Szerintem ez így nem teljesen igaz. Én személy szerint inkább a netes vásárlást preferálom, persze ha bp-i lennék lehet hogy másképp lenne. Vidéken nem mindig olyan egyszerű a dolog, hogy az ember mindent kipróbálhasson, megnyomkodhasson. Telefon szempontjából nálunk főleg szolgáltatók vannak, oda meg nem megyek be. Évek óta szinte mindent netről veszek, negatív tapasztalatom soha nem volt. Az az de, egyszer rossz autós töltőt küldtek le, telefonos egyeztetés után másnap hozta a futár a rendeset egy kisebb ajándék kíséretében Amúgy nem tudom mennyire értékeli a futár, ha az ember kézhezvételkor nekiáll csomagot bontani, számokat ellenőrizni, nyomkodni stb, neki erre nincs ideje. Erre van a 3 napos cseregari, sőt netes vásárlásnál 8 munkanapon belül indok nélkül elállhatunk a vásárlástól. Az meg hogy kifog az ember egy gyári hibás készüléket megint nem a netes rendelés hibája, puszta balszerencse.
No én meg abban nem értek eggyet,h mennyire értékeli a futár,h ... Pon nem érdekel! ne is haragudj de ,ha gondolod,más fórumkról ,de akár a googleból is belinkelek neked olyan Bibiket,amiket futár cégek-netes kereekedők (hagyagsága,nemtörődömsége,avagy szándékossága) miatt szívottt meg a delikvens! Nem ellenőrzöd átvételkor az IMEI-t ,és netán későb derül fény,h (jééé biztos valaki trükközött,és ez nem is az ami) no akkor mehetsz ahová csak akarsz,gari nyema!
Rengeteget lehet hallani,különböző trükkök szivatások,és kiábrándult delikvensek sérelmeiről! (nekem személy szerint 3 ily ügyem van amikor megszívtam a netes rendeléssel) Ilyen a világ,sajna nem szabad hinni,csak a papirra vetett tényeknek-saját szemednek! Szó elszál,írás...
De szerintem is vidéken jobb a helyzet,mármint,h valahogy tiszteségesebbek az emberek. Itt Bp-n meg a nagyszámok törvénye alapján,mindenki,le..mindennkit. Sajna én ezt látom tapasztalom.