0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Meg és működik is tökéletesen.LPH-nál is jól csinálta meg az UOT!!Annyi a trükk, hogy nem az általuk készített zip-et kell használni, hanem pl. simán root explorerben felülírni az eredetit.
na akkor megpróbálom a "konyhát"gondolom ugyanaz a 3 fájl kell ami eddig is
Nálatok megy a titanium backup?
2, systemui és framework-res, de csak a systemui kell majd a végén, csak azt kell felülírni.Egyébként ami az imént linkelve volt crt% én abban is gond nélkül tudom módosítani az akku ikonokat....
megy. rootnál figyelj, hogy fordítva vannak a parancsok. Meg máshol is. Én is félre nyomok állandóan! Csak az asszony meg ne tudja...
Holo theme felrakásban valaki tudna segiteni?
Na újra factory reset, aztán meglátom.Az ugye nem lehet gond, hogy csak sima factory restet nyomok, nem törlöm a belső tár tartalmát?
Várd meg a fözött romokat, Anzo vagy Bezke rom biztos szép lesz
Azokkal mindig csak a baj van....:-(
Nekem soha nem volt gondom vele amit nem lehetett megoldani, de 99% ba nincs velük gond. Én nem bírom a gyári kinézetett ezért csak ezeket használom, több plusz funkcióval is rendelkeznek.
Akkor várd meg a Samsung holo témáját Arra várhatsz még egy kicsit
Nem
nem igazán értem, most meg az UOT-ban megpróbáltam és nem megy neki,már az UOT nem csinálja meg...de az error log-ot meg tudom nézni csak nem értem
Bontsd ki a uot fájt és az app mappában lévő SystemUi-t másold be a RootExplorerrel a helyére.
egyelőre az UOT se csinálja megvalamiért nem "download" van a számsor mögött, hanem "view error log"
a harmadik factory reset segített. Elindult!Hurrá!Na majd kiderül milyen az ICS!
Sziasztok!Csak nálam fagyasztja be a telót a SetCPU?
helló, a hivatalos LPQ-t mire kell feltenni? gondolom GB kk5-re nem. LPH? LPJ?köszi