0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Sziasztok. CyanogenMod 9 RC2 telepitettem fel galaxy s telora. Sajnos a mobilnet 3g része nem akar müködni. Valaki tud rá megoldást? 2g megy rádió nincs.Köszönöm a segitséget.Még egy kérdés. Melyik a jobb a CyanogenMod 9 rc2 vagy a CyanogenMod 9 nightly?
Ma jön a stable verzióTapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről
hali, míg szervizben van a s3 újra elővettem a sgs-t, hogy áll a cm9 rom? Rég nem követtem. Lehet tudni miben lesz stable?
puding próbája:You are not allowed to view links. Register or Login(S3 már szervizben ?)
gondolom ezt is cmw-ből kell felrakni,mint a nightlykat? wipe stb?
Felraktam a stable verziót és a GPS nem működik. Ötlet? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Modem csere!
pl? Ajánlat? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
JV1You are not allowed to view links. Register or Login
thx, soha nem raktam még fel modemet, odinnal kell v cwm? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
CWM
wipe? Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről
Sziasztok!Feltettem a cm 9 stabil verziót.egyelőre egy problémával találkoztam ha a 3g használom a térerő nagyon gyenge.Valaki tud esetleg valami gyógymódot?Edison
Kérek valakitől egy SpiritFM linket, köszönőm!:-) Küldve az én GT-I9000-emről Tapatalk használatával.
Köszi. Megpróbálom az új modemet.Mondjuk közben találkoztam még egy hibával.A zárképernyőn az óra nem frissít.Lehet hogy hanyagolom a cm 9-t
képernyővédő óra vagy a gyári? vagy esetleg widget?
Simán csak a gyári.Mondjuk az az érdekes hogy a legutolsó nightly (08.08) verzióval ilyen hiba nem volt