Habár a JVT nekem is elég jól muzsikált, mégis sikerült valahogyan leharcolnom, és újratelepítés helyett az addigra megjelent XWJVU változatnak adtam egy esélyt.
Mivel a kiszivárgott változat a portugál MTN szolgáltató nevével jelzett, ezért úgy gondoltam, elég stabil lehet hogy egy szolgáltató "hivatalos" változatként szórja. (persze lehet hogy tévedek)
Mellesleg csak a PDA kód JVU változat, a modem JVT maradt, CSC-ből pedig JV9 került bele.
Miért jobb mint az előzőek?
Állítólag nincs vele a WiFi ledobálós probléma (nem tudom, nekem nem volt ilyen gondom)
Tud magyarul a Swype - sokat utálják, én hónapok óta ezt használom, szerintem nagyon jó!
A JVT-hez képest más különbséget nem nagyon tapasztaltam, de mintha gördülékenyebb lenne az egész...
A telepítés lépései1,
Az alábbi post-ból tölthető le egy szépen kipucolt "stock" közeli változat:
You are not allowed to view links.
Register or
Login (igen, a 4. oldal első hsz)
A szokásos Odin-os telepítés után ne felejtsd átállítani a régiót a leírás alapján: "After you install it, change the csc to your region, using the code *#272*IMEI# from your dialer (where IMEI your phone's IMEI no.)."
Így van egy szép unofficial stock ROMunk, kezdődhet a tánc... ;-)
2,
Az App és Framework általam deodexelt változata itt található:
Register or
Login (csomag 11.20-án javítva, az első verzió hibás volt (boot loop) bocsi!)(-ez másnak is lehet kiindulópont aki színezni akar)
(- bocsi, a semaphore.apk benne maradt - ha nem semaphore kernelt használsz, akkor töröld ki a zip-ből)
2.5,
A felrakáshoz CWM-es kernel szükséges, nekem a Semaphore 1.8.2 tökéletesen megfelelt:
Register or
Login(Voodoo kernelből van JVU is ezt még nem próbáltam You are not allowed to view links.
Register or
Login )
Ha szeretnél ext4 lagfix-et, akkor a CF-Root-ext4*.apk kell az alábbi oldalról:
Register or
LoginA lap vége felé találhatóak a dl linkek: "ext4 tools"
3,
A stock-hoz képest nekem nincsenek túl nagy igényeim, nálam a funkcionalitás fontosabb mint a csilli-villi, ezért csináltam inkább magamnak egy kis mod-ot, mint hogy különféle színes-szagos ROMokat töltsek.
Így készült el a százalékos battery kijelzés, a power menü kiegészítés és a CRT off-ot tartalmazó framework mod:
Register or
Loginfelrakás szokás szerint CWM-ből.
Mondhatni nagyon kezdő vagyok, még csak fél éve van SGS-em (ez az első Androidom), ez az első ilyen munkám, szóval
csak olyan essen neki, aki tudja mit csinál, és tudja hogyan kell helyrehozni ha valami elromlik, de gondoltam megosztom másokkal is hátha van aki épp erre vágyakozik...
CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE PRÓBÁLD KI, ESETLEGES MEGHIBÁSODÁSÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK
Ha úgy látom, hogy van érdeklődés talán folytatom... ;-)
Minden kritikát szívesen veszek!