 19:08:34 »
Nekem valahogy nem jön be ez az LPQ, az LPB jobb volt a telefonomon. Ez FC-zik, a marketben nem tudok frissíteni, mert fc de még a TW4 is fc-zik.
Nem találtam semmi jó custom romot, azok is fc-tek folyton. Valami tökéletes minimális hibával rendelkező rom kéne már! >:(
Darky LPQ rom? Nekem semmilyen fc nem volt a Darky romba!  :)

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
« Reply #2138 Dátum: 2012, 03 21, 20:15:42 »

a criscelo sem fc-zik

ga

Nem elérhető denyboygod

« Reply #2139 Dátum: 2012, 03 21, 20:22:53 »

Darky-t, és Criskelo is használtam az sgs1-n, szóval remélem itt is szuperál majd, köszönöm szépen!

Nem elérhető mgood

• PDA: SGSII
  • PDA ROM: TurkbeyRom Ics V11 4.0.3 Blue-Black Themed
« Reply #2140 Dátum: 2012, 03 21, 20:39:42 »
Sziasztok,

Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy fent a "notification centerben" mondjuk más ikonok jelenjenek meg? Pl. nagyon kellene, hogy itt a wifi mellett az Adat ikon is legyen...

Előre is köszi!

Nem elérhető szucsa

• Navigáció / Navigation: Galaxy S6
  • PDA: Galaxy S6
  • PDA ROM: XXS3DPD1
« Reply #2141 Dátum: 2012, 03 21, 20:40:02 »
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy honnan tudom letölteni az LPQ gyári kernelt?
Köszönöm!

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
« Reply #2142 Dátum: 2012, 03 21, 22:15:23 »
Sziasztok,

Abban kérném a segítségeteket, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy fent a "notification centerben" mondjuk más ikonok jelenjenek meg? Pl. nagyon kellene, hogy itt a wifi mellett az Adat ikon is legyen...

Előre is köszi!

stock romokba csak úgy lehet hogy felrakod mondjuk ezt:

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2143 Dátum: 2012, 03 22, 01:13:33 »
Én nem tudom, hogy akinek fczik meg ilyesmi problémák vannak ők hogyan romolnak de én nálam ez a 4dik napja hogy fent van az LPQ, és 1darab fc nem volt, és a touchwiz sem akadt még meg nem úgy mint az eddigi ICS romoknál.Nálam úgy történt hogy kk5 volt fent(mindig ez került vissza az eddigi ICSek után) aztán lementettem ami kell aztán tárcsázóba kóddal hardreset(igaz hogy mindent töröl, de ha belegondolunk akkor egy normális windows telepítésnél is ugrik a c-ről minden..)aztán CWM be végig nyomkodtam a wipe-okat+dalvik ezután odin aztán már fent is volt az LPQ, első indulás óta egy fc nem volt és ilyen még egyik ICS rommal sem volt.Nálam TÖKÉLETES! Ja és nem csereberéltem ilyen olyan CF-ROOT, Siyah kernelekre, maradt a gyári, ezt rootoltam aztán ennyi,akksit egyszer nem szedtem ki,nem úgy mint sokan mások és a CPUSpy 90-98% deepsleepet jelez tehát ez is jó..De azért sok sikert és kitartást, egyszer úgyis jó lesz! ;)
Gyümölcsből pálinkát kell főzni, eleinte kicsit fura vele a palacsinta de meg lehet szokni! ×D

SGH-i900 O√; GT-i8000 O2√; GT-i9000 S√; GT-i9100 S2√; GT-i9300 S3√ ; GT-N7100√ ; Sony Xperia Z5 PREMiUM√ ;
SM- N960F√

Nem elérhető spitya

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Samsung-Fan
« Reply #2144 Dátum: 2012, 03 22, 08:14:33 »
Én nem tudom, hogy akinek fczik meg ilyesmi problémák vannak ők hogyan romolnak de én nálam ez a 4dik napja hogy fent van az LPQ, és 1darab fc nem volt, és a touchwiz sem akadt még meg nem úgy mint az eddigi ICS romoknál.Nálam úgy történt hogy kk5 volt fent(mindig ez került vissza az eddigi ICSek után) aztán lementettem ami kell aztán tárcsázóba kóddal hardreset(igaz hogy mindent töröl, de ha belegondolunk akkor egy normális windows telepítésnél is ugrik a c-ről minden..)aztán CWM be végig nyomkodtam a wipe-okat+dalvik ezután odin aztán már fent is volt az LPQ, első indulás óta egy fc nem volt és ilyen még egyik ICS rommal sem volt.Nálam TÖKÉLETES! Ja és nem csereberéltem ilyen olyan CF-ROOT, Siyah kernelekre, maradt a gyári, ezt rootoltam aztán ennyi,akksit egyszer nem szedtem ki,nem úgy mint sokan mások és a CPUSpy 90-98% deepsleepet jelez tehát ez is jó..De azért sok sikert és kitartást, egyszer úgyis jó lesz! ;)

Like  :ok:

Nem elérhető andeekey

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: toronyiránt 1.0 version
  • PDA: Note 8
« Reply #2145 Dátum: 2012, 03 22, 10:40:43 »
Bárki bármit is mond, jó ez a rom. Én is szenvedtem vele, amíg nem szántam rá magam a full wipe-ra. Azóta egy- két pici hibát kivéve jól megy.
Amiért mindenképp marad ez a rom:
Végre össze tudja kötni az arab betűket, és rendesen lehet olvasni.
Noti bár feloldás nélkül is lehúzható.
Kocsiban hallom a saját kihangosítóját.
GPS a szinte bárhol talál jelet.
Telefon térerő végre jó.
Szebbek a kijelző színei.
És még sok minden más, csak most nem jut eszembe. :-)
Emellett eltörpül, hogy a záró képernyőn nem jól frissít az időjárás, vagy hogy kicsit lassabb a függőleges görgetés.
Egy picit még csiszol rajta a Samsung, és minden idők legjobb romja lesz.  :-)

Nem elérhető SAABROS

« Reply #2146 Dátum: 2012, 03 22, 11:07:02 »
Bárki bármit is mond, jó ez a rom. Én is szenvedtem vele, amíg nem szántam rá magam a full wipe-ra. Azóta egy- két pici hibát kivéve jól megy.
Amiért mindenképp marad ez a rom:
Végre össze tudja kötni az arab betűket, és rendesen lehet olvasni.
Noti bár feloldás nélkül is lehúzható.
Kocsiban hallom a saját kihangosítóját.
GPS a szinte bárhol talál jelet.
Telefon térerő végre jó.
Szebbek a kijelző színei.
És még sok minden más, csak most nem jut eszembe. :-)
Emellett eltörpül, hogy a záró képernyőn nem jól frissít az időjárás, vagy hogy kicsit lassabb a függőleges görgetés.
Egy picit még csiszol rajta a Samsung, és minden idők legjobb romja lesz.  :-)

Teljesen egyetértek veled!;]Ez a rom bármelyik korábbi ICSnél SOKKAL jobb(szvsz GBnél is), ahogy említetted te is, a FULL WIPE LÉNYEGES!(erre mondtam a windowsos példát..) Zárolt képernyőn nekem nem is kell hogy frissítsen az időjárás, mivel amugy is Animated Weather használok..:) Amúgy sem vagyok meteorológus, hogy minden percben látni akarom amikor csak előveszem megnézni mondjuk az időt.;] Feloldom és lám ott van hogy milyen idő van/lesz..Ha valaki emlékszik milyen bugok voltak S1nél amikor a froyo jött, akkor most meg sem szólal.;]

SM- N960F√

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock
« Reply #2147 Dátum: 2012, 03 22, 11:15:45 »
Pontosan így van, egyetértek én is.
Aki felrakja és nem működik neki valami, kezdje el újból FULL WIPE-al, logikusan.
Meglepő módon mennie kell, csak át kell gondolni.

Nem elérhető doongoo

• JB Fan
  • Navigáció / Navigation: 3 betűs, Google Maps
  • PDA: Jiayu G4 Advanced
  • PDA ROM: etotalk, rooted
« Reply #2148 Dátum: 2012, 03 22, 13:34:03 »
Teljesen egyetértek veled!;]Ez a rom bármelyik korábbi ICSnél SOKKAL jobb(szvsz GBnél is), ahogy említetted te is, a FULL WIPE LÉNYEGES!(erre mondtam a windowsos példát..) Zárolt képernyőn nekem nem is kell hogy frissítsen az időjárás, mivel amugy is Animated Weather használok..:) Amúgy sem vagyok meteorológus, hogy minden percben látni akarom amikor csak előveszem megnézni mondjuk az időt.;] Feloldom és lám ott van hogy milyen idő van/lesz..Ha valaki emlékszik milyen bugok voltak S1nél amikor a froyo jött, akkor most meg sem szólal.;]

full wipe után működik jól, bizony. Kicsit laggol ugyan néha görgetéskor, de ez kiforrja magát idővel. Ugyanakkor jó benchmark eredményeket mutat mindenhol (közel olyan jókat, mint a GB az extra kernelekkel) és stabil is, semmi FC, de az időjárást tényleg elfelejti frissíteni a zárolt képernyőn (ez legyen a legnagyobb baja :)

Nem elérhető nbee

• Navigáció / Navigation: 3 betűs
  • PDA: Samsung Galaxy S II (GT-9100) || Galaxy TAB 10.1 (P-7500)
  • PDA ROM: ROM: stock 4.1.2 || ROM:XWLA1
« Reply #2149 Dátum: 2012, 03 22, 14:45:16 »
Egy kisebb zavaró problémám van jelenleg az LPQ-val. Éspedig, hogy Névjegyzékben nem tudok fényképet megváltoztatni, vagy hozzá rendelni. Értem ez alatt azt, hogy GB-nél, megtudtam mondani, hogy Exchange képet, vagy Facebook-os képet stb. szeretnék hozzárendelni. Most ilyen lehetőség nincs. Vagy exchange, vagy galéria. Jó lenne, ha legalább még FB is működne... Erre tud valaki megoldást?

Köszi!
régi időkre: