0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
ha a rom flash-elésekor áll le, akkor nem zárhatjuk ki. Sent from a GALAXY far far away
-El inditom a telepítést, el is kezdi, aztán ki be kapcsolgat stb stb.. Galaxy S cuccig jut, és előlről...érthetetlen.Próbáltam a Build5 és 6 ot is.
En cm7re telepitettem. Elso korben azt csinalta amit neked. Aksi ki aksi be go a cwmbe, minden extra mozzanat nelkul megint install zip es jeee muxik. Lehet szerencsem volt v vmit nagyon maskepp csinalsz.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
akkor utsora megprobálom,de az a gáz, ilyenkor annyira elcsesződik hogy recoverym se lesz...csak a 3 file os odin menti meg
Sziasztok! Felraktam a legutóbbi verziót de nem találom a file managerben a külső SD kártya tartalmát, hova dugták?
Sziasztok. Valaki leírná,miként tudom összekötni a számítógéppel a telefont hogy lássam a C alatt az egyebeknél az ikont. :ima:Előre is köszi
/mnt/emmcvajon hányadszorra jön elő a kérdés…Sent from a GALAXY far far away
Elmondanád hogy működik az usb kapcsolat köszi
Nekem az aksiidő valami bámulatos! Hajnali fél 2-kor vettem le a töltőről, és még mindig 71%-on van! MIUI után ez csúcs! Hiba van még, de mindegy
jah...lájtos használat mellett remek, ld csatolva
a Térerő neked sem épp a plafont veri ahogy látom mondom én hogy nagyon jó az aksi/ ICS
a JVK modem miatt szerintem a vételi viszonyokhoz nem sok köze van az ICS-nek... (rosszul vagy jól tévedek? )
Én nem tudom .. csak kérdezte az alapsávot(modemet)... Nekem ott a JVK van..!
az fura lenne, mivel a build6-ban a jvt modem vanSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Lehet, hogy volt már, de azért megkérdem. Azt írja az istenadta: "Kevés a hely. Kevés a tárhely a telefonban" Épp programokat telepítettem, amikor kiírta. Persze hely van bőven... Mi a fene ez? Marcedli, htzs, találkoztatok ilyennel?
Üdv. Mindenkinek!Beálltam én is a sorba. Felraktam. Elsőre felment. Tiszta telepítést csináltam a biztonság kedvéért.Tetszik!!Eddig majdnem minden faján működik.A videó lejátszás akad egy kicsit.Az FM rádiót, meg a videó felvételt meg csak megoldják hamarosan... Még valami. Ez alapból ext4-en megy?