0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Nekem nem indulgat újra, habár én Siyah kernelt használok winter téma. Iszonyat szép. Lagolni lagolt,de csak az Abyss kernelnél ondemand governorral. SmartassV2 vagy lulzactive-al tökéletes.Küldve az én GT-I9100-emről
Hát erről a rom-ról eddig csak jót tudok mondani. Gördülékeny, kellemes a megjelenése. Ajánlom mindenkinek!
A programok között van pár darab, ami piros pöttyel meg van jelölve. Mit jelent?
Azok a háttérben futnak a memóriában, ha csinálsz a memo kiürítést, láthatod, hogy eltűnnek a pöttyök Multitask 4ever
Nagyon laggol a 720p video felvételnél nálatok nem?Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Milyen kernelt használsz?Küldve az én GT-I9100-emről
Siyah 2.3+Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
2.4.2-vel próbáld meg. Elvileg ezzel a verzióval jónak kellene lennie.Küldve az én GT-I9100-emről
A 4Season Updeterben van az Extraknal 2 dolog ami erdekelne.
Én sajna nem tudom, hogy mi van benne.... visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Loginfelhomályosítanátok, hogy mik a szükséges beállítások?köszi
Én sajna nem tudom, hogy mi van benne.... felhomályosítanátok, hogy mik a szükséges beállítások?köszi
Az androidmeda is ezt használja, ott már leírtam, látsz abban a topikban egy videót is:-Az extra fül nincs beállítva alapértelmezetten, itt menjünk be a menü -config menübe - extra update settings - manage servers - menü- update featured extra servers -re nyomjunk rá, és azonnal látjuk az elérhető dolgokat.
Ez kellett nekem, köszi!!! Odáig eljutottam, hogy manage servers - menu, csak ott nem vettem észre, hogy nem csak kézzel lehet szervert hozzáadni. télleg kösz!
A 4Season Updeterben van az Extraknal 2 dolog ami erdekelne.- Camera Hack- Mobile PrintA camera hack tudom mi, ott csak a telepites erdekes (siman CWM-bol?) A Printes extra mire jo? Szeretnek nyomtatni telefonrol es eddig a PrintShare-t hasznaltam. Ezt probalta mar valaki előben?Köszi a válaszokat.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Sziasztok! Tudja valaki, hogy a menű/Telefon névjegye. Amiket ott ki ír a telefon, azokat lehet e a romon belül modosítani, ha igen: hol és hogyan? Segitséget előre is köszönöm!