0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Várjál a kernellel,most tölti az újat,
Akkor ha jól értem ajánlott a KP8-at teljes wipe-al felrakni és úgy jól működik.
Igen!! Pit, és RE_PARTITION: pipa be! Ha ezek után nem működik valami, akkor nem te vagy a hibás!!
KP8-at rakjatok fel?Nektek a szoft frissites eltunik. Nekem azt irja hogy feldolgozas meghiusult ezt a hibat adta.
letöltöttemvan benne 1 kernel ,,,meg 1 efs fájl is,,,,az minek ,,,vagy nem értem,azok is kellenek vagy nem?
How do I flash it? 1. Open ODIN. 2. Select. PIT – PDA (CODE) – PHONE (MODEM) and CSC. 3. Turn your phone into download mode and start flashing. 4. Wait continuing until the until your phone reboot.
Módosított CF-Root minden You are not allowed to view links. Register or LoginMostmár csak Bezkének kell megtartania az igéretét az esti rommal kapcsolatba
Ebbe oké a root is?
Igen
Ezt láttam most:look at cm9 face unlock works really well if desisntal face unlock and replace with the face unlock on cm9 wont make it work??Kivenné valaki a CM9-ből?Köszi
faceunlock-6.0-IML74K.zip <<< ez lenne az?You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi Hol találtad?Ha jól látom cwm-ből kell feltenni
A CM9 topicban.
Neked csatlakozik tároló üzemmódba a géphez?