Én személy szerint nagyon gondolkodom a 4 magosban, persze még idő amíg kapható lesz itthon, nem utolsó sorban pedig az ára fogja meghatározni váltok e. Korábban már írtam a másik topikban, hogy ez a 3D engem nem igazán mozgat meg. Új Evo-t vennél? Mennyiért viszik el a Sensationt? Ha nem kell sokat rádobni lehet hogy a változatosság kedvéért érdemes kipróbálni az Evo-t, amíg vársz a 4 magosra
Az evoban engem sem a 3d izgat, csak kiprobalnam
szerencsém volt mert a sensationt 580 dollárért adtam el és evot 300 euroert már tudnék venni, csak az a baj, hogy ha megveszem és kijön a 4magos akkor nem esik e nagyon az ára az evonak, hogy majd nem fogom tudni eladni. Azt nem tudom otthon mikor lesz 4 magos htc de itt már azt beszélik, március közepén már lesz, persze hogy ebből mi lesz azt nem tudom de a lényeg, hogy vagy veszek valami olcsó androidos kutyut amíg nem lesz a 4 magos és a pénzt elrakom rá
vagy veszek egy evot aztán eladom, csak félek hogy sokat fog esni az ára ha már most 300 euroert függetlenul meg tudom venni, mi lehet később .... Na szóval ez a probléma
nagy gondjaim vannak mi?
es ha olcsó androidos telefon akkor melyiket ajanljatok ? Legalább 3.5 vagy 3.7 colos kepernyovel? Köszönöm
Küldve az én HTC Sensation-emről Tapatalk használatával.