Mennyire van fröccsöntött kinézete, meg mennyire néz ki strapabírónak? (tehát egy valódi hard tok-e vagy recsegős-ropogós, meghajlós műanyag?)
Szia.
Kinézetre nem fröccsöntött (sztm jól védi is a tabot),inkább használat közben lehet érezni, hogy nem gyári minőség. Olyan érzésem van vele,mint amikor vagy 5-6 éve vettem egy nagyon jóárasított ACER laptopot (100e-ért,akkor az nagyon jó ár volt egy laptopért) és a billentyűzet műanyaga kicsit hajlott gépelés közben. Amúgy teljesen jó, meg 10 ezerért főleg,csak gépelés közben nem annyira komfortos.
+Ami tetszettnagyon könnyen kapcsolódik a tabhoz
szerintem tök elegáns
védi az üveget
vékony
tökéletesen illeszkedik a 10.1-hez
könnyen tölthető a kocsiba is ha van egy usb végű szivargyújtó töltőnk.
az alján az a kis kitámasztó.Nagyon jó szögbe rakja a gépet,gépeléshez ideális.
-Ami nemkicsit gagyi gépelés közben (a gombok és a ház is picit hajlik)
vissza kell állítani a billentyűzetet az alapra (swype így kilőve ha nincs ott a billentyűzet akkor mindig vissza kell állítani a swype betát)
néha hozzáérek nem kívánt billentyűhöz és elszáll vagy olyat csinál amit nem szerettem volna (meg kell szokni)
nem értem miért van olyan hatalmas caps lock az enter meg kicsi
sajnos az i9100-am nem megy bele tökéletesen (sztm iphone-ra van a közbenső betét méretezve a defy-m olyan vastag,hogy az sehogy megy már bele)
sajnos dokkolóként nem használható (töltené a tabot,mint a gyári 20.000 forintos)
Üzemidőről nem tudok még nyilatkozni.
Csináltam egy képet a transformerem mellett is, hogy legyen összehasonlítási alap. (annak azért minőségibb érzete van)