Szia D0ky tudnál abban segíteni hogy miért nem sikerül ez? You are not allowed to view links.
Register or
Login Mindent úgy csinálok ahogy levan írva! Sőt feltettem a Hyperion rom-ot vagy mit témát nah mert ezt javasolta ott sokaknak az Admin valamiért úgy ha a Hyperion van fennt akor tuti a siker.. Szóval feltettem a Hyperion-8.ALSA-PRE.GM-BUILD.02-tőt Aminek örülök is de ez sem segített..
Android 2.3.6 gyári rom van rajta amit te ajánlottál + Ez a Hyperion... Gyári rom-ra is fellehet tenni a processzor tuning-ot de nem gyári-ra is. Most én nekem már nem gyári a rom-om, mert fenn van a Hyperion? Nekem a gyári megoldást kell követem az oldalon : "Stock rom"vagy az első lehetőséget? Az első lehetőséggel a Samsung animációtól tovább nem jutok pedig mindent úgy csináltam ahogy ott levan írva :S A gyári opció alapján csináljam akkor? Fogalmam sincs hogy gyári e még a room-om a Hyperion miatt de azt is direkt azért tettem fel hogy fel tudjam tenni a proceszor tuning-ot azért nekem jól jönne az az 1.2ghz mert vettem már vagy 4 game-t market-en de egyik-kel sem bírkózott meg

Ha a nem gyári rom utasítása kell nekem amit megcsináltam már és működnie kellene a dolognak csak én rontom ell folyton akkor egyetlen dolognál hibázhatok mégpedig a Go to Back and restore > Advanced, Restore “System, data & cache”. Keep in mind not to restore boot and sd-ext. Itt van 2-t dátum és a csávó a videón a "nagyobb" dátumot válaszotta minden esetben pl 2012.01.22. helyett 2013.03.21. csak példakép.. Nekem 2-t lehetőség volt a tegnapi meg a tegnap előtti nap dátumra értve és a tegnapit választottam ... A csávó is a nagyobbat választotta godoltam most micsináljak biztos nekem is azt kell

Tehát ennél a dolognál hibázhatok ugye? Annyi mindenkinek sikerült már csak nekem nem megy :S A legjobb hasznos dolgok mind angol-nyelvű-ek ..

Ha van ötleted kérlek segíts s nem zaklatlak igérem

Tiszteletem D0ky szia.