0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Nagyon OFF. Most ajánlották ezt a jó kis 'játékot' You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek így jön,prosztata beavatkozásra kell mennie! Tényleg nem lesz,játék Topic is? ha már OFf van!
Az android általánosban van, az elég szerintem You are not allowed to view links. Register or LoginNem érdemes külön a Sensation topicon belül létrehozni még az egzotikus képernyőfelbontás ellenére sem.
Neked nem tetszik?
na szaasz!De melyik az,most nem ugrik be! link?
Samsung galaxy note 5.3"
Jó kis massínen! Jó nagy! Kinek készült a Galaxy Note? Mindenkinek, aki szeret kézzel írni, de a kockás füzet helyett szívesebben jegyzetelne digitálisan. Azoknak is érdekes alternatíva lehet, aki egy tabletnél kisebb, de egy telefonnál nagyobb eszközön szeretnének netezni. Nem utolsó sorban említhetném még azokat, aki vagizni akarnak. Egy Galaxy Note-ot ugyanis nem lehet elrejteni a világ elől! ha majd nyáron(már ha addíg meg lesz még) letekert ablakkal repesztessz a jepp-el,nem kapsz középfül gyulladást avagy homlokot sem!
Megvettem
Grat hozzá,használd egészséggel! Ugyan többet nem állunk veled szóba de mindegy...
Nemár
Kérem!? kivel beszélek?
Lényeg az android de a htc minőség hiányzik !
Jaaaj de jaj! na de mesélj milyen a vas? Bírod,a mega nagy kijelzőjét? Gyors mint állat nem? Én nem látom annyira gagyesznek az anyaghasználatát.
Találtam egy 'jó kis' telefont. Nem ismerős? You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok.Egy kérdésem lenne.Szükségem lenne egy olyan messenger progira, amivel videotelefonálni tudok a messengeres ismerőseimmel.Nem, nem tudnak felrakni skype-ot Tud valaki ilyet?
Akkor rakjon fel Msn-t!
Az van neki, de az mobilról nem hajlandó videotelefonálni. Mindegy, megoldottam, felraktam neki innen. Azt tudnám, minek olyannak gép, aki egy sima kis skype-ot nem tud telepíteni, beregelni és beállítani.
Na igen abban van valami ,amit írsz!De valahol neki is el kell kezdeni! majd belejön! Annó én is ugy kezdtem,h csajom mondogatta vegyél már egy Pc-kezd el buherálni... (én Áá mi a fenének az..) aztán mégis csak vettem,de akkor kb bekapcsolni tudtam azt kész!Most sem vagyok egy Guru,de van ném affinításom. S ha valamit kitalálok,általában meg oldom!