2024, 11 21, 21:25:18

Szerző Téma: Programok / Játékok O2Droid-ra - Fut vagy nem?  (Megtekintve 27602 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ati711

• PDA: SM-N9005 / 4.4.2 / N9005XXUENB1 / KOT49H.N9005XXUENB4
Re: Programok / Játékok O2Droid-ra - Fut vagy nem?
« Reply #75 Dátum: 2012, 02 08, 19:51:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nekem 1 dolog hianyzik meg: winmon szerettem, h a hatso ledeket lampakent tudom hasznalni. Talalt esetleg valaki olyan programot, amivel ezt elo tudom idezni?

Ezt még én sem próbáltam ki, de a kulcsszó market és Flashlight rákerestem

De most várok hogy mit mondnak a profik, mit tapasztaltak, lehet van jobb is :)

Nem elérhető Senkifia

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
« Reply #76 Dátum: 2012, 02 08, 22:16:34 »
Könyvtárat létrehozni tudsz, másolni nem, legalábbis nekem nem sikerült és megoldottam másképp:

Új könyvtárat hoztam létre  -> New Folder (új könyvtár) majd  megnyitottam ez Import -> Select Files és betöltöttem egyszerre egy egész albumnyi zenene számot, 30mp3-as file (egyébként a feltöltés/áttöltés/másolás telre egyszerre 3 szálon megy) ha végzett Succes valamit ír ki, és bezárhatod.

köszönöm szépen az ötletet,kipróbálom... ha már feltelepedett a cm-beta2 :) most dolgozik ...Majd írok tapasztalatot,gyorsaságról,miegymásról.

Nem elérhető gebasz

• PDA: Samsung Galaxy S2
  • PDA ROM: CM10.1-NIGHTLY-Spitya
« Reply #77 Dátum: 2012, 02 08, 22:37:43 »
Ezt még én sem próbáltam ki, de a kulcsszó market és Flashlight rákerestem

De most várok hogy mit mondnak a profik, mit tapasztaltak, lehet van jobb is :)

Koszi, ezt mar probaltam! Sajnos valamiert nem mukodik a program ezen resze, csak a kijelzot hasznalhatom "lampakent". Mar kiprobaltam parat, de egyikkel se mukodott a LED. Gondoltam hatha valakinek van mukodo verzioja, es nem kell mindet installalnom-uninstallalnom :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #78 Dátum: 2012, 02 08, 23:00:28 »
hmmm... ez a megváltozott market annyira nem szimpatikus... hogy nincs "download" gomb,csak 2cancel download",aztán ha találtál valamit,egyszercsak elkezd letölteni.. ja és még nem si töltött le semmit,elég lassan akarja.
Amúgy első klikkre a cm beta2 gyorsabbnak tűnik. Stabilitás majd elválik. dizájn is jó.
aztar...hadt mindenit :D ez azért picit ijesztő....az égadta világon semmit el nem mentettem,sem alkalmazást,sem egyebet,gondolván,hogy majd szűzen kezdek... leformáztam az sd kártyát vagy 2szer legalább,egyszer winmo alatt,egyszer win7 alatt,aztán meg az android is leformázta telepítés közben. A my storage-ről letöröltem a cm beta 1 fájlokat, ne kavarjanak be. Erre mit láto? a "szűz telepítésemen fenn vannak a cm1-re telepített alkalmazásaim ...:D na ezt hogy csinálja? bár ezt eljátszotta nekem a linux is. hogy leformáztam tévedésből egy partíciót(teljesen lényegtelen adatok voltak, annyi baj,majd letöltöm újra,mondtam). Aztán még egyszer leformáztam egy újabb ubuntu telepítés miatt,mert a kubuntu nem ment fel. majd valamiért ez se jött össze, közben volt egy gomb( 2 linuxos és aszem 1 wines formázás után...de a linux az biztos...visszaforíthatatlan,mittudomén...biztos?biztos?csináljam?csináljad...csinálta) Erre megnyomom a második,vagy harmadik újraformázás meg reboot után,hogy "változtatások visszavonása". Mire elndítom a win7et,és ott a partíció, adatostól,mindenestől...
Érdekes. És barátságos hozzáállás :D

Nem elérhető Senkifia

« Reply #79 Dátum: 2012, 02 08, 23:09:58 »
hmmm... ez a megváltozott market annyira nem szimpatikus... hogy nincs "download" gomb,csak 2cancel download",aztán ha találtál valamit,egyszercsak elkezd letölteni.. ja és még nem si töltött le semmit,elég lassan akarja.
Amúgy első klikkre a cm beta2 gyorsabbnak tűnik. Stabilitás majd elválik. dizájn is jó.
aztar...hadt mindenit :D ez azért picit ijesztő....az égadta világon semmit el nem mentettem,sem alkalmazást,sem egyebet,gondolván,hogy majd szűzen kezdek... leformáztam az sd kártyát vagy 2szer legalább,egyszer winmo alatt,egyszer win7 alatt,aztán meg az android is leformázta telepítés közben. A my storage-ről letöröltem a cm beta 1 fájlokat, ne kavarjanak be. Erre mit láto? a "szűz telepítésemen fenn vannak a cm1-re telepített alkalmazásaim ...:D na ezt hogy csinálja? bár ezt eljátszotta nekem a linux is. hogy leformáztam tévedésből egy partíciót(teljesen lényegtelen adatok voltak, annyi baj,majd letöltöm újra,mondtam). Aztán még egyszer leformáztam egy újabb ubuntu telepítés miatt,mert a kubuntu nem ment fel. majd valamiért ez se jött össze, közben volt egy gomb( 2 linuxos és aszem 1 wines formázás után...de a linux az biztos...visszaforíthatatlan,mittudomén...biztos?biztos?csináljam?csináljad...csinálta) Erre megnyomom a második,vagy harmadik újraformázás meg reboot után,hogy "változtatások visszavonása". Mire elndítom a win7et,és ott a partíció, adatostól,mindenestől...
Érdekes. És barátságos hozzáállás :D
na jó,van olyan,ami nincs meg a cm beta1re telepített cuccokból. gondolom akkor ezekről volt infó valahol nem az sd kátyán,amire telepítettem a "szűz" androidot :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #80 Dátum: 2012, 02 09, 23:12:35 »
Gyorsabb is, meg stabilabb is szerintem a beta2. viszont a beta1ben jobban tetszett néhány dizájn elem  ;) de ez szubjektív,ugye.
Viszont sikerült valahogy "elrontanom" a billentyűzár-gombot. Nem tudom,miért, de nem zárja le a képernyőt a telefon-letesz gomb. Sokáig gond nélkül tette a dolgát,működött. Most meg egyszer csak gondolt egyet,azóta csak visszalépés-gombként működik. ha valaki belefut a problémába, és megtudja a megoldást is, szívesen veszem a segítségét  ;)

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #81 Dátum: 2012, 02 10, 21:32:03 »
Anno megvettem a  paper camera alkalmazást... Ezt látom is az accuntomnál... A cm beta2 alatt meg:
"This item is not compatible with your device."
Le sem tudom tölteni...
Pedig ez egy nagyon kiváló cucc...

De most nézem nem csak ezt nem tudom használni amit fizettem anno...áááá...
Most ez mitől van?

Nem elérhető Senkifia

« Reply #82 Dátum: 2012, 02 11, 00:40:27 »
Anno megvettem a  paper camera alkalmazást... Ezt látom is az accuntomnál... A cm beta2 alatt meg:
"This item is not compatible with your device."
Le sem tudom tölteni...
Pedig ez egy nagyon kiváló cucc...

De most nézem nem csak ezt nem tudom használni amit fizettem anno...áááá...
Most ez mitől van?

nekem egy FRM memory cleaner c. program csinálja ugyanezt. Csak ingyen. A cm beta1-el ment, az az érzésem, hogy egy darabig a beta 2vel is. Most meg valami tmobile-os telefonnak látja az omniát,és pc-n blépve marketre azt mondja,telepítve van, de nem kompatibilis. Telefonon meg nincs fenn. És ha telefonról lépek marketre,nem hogy letöltei nem engedi,meg sem találom... érdekes...

Nem elérhető Senkifia

« Reply #83 Dátum: 2012, 02 25, 12:17:08 »

A Ceramic destroyer-t valahogy nem lehet rendesen működésre bírni? Nekem néha betölt félig,néha egészen,néha elindul , de a vége mindig az,hogy egy folyamatban lévő animáció közben kidob a program...  :hmm:
Pedig tök jó játék....

Nem elérhető Senkifia

« Reply #84 Dátum: 2012, 03 02, 23:21:23 »
nekem egy FRM memory cleaner c. program csinálja ugyanezt. Csak ingyen. A cm beta1-el ment, az az érzésem, hogy egy darabig a beta 2vel is. Most meg valami tmobile-os telefonnak látja az omniát,és pc-n blépve marketre azt mondja,telepítve van, de nem kompatibilis. Telefonon meg nincs fenn. És ha telefonról lépek marketre,nem hogy letöltei nem engedi,meg sem találom... érdekes...
megoldottam...megkerestem máshol a frm.apk-t, és letöltöttem...lévén,hogy a marketen is ingyen van,csak most nem akar menni, lelkiismeretfurdalás nélkül tehettem meg ezt :)

Nem elérhető yau

• PDA: galaxy s8
  • PDA ROM: Nexus 7-5.1 elválló kijelzővel
« Reply #85 Dátum: 2012, 03 04, 15:51:40 »
Kamera gondokra ajánlom a Camera zoom fx programot. Megy vele a kamera gomb is. Nem túl drága 621 Huf.
Érdemes letölteni tök jól működik.

Nem elérhető harvel

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: GT-I8000 8GB
  • PDA ROM: I8000NXXIJ6
« Reply #86 Dátum: 2012, 05 02, 18:40:06 »
Sziasztok!Ajánlom figyelmetekbe ezt a progit: SystemApp Remover (4.14) ROOT REQ.apk.A rendszer alkalmazásokat és programokat lehet kikapcsolni ami szerintem elég jó dolog.De csak ovatosan használjátok mert lehet vele törölni is mindent úgyhogy csak figyelmesen! :) A kettő közül az 1ik tuti müxik.

Moderator Comment Mindennemű :warez: tiltott a fórumon! A You are not allowed to view links. You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login egy fizetős alkalmazás!

Nem elérhető harvel

« Reply #87 Dátum: 2012, 05 04, 03:26:17 »
ok,elnezest.nem tudtam.sok helyrol letoltheto.

Nem elérhető harvel

« Reply #88 Dátum: 2012, 05 04, 03:38:12 »
a legjobb rendszertisztito-sd  maid.fizetos  de konnyen letoltheto ingyen is.akinek van ra penze  vegye meg,nekem nem telik erre.

Moderator Comment Utoljára kérlek, hogy semmilyen :warez: témát ne említs ezen a fórumon. Továbbá legyél szíves betartani a magyar helyesírás szabályait. Ez utóbbi is, csakúgy, mint az előző, szintén benne van a fórumszabályzatban, amit regisztrációkor elfogadtál.

Nem elérhető harvel

« Reply #89 Dátum: 2012, 06 05, 18:08:44 »
Hello mod.Lehet  ide ajánlani oldalakat?

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #90 Dátum: 2012, 09 09, 09:08:01 »
Hello mod.Lehet  ide ajánlani oldalakat?

Ha nem warez, akkor minden további nélkül.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Jag3R

• Navigáció / Navigation: IGO 8.3.2 Teljes Európa
  • PDA: Samsung Omnia II 2gb+16gb
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #91 Dátum: 2012, 09 09, 15:19:36 »
Sziasztok Viber elérhető az Omniára? :)

Nem elérhető Senkifia

« Reply #92 Dátum: 2012, 09 09, 22:26:40 »
Sziasztok Viber elérhető az Omniára? :)
Nem csak elérhető, de használható is :)

Nem elérhető 30zSamu

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia 2
  • PDA ROM: I8000NXXJI1
« Reply #93 Dátum: 2012, 12 28, 12:19:47 »
Sziasztok! A Plants Vs Zombie-hoz kéne egy kis segítség. Megcsinálom a regisztrációt de a bejelentkezést nem akarja megcsinálni, mindig valami üzenetet ír egy honlap címmel. Mit tudok ezzel csinálni? Köszi előre is!