Nem nem, hanem majd utazáshoz fog kelleni.
Már át is vettem, de nem vagyok maradéktalanul elégedett, semmilyen márkajelzés még csak nyomokban sincs se a csomagoláson, se a terméken. Egyedül a speedshop által ráragasztott kis magyar nyelvű matricán szerepel hogy ez egy Brando termék. Valahogy ez így annyira nem szimpi
Ráadásul valahogy 2 csomagnyi kis kábelcsatlakozó került az original csomagba...
Ha jól emlékszem nekem is így volt, de nyugodt lehetsz, elég minőségi a termék...
Egy jótanács, mielőtt te is a falhoz vágáson kondolkodnál, mint én az elején: mielőtt rádugod a tölteni való ketyeréidet előtte kapcsold be az aksit. Én ugyanis próbáltam úgy is, hogy előbb dugtam rá a telót és utána kapcsoltam be, erre azonnal kikapcsolt (mármint az aksi). Azt hittem, hogy selejtes, de aztán rájöttem, hogy ha előbb bekapcsolom tökéletesen müxik. Ahogy Sharp is írta természetesen nem kell kikapcsolni a telót. A sok csatlakozófej meg azért van, mert ez egy univerzális töltő, és kicsit gazdaságosabb a fejeket cserélgetni, mint a kábeleket. De nyugi, ha ugyan olyat kaptál, mint az enyém nem fogsz csalódni.
Használd egészséggel és kellemes, szórakoztató utazás(oka)t!!!