Sziasztok, gyors segítség kellene!
Elakadtam a CWM telepítéssel. Az itt: You are not allowed to view links.
Register or
Login leírt fájlok közül a FeaMod Recovery 1.3 with Kernel FeaCore_1.0.zip törölve, úgyhogy az itt: You are not allowed to view links.
Register or
Login leírt módszer szerint próbáltam eljárni:
1) Letöltöd:
FeaModRecovery_1.2.tar.md5
FeaCore_Phoenix_stable.zip
2) Az FeaCore_Phoenix_stable.zip-et kicsomagolás nélkül felteszed a belső memóriára.
3) Telót Download mod-ba indítod csatlakoztatod a géphez. Odint indítod és most is berakod az OPS-be az AriesVE.ops fájlt majd most be kell pluszba pipálni még a One Package lehetőséget és a One Package helyre berakod a FeaModRecovery_1.2.tar.md5 fájlt. Fent a csík sárga akkor start. Megint újra indul majd kékre vált a csík és kész.
4) Recovery mod-ba indítod. (Egy új recovery menü fog fogadni már) (Menü gomb az OK, vissza gomb a Vissza.)
5) Rámész Install zip from sdcard --> choose zip from internal sdcard és rányomsz a FeaCore_Phoenix_stable.zip-re , feltelepül.
6) Rámész hogy mounts and storage azonbelül mount /system rányomsz majd nyomsz egy visszát és belemész a advanced-be azon belül a Fix permissions-ra nyomsz.Az 5. pontig minden OK, aztán vége áll egy kék kalap nyíllal a kijelző közepén és semmi nem mozdul. Egyszer addig nyomogattam random a gombokat, amíg végre megjelent a choose zip from internal sdcard --- de nem történt semmi, megint csak a kalap áll.
(Egyébként is szörnyen nehéz recovery módba jutni, hol sikerül, hol nem: ez normális? Így szokott lenni?)
Segítsetek, hogy mit csináljak másként a CWM-ért! Bocs a sok szövegért, és tagolt hangon magyarázzatok, mert kezdő vagyok! Köszönöm!