2024, 11 27, 21:28:23

Szerző Téma: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ/XWLP7 - Hivatalos  (Megtekintve 327309 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
Re: [ROM][ICS]Gyári Sammobile romok - XXLPQ - Hivatalos
« Reply #1850 Dátum: 2012, 03 14, 21:25:41 »
You are not allowed to view links. Register or Login

ezt próbáltad már?

Igen, ettől nekem a systemui összeomlik. (a You are not allowed to view links. Register or Login próbáltam)
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1851 Dátum: 2012, 03 14, 21:26:32 »
Sziasztok!
Nektek mennyi ideig tartott a flash LPQ-nál? Mert wipeoltam mindent odin, pipák be, és set partition nal vagyok már 10 perce, és nem megy tovább!

PIT-volt/van?

Nem elérhető denyboygod

• PDA: Samsung Galaxy S i9505
  • PDA ROM: I9505XXUEMK8
« Reply #1852 Dátum: 2012, 03 14, 21:28:17 »
Akksi ki néhány percre, majd download mód. (usb ne legyen bedugva). nem jön be így se?
Nem lesz jó, szerintem azért mert a letöltött LPJ mappában, amit csak kicsomagoltam nekem egy s1_odin_20100512 van valamiért, és ez haza vágta a telefonom! Tiszta égés vissza menni egy nem garanciás telefonnal!
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1853 Dátum: 2012, 03 14, 21:32:30 »
Nem lesz jó, szerintem azért mert a letöltött LPJ mappában, amit csak kicsomagoltam nekem egy s1_odin_20100512 van valamiért, és ez haza vágta a telefonom! Tiszta égés vissza menni egy nem garanciás telefonnal!

Várjál már egy kicsit, totát káosz amit írsz.
Először is LPQ vagy LPJ-t akartál feltenni?
Ez az s1_odin_20100512 pedig az SGS1-hez való pit fájl!

EMBER MIT KAVARTÁL TE ÖSSZE VISSZA???

Valószínűleg nem ment tönkre a sgs2-d, nehéz azt hazavágni.
Csináld amit mondtam (akksi ki, be majd download mód) és tegyél fel egy TELJES romot, ami rá való. Mondjuk a samfirmware-ről töltsd le az LPQ-t ami az i9100-hez van. Szerezz egy sgs2-höz való pit fájlt is (olvass vissza 1-2 oldalt ott találsz linket), az 1 fájlos romot (LPQ Hungary, md5 kiterjesztés) pedig tallózd a PDA helyére, repart pipa be és start. Utána, ha esetleg nem indul (elakad a samsung logónál 5-10 percre) akkor akksi ki/be majd recovery mód és factory reset.
Ezután el kell indulnia.

Ha sikerül akkor pedig olvasd végig a faq-ot és nem kell többet szervizbe menned...

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1854 Dátum: 2012, 03 14, 21:35:01 »

Az LPJ mappában volt egy pit. és én hülye nem figyeltem hogy ez a gs1-é nem vágom, hogy került oda, de úgy látszik valahogy azt használtam, LPQ-t akartam feltenni!  most offos a telefon "megint"
“A túl sok munkával járó élet elhasználja a testet, a túl kevés erőfeszítést igénylő feléli a lelket.” (Judith Sills)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1855 Dátum: 2012, 03 14, 21:37:31 »
Az LPJ mappában volt egy pit. és én hülye nem figyeltem hogy ez a gs1-é nem vágom, hogy került oda, de úgy látszik valahogy azt használtam, LPQ-t akartam feltenni!  most offos a telefon "megint"

Olvasd el az előző hozzászólásom, még írtam hozzá. Szerintem meg tudod oldani.(Ha nem megy a jig, akksi ki/be, usb ne legyen rajta és billentyűvel tedd download módba! próbálkozz többször, az idegtől néha nem sikerül elsőre:). Ja és hagyd az LPJ-t töltsd le az LPQ-t!

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1856 Dátum: 2012, 03 14, 21:40:18 »

Valószínűleg nem ment tönkre a sgs2-d, nehéz azt hazavágni.
Csináld amit mondtam (akksi ki, be majd download mód) és tegyél fel egy TELJES romot, ami rá való. Mondjuk a samfirmware-ről töltsd le az LPQ-t ami az i9100-hez van. Szerezz egy sgs2-höz való pit fájlt is (olvass vissza 1-2 oldalt ott találsz linket), az 1 fájlos romot (LPQ Hungary, md5 kiterjesztés) pedig tallózd a PDA helyére, repart pipa be és start. Utána, ha esetleg nem indul (elakad a samsung logónál 5-10 percre) akkor akksi ki/be majd recovery mód és factory reset.
Ezután el kell indulni.

Ha sikerül akkor pedig olvasd végig a faq-ot és nem kell többet szervizbe menned...

A telefon semmilyen üzemmódot nem tud, tegnap már végig próbáltam mindent ami az interneten kering ezzel kapcsolatban, de lehetetlen download v recovery módba lépni.. Elkúrtam, pedig már vagy 20 különböző romot használtam, de most 2x-szer egymás után elcsesztem a pit fáljt!

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1857 Dátum: 2012, 03 14, 21:43:18 »
A telefon semmilyen üzemmódot nem tud, tegnap már végig próbáltam mindent ami az interneten kering ezzel kapcsolatban, de lehetetlen download v recovery módba lépni.. Elkúrtam, pedig már vagy 20 különböző romot használtam, de most 2x-szer egymás után elcsesztem a pit fáljt!

Én is hibáztam már nagyokat, de vissza lehet azt hozni, hidd el. Lehet, hogy lemerült. Tedd fel töltőre egy fél órára és kezd el a download próbálkozásokat, de:

- usb kábel mindig legyen kihúzva!
- JIG valszeg nem fog most menni, billentyűvel próbáld (hangerő le+menü+bekapcs)

Ha ez sem megy, akkor pc-re kötve is próbálkozhatsz ADB parancssorból download-ba tenni.

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1858 Dátum: 2012, 03 14, 21:49:27 »
Én is hibáztam már nagyokat, de vissza lehet azt hozni, hidd el. Lehet, hogy lemerült. Tedd fel töltőre egy fél órára és kezd el a download próbálkozásokat, de:

- usb kábel mindig legyen kihúzva!
- JIG valszeg nem fog most menni, billentyűvel próbáld (hangerő le+menü+bekapcs)

Ha ez sem megy, akkor pc-re kötve is próbálkozhatsz ADB parancssorból download-ba tenni.
Sajnos én hülye már 2x-ra csinálom, így a download mód nem fog előjönni(3 órán keresztül próbálkoztam), de az ADB-s módszert hogy kell? Kikapcsolt állapotból lehet megtudja csinálni?

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1859 Dátum: 2012, 03 14, 21:51:09 »
Sajnos én hülye már 2x-ra csinálom, így a download mód nem fog előjönni(3 órán keresztül próbálkoztam), de az ADB-s módszert hogy kell? Kikapcsolt állapotból lehet megtudja csinálni?

Nem lehet, hogy lemerült?

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1860 Dátum: 2012, 03 14, 21:52:25 »
Nem lehet, hogy lemerült?
Nem, tegnap is próbáltam, de úgy felmelegszik, hogy abból még nagyobb lesz a baj!

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #1861 Dátum: 2012, 03 14, 22:01:49 »
Nem, tegnap is próbáltam, de úgy felmelegszik, hogy abból még nagyobb lesz a baj!
Itt keresgélj: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1862 Dátum: 2012, 03 14, 22:15:04 »
Az a baj, hogy nem tudom, hogy látja az abd a kikapcsolt telefont! Nem tudom melyik parancsal tudnék okoskodni

Nem elérhető denyboygod

« Reply #1863 Dátum: 2012, 03 14, 22:43:11 »
Az a baj, hogy nem tudom, hogy látja az abd a kikapcsolt telefont! Nem tudom melyik parancsal tudnék okoskodni
Találtam még egy ilyen bénát mint én, és őszintén ezt most jól megcsináltam, semmi megoldás nem létezik rá!

Nem elérhető Uzzka

• nagyon kezdő
  • PDA: SM-N950F
  • PDA ROM: N950FXXU3CRB9
« Reply #1864 Dátum: 2012, 03 14, 22:56:57 »
Találtam még egy ilyen bénát mint én, és őszintén ezt most jól megcsináltam, semmi megoldás nem létezik rá!

Halkan írom, szerintem vedd ki az aksit éjszakára és hagyd a telefont a csudába! Reggel, mikor felébredsz, rakd vissza az aksit és próbáld download módba tenni, én is ezt teszem, de már nem először. :) Ma nekem is fekete lett a telefonom kijelzője, és a szokásos taktikát választom, a legutóbb ez a taktika k.b. másfél nap után meghozta a várt eredményt, a telefon visszatért az élők sorába! :D Korábban, pontosabban az első eset után 5 órát hagytam aksi nélkül a kütyüt és miután visszaraktam az aksit beindult. A második esetnél 1 nap kellett és utána indult be, szóval légy türelmes, inkább pihenj le, mást úgysem tehetsz. Ha ez nálad nem jön be akkor vidd szervizbe, ott biztosan megjavítják!

Nem elérhető plasticbomb1986

• :D
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: ROM:XWLSN Kernel:Speedmod K5-7
« Reply #1865 Dátum: 2012, 03 15, 00:07:12 »
Halkan írom, szerintem vedd ki az aksit éjszakára és hagyd a telefont a csudába! Reggel, mikor felébredsz, rakd vissza az aksit és próbáld download módba tenni, én is ezt teszem, de már nem először. :) Ma nekem is fekete lett a telefonom kijelzője, és a szokásos taktikát választom, a legutóbb ez a taktika k.b. másfél nap után meghozta a várt eredményt, a telefon visszatért az élők sorába! :D Korábban, pontosabban az első eset után 5 órát hagytam aksi nélkül a kütyüt és miután visszaraktam az aksit beindult. A második esetnél 1 nap kellett és utána indult be, szóval légy türelmes, inkább pihenj le, mást úgysem tehetsz. Ha ez nálad nem jön be akkor vidd szervizbe, ott biztosan megjavítják!

Én Február 14 után tegnap tudtam visszahozni az élők sorába, szal sose adjátok fel a reményt! Ma meg véglegesen abbahagyta a túlfeszes üzenetet, meg azt a csipogást, ami olyan volt, mintha ki be húzkodnád egyfolytában a töltőt, mindezt úgy, hogy töltő közelében sem volt... (És úgy néz ki, hogy igaza volt nem tudom már melyik itteni fórumtársnak, aki mondta, hogy a neki is hasonló volt, s hogy a szervizben azt mondták, hogy a microusb szériahibás az s2őn....)

Nem elérhető fegaa1985

• PDA: Samsung Galaxy S II
« Reply #1866 Dátum: 2012, 03 15, 01:55:07 »
Sziasztok! Mióta feltettem az új romot, néhány program telepítése a marketről ezzel a hibaüzenettel megszakad: Nem sikerült a telepités az usb háttértáron vagy az sd kártyán
Csak ugy tudom telepiteni ezeket, ha leválasztom az sd kártyát. Másnál is előfordul ez? Mi lehet a gond?
Köszi előre is!

Nem elérhető carpediem007

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S 4 (I9505)
  • PDA ROM: Gyári + Custom rom :)
« Reply #1867 Dátum: 2012, 03 15, 02:26:52 »
Sziasztok! Mióta feltettem az új romot, néhány program telepítése a marketről ezzel a hibaüzenettel megszakad: Nem sikerült a telepités az usb háttértáron vagy az sd kártyán
Csak ugy tudom telepiteni ezeket, ha leválasztom az sd kártyát. Másnál is előfordul ez? Mi lehet a gond?
Köszi előre is!

SD kártyát kapcsold le. utána felteszi az app okat. És utána kapcsold vissza  :)

Nem elérhető Togo

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin
  • PDA: Galaxy Note 3/Galaxy S6 edge plus
  • PDA ROM: melyiken mikor mi.
« Reply #1868 Dátum: 2012, 03 15, 03:50:55 »
Felraktam ezt a romot és azt kellett tapasztalnom, ha feltelepítek más sms/mms kezelő progit (Handcent, Go SMS) akkor duplán küldi el az sms-eket a teló. Ha csak a gyári van fent akkor nem. Jelentkezik ez a dolog másnál is?

Nem elérhető iznagy

• PDA: Samsung Galaxy Note 3,4 S6 EDGE
  • PDA ROM: Stock
« Reply #1869 Dátum: 2012, 03 15, 07:08:01 »
Felraktam ezt a romot és azt kellett tapasztalnom, ha feltelepítek más sms/mms kezelő progit (Handcent, Go SMS) akkor duplán küldi el az sms-eket a teló. Ha csak a gyári van fent akkor nem. Jelentkezik ez a dolog másnál is?
Ez természetes. A külső sms kezelőkben van egy opció (általában) hogy a többit tiltja. A Go telepítésnél kérdezi is. Ha ez nem működik akkor TB-vel fagyasztod a gyárit.

Nem elérhető bau

• Navigáció / Navigation: Lg G2 IGO
  • PDA: Lg G2
  • PDA ROM: D80210a
« Reply #1870 Dátum: 2012, 03 15, 08:55:24 »
Udv. agyalok enis az ics-n. erdemes lecserélni a je :Dlenlegit erre? ill jkay van e jozzá. szeretem modositgatni

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1871 Dátum: 2012, 03 15, 09:02:31 »
Udv. agyalok enis az ics-n. erdemes lecserélni a je :Dlenlegit erre? ill jkay van e jozzá. szeretem modositgatni

jkay nincs. és lehet nem is lesz, idáig azt mondtam,hogy nem érdemes, de most azt,hogy erre már igen :D

Nem elérhető anti66

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: ICS XXLPH Anzo
« Reply #1872 Dátum: 2012, 03 15, 09:04:02 »
Én nekem jobban tetszik mint a GB.
Jkay lockscreen van hozzá+lidroid statusbar módja ami felér majdnem egy Jkayyal.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #1873 Dátum: 2012, 03 15, 09:08:52 »
Én nekem jobban tetszik mint a GB.
Jkay lockscreen van hozzá+lidroid statusbar módja ami felér majdnem egy Jkayyal.

tudnál linket dobni?

köcce

Nem elérhető anti66

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Galaxy S II
  • PDA ROM: ICS XXLPH Anzo
« Reply #1874 Dátum: 2012, 03 15, 09:19:44 »
tudnál linket dobni?

köcce
De azt hiszem ez csak LPH-ra jó
A másikat meg nem tudom hogy honnan lehet letölteni de majdnem minden romba bele van pakolva.A quick panel settings appal van