Írjátok miket próbáltok, hátha nem kell szervizbe vinnem 
Pár hete írtam ide ugyanilyen problémával, de akkor úgy látszik, hogy én voltam az első fecske, mert semmi érdemleges választ nem kaptam rá. Azóta többen jeleztétek ugyanezt.
Amúgy nekem is elég idióta módon jött helyre, mert visszatettem a BUJP5 modemet, hátha, de azzal sem történt semmi, még full wipe is volt végső kétségbeesésemben.
Aztán hogy tetézzük a bajt, egy sima lefagyásból féltégla lett, mert bootloop-ba menekült a sok megpróbáltatás elől.
visszaraktam teljesen Froyo-tól, és az volt az érdekes, hogy még GB alatt is jól ment a gps, tehát nem hardver gond, de amint felraktam az ICS-t, már elkezdett sz*rakodni. Rengeteg wipe, meg rom újrarakás után egyszer csak jó lett, és azóta is megy.
A furcsa az volt, hogy csak a Waze alatt láttam a gps ikont villogni, hogy legalább keresi a jelet, illetve az Aura mutatott valami jelfélét.
Minden másnál csak az ikon látszódott, és nem villogott, sehogy nem talált jelet.
Aztán mondom, egyszer csak ment.
Most még a 07-ei nightly van fenn a 79-es Devil kernellel, illetve nagy merészen feltettem a KF1-es modemet is, viszont még várok egy kicsit a romolással az eddigi hozzászólásokat nézve