0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
hmm viszont ezzel a roottal nem megy a voodoo louder CF-Root-SGS2_XX_OXA_KP8-v5.2-CWM5
Ez a vodoo louder mi is pontosan és hol található?
You are not allowed to view links. Register or Login
Bezke Romról valami hir?
Bezke még detoxban van sztem
Nem hiszem You are not allowed to view links. Register or Login
Erre gondolsz??? Before download please thx for meSoon If you would donate me free, than you can download free, only wait 5 sec and click left up the "Skip ad" buttonMert ze már két napja kint van! Ezt nem cinizmusként mondom, csak próbáltam poénos lenni a detoxal
Sziasztok!Feltettem az új KIEST (driverek miatt), a 3+1 file-os KP8-at (sammobile), a CF-KP8-at és eddíg semmi gondom sincs:külső, belső SD olvasható/írható, kapcsolódik a pc-ez (W7), fénykép ok, video nem ok...fzboxx
ugy nézem egyelőre még ez a kp8 is elég szutyok .. semilyen fajta bill zárat nem tudok előcsalni egyszeruen undorito ez a touchwiz ahoz képest amit az ics alapfelülete ad... nem tudom mi ... erőltetik bele... plusz engem már most zavar hogy az ics ugy tünik még s2ben se fogja a fizikai home gombot kezelni ...)de persze az ics felületen lővé érintős ikon home gomb az touch wiz alatt nincs:)) várok még ezzel hátha alakit vmit a samsung vagy vmi főzőtt romban jön ki értelmes rom...
A commander is látja?
Nektek az FM Rádió megy? Bumerángot akartam hallgatni....:-(
[Android 4.0.3+] Trebuchet (CM9) LauncherYou are not allowed to view links. Register or LoginBezke tölti felfelé amit csinált.
.....akksi most, hogy meglett a ludas, már egész jó Kibírta az éjszakát....
mondd csak meg a lúd nevét légyszíves