0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Ennek a JW1-nek nem létezik még a hagyományos 3 file-os, pit-es változata?Az előzőekben linkeltet hogy kell felrakni?
Szia!Milyen kernellel,mert semaphor-t nem láttam hogy lenne rá?Legalábbis ehhez a rom verzióhoz!
Pedig ott van az xda-s linken.
de, szerintem a perka's filestashben az van_____________________________sent from 'CM9' newest build
A perka oldalán csak mókolt,cwm-ből telepíthetőt találtam,ezen a hotfile-os linken 3 fájlos rom van.Viszont valami nem gömbölyű ahogy belenéztem a fájllistába.Az első képen a jw1 van,odáig még oké hogy a CODE maga a rom de ha összehasonlítom a fájlok méretét a másik képen szereplő jvt-vel akkor ott nem jön ki valami.A kernel eddig a romban volt benne,az a másik,az APBOOT meg micsoda?
Te mit néztél Amit meg én leszedtem onnan az meg jó.PDA = 290539MBPhone = 12.584MBCSC = 1.249MB
Az előző oldalon van a hotfile-os link. És a te linked hol van?
Hali Srácok, fel szeretném rakni a Mitrát és már ott elakadtam, hogy nem tudom hol kell leszedni a PIT fájlt. A többit teljesen értem csak ezt nem találom.
Hát You are not allowed to view links. Register or Login van.
OKÉ meg van. ODINba a Phone-hoz kell tallózni a MODEM fájlt a PDA-hoz pedig a CODE-t?
Ja
A Semaphore_kernel_JVZ_2.1.1 feltehetem hozzá? vagy csak a 1.8.1-et? Illetve ezt hogy teszem fel odinnal? hová kell tallózni?
Az xda-n azt ajánlják,de most nem tudom mi a tényállás mert állítólag nincs benne cwm,vagy javítottak rajta.Én is majd most fogom felrakni.Amúgy a pda részbe kell tallózni és re-partition nélkül nyomj a start gombra,ugyanúgy mint a rom felrakásnál.
Érdekes, mert CWMből kell a lagfixet felrakni ha jól tudom, utána meg a ROM-ot.
Nem,nem.Sema kernelben egy erre a feladatra szánt alkalmazással kapcsolod be a lagfixet.You are not allowed to view links. Register or Login
Nah várj-várj Odinnal felteszem a kernelt. utána elindul a gyári rom? és felteszem ezt a apk majd bekapcsolom a lagfixet? csak azért mert itt a 3. lépésben azt írja recoveryből kell installálni a lagfixet. Egyébként honnan tudom letölteni az 1.8.1-et mert hibás a link.3- installáld lagfix file-t ( recoveryből)
Ja hogy te a 4.7-est nézted ki magadnak?Akkor elbeszéltünk egymás mellett mert azóta megjelent az 5.0 és én azt rakom éppen.Neked akkor úgy kell ahogy itt az első oldalon látod is.Azt a lagfix fájlt valóban recoveryből kell telepíteni de a beállításokat már a programban kell és nem a cwm-ben.A sema kerneleket innen tudod letölteniYou are not allowed to view links. Register or Logingörgess lefelé és ott vannak.
Eredetileg az 5.0-t akartam felrakni, de annak a 2.3.6 alap rom kell. Nekem azt nem sikerült feltennem. pedig JW1 ROMot szedtem le. Egyébként megvárom mire jutsz addig felrakom a 4.7-et. Kíváncsi vagyok, hogy sikerül neked felrakni.
Nah mire jutottál?
Fent van.Nem rossz .Orbitális különbség nincs a 4.7-hez képest,egy két átnevezés a beállítások menüben.Quadrantot egyszer mértem még szüz állapotban de nem érte el a korábbiak szintjét de hát ki nem,sz*rja le a quadrantot? Van viszont egy alkalmazás ami teljesen jó hogy benne van,ez a Milocker ami teljesen hajaz a miui rom online témakereső/szerkesztőjére csak itt a képernyőzárak vannak benne.Olyannyira hajaz rá hogy szerintem azt az adatbázist is használja.Van benne sok miui nevü is.A titanium backup-al megint tele van a hócipőm,mert elkezdtem visszaállítani a dolgaimat és örökre beragadt 8%-nál így egy másik forrásból származó mentéssel + kézzel rakom vissza ami kell.
Jól van akkor. Nem rakom fel szerintem. SetCPU-val mennyit foglalkoztál ezidáig? Mikor rámegyek a Voltage Controlra kidob. :S
Szerintem az nem passzentos a semaphore kernellel.Abban amúgy is lehet külön állítgatni a proci órajelét.