0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Sokadik probalkozasra sem sikerult a Wifit beizzitani, marad a varakozas, egy hasznalhato verziora.
nézd meg a onecosmic portot, hátha azzal menni fogazt tudod ugye, hogy némelyik (főleg régebbi típusú) routerre pikkel a cm-es wifi driver? a munkahelyit pl nem látja nekem.a dobálásra egyébként az szokott megoldás lenni, hogy az IP cím eldobását (megőrzését) a routeren a soháról átállítod valami rövidebb tartományra, mondjuk 2 hét
a wifivel kapcsolatban nem túl jók a tapasztalataim. generálisan gyengébben fogja a jelet. a lakás router-től távolabb lévő pontjain korábban simán ment, most pedig nem talál jelet.
nekem kb pont olyan, mint a CM7-en volt, a gyári rommal/modemmel jobb volt, de így is kibírható...ennyit megér az ICS
többet is. nekem abszolút megfelelő mindennapi használatra.
a wifivel kapcsolatban nem túl jók a tapasztalataim. generálisan gyengébben fogja a jelet. a lakás router-től távolabb lévő pontjain korábban simán ment, most pedig nem talál jelet.a bobálással kapcsolatban segítség lehet, ha az advanced beállításoknál az "avoid poor connections"kiveszed. nálam azóta mintha kevesebbet kapcsolgatna (nem sokkal korábban a 3G data még csak script-tel ment a onecosmic-on, amit minden alkalommal lefuttatott, amikor valami változás volt, pl. wifi-ről 3G-re váltott, és ilyenkor megjelent az üzenet, hogy a superuser-től megkapta a jogokat. hát elég gyakran jött a hír...)
soha nem különbözött nagyon a véleményünk
az "avoid poor connections" sem segitett, nalam is a cm7 nagyobb jelet mutat, a kovetkezo verzioig marag a jo bevallt cm7-nel
Sziasztok! Nekem egy olyan gondom lenne hogy ha bemegyek az "external_sd" -be akkor nem akarja mutatni a file-okat vagy mappákat, egyszóval semmit. Csak annyit ir ki hogy üres. Ugyanakkor a beállításoknál a Storage-nél meg mutatja az sd kártyát. Nem tudjátok hogy mitől lehet? Előre is köszönöm a választ!:-)
nem ott van cyan alatt/mnt/emmc -ként fogod megtalálni.
Nos váltottam erre a verzióra. Szó nélkül felment, wifi pöccre megy, hálózat, hang szuper. Akksi fullon, megnézzük meddig bírja. Nekem sokkal gördülékenyebbnek tűnik, mint a onecosmic féle.
Hogy tetted fel?
asszem elkiabáltam a titanum dolgot:D nem rakott vissza semmit pedig végig futott. egyenként meg visszarakosgatja.
próbáld meg az app processing mode-ot auto-indirect-re állítani. nálam cm-nél általában az a nyerő, bár most éppen megy a direct is. ahogy marcedli írta pár óraval ezelőtt, eltérő lehet egy-egy sgs viselkedése.Sent from a GALAXY far far away
nem oldotta meg de azért köszi:) cm7nél eddig nem volt semmi ilyen gondom. mindegy, ami fontos azt visszateszem egyenként