0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Na megjött a tok, csak közben átbasztak. Amit küldött a drága eladó az 10.1-es Galaxy Tab-é. Ráadásul bill. sincs. írtam neki egy kedves levelet, majd kiderül mi lesz belőle. De lehet futhatok a pénzem után.
Milyen az a 10.1-es tok?Lehet érdekelne.
Ilyen You are not allowed to view links. Register or Login. De már megy a diskurzus az eladóval.
No kiderült a férje adta fel rosszul, úgy hogy összekeverte a csomagokat. Csak akkor kérik vissza ha nem túl drága a postázása. Azt küldik a rendes csomagom.
Hááát, ha Kínából jött, akkor többe kerül a visszapostázása, mint amennyit kifizettél érte...
UK-ból jött.
Sziasztok,Most készülök vásárolni Galaxy Note-t. kérdésem az lenne, hogy használ e valaki közületek flip tokot, ha igen milyet és hol vette.Szép napot Nektek!
Szia, én használok. Ezt You are not allowed to view links. Register or Login Ezzel még kényelmesen elfér a zsebemben a telefon.
Ez is megér egy misét: You are not allowed to view links. Register or Login
Én sem bántam meg hogy megvettem. Kb. két hónap használat után a hangerőgomb melletti keskeny "átkötés" egyik oldala van eltörve, de nem igazán zavaró. Az övbe jól belekapaszkodik, véletlenül vagy akár szándékosan sem könnyű levenni (nem annyira nehéz, mint a kínai ujjcsapdát You are not allowed to view links. Register or Login, de ennek is megvan a technikája ).
Nekem is eltörött az átkötés. Tegnap meg a "csipesz" része.Nem ajánlatos nadrágszíjra feltenni. Könnyen törik a csipesz is mert erős a rúgó benne.Ma felfúrtam rá egy ruhafogas csipeszt, teljesen jó..
Mondjuk én nem erre fogom használni de kipróbálom majd azért ezt is mennyire működik.
Na ezt a billentyűzetet választottam. (Fórum hozzászólások meg youtube videók alapján.)És most már akár ezt is meg tudom csinálni majd otthon: Mondjuk én nem erre fogom használni de kipróbálom majd azért ezt is mennyire működik. A végén még eladhatom a media playerem. (Van egy 10.1-es tabom is ha nincs kéznél a note azt is hadra tudom fogni, talán nem is hülyeség. )
Te mire fogod leginkább használni?
Valami szép mintás hátlapot nem lehet valahonnan rendelni? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk