Hello ujra...
Senki semmi okosat nem irt eddig nekem,(ld.nehany hozzaszolasomat elozo oldalakon) ugyhogy most osszefoglalom, hogy jartam....
Van egy Irorszagi O2-es Samsung Galaxy GT-I 9000 telom...A froyo-rol gingerre mar odinnal valtottam...Nem is volt semmi gond vele...
Nem olyan reg, meglattam, hogy van ez a cyanogenmod 9 nightly ROM, gondoltam akkor vegre lecserelhetem a gingert....
A leirasok alapjan mindez meg is tortent, lecsereltem a ROM-ot....Elso bekapcsolasnal, mar kiirta, hogy SIMcard is locked....Mivel semmi nem tortent, es a telefonalason kivul mindenre tudtam hasznalni a "telefonomat", ugy gondoltam semmi gond, visszarakom az eredeti software-t, a froyot..Ekkor megint elt a szolgaltatasom, mint regen, mar ujra tudtam hasznalni a telot telefonalasra is.... Utanna ujra elkezdtem felrakni a cyanogenmod 9 nightly ROM-ot, mondvan magamba, hogy biztos valamit en rontottam el az elozo felrakaskor....Cyano ROM ujra fel, telo elindul ujfennt SIM lock-al...
Ok...Gondoltam akkor vissza az egesz ujra froyo-ra.....
Mielott froyo visszakerult, volt olyan meleg szitu, (mivel volt olyan, hogy odin-ozas kozben megallt a telo), hogy kozel teljes brick....
De mindig feleledt a telo(hala az oldalnak
Szoval froyo visszakerult ujra, viszont a SIM-em maradt lock-on......Visszavittem O2-ekhoz, elmondtam nekik, hogy: " updatelni akartam a szoftvert, ug nezett ki meg is tortent, majd mikor ujraindult a telo, akkor ezt meg ezt irta ki".....Mondtak, hogy nem tudnak vele mit itt kezdeni, elkuldik a kozpontba szervizre.....
Ez volt Juni 9-en...
Ma kaptam vissza a telot, es amikor atvettem a boltban, a srac elkezdte lecsekkolni, hogy okes-e es muxik-e....
Berakta a SIM karimat, nezegette a telot, telefonalt egy sort, es mint kiderult, az a gond, hogy BLACKLIST-en van a telefonom.....
Szoval erre ha valaki tudna mondani valamit, azt megkoszonnem.....Vagy unlockoltassam ki es akkor menni fog a mostani szolgaltatommal???
Valakinek valami otlete, hogy hogy lehet, hogy ilyen "fozott ROM-os" update utan feketelistan legyen a telefonom ez hogy es miert lehetseges???
Elore is koszonom a valaszokat....