hmmm... ez a megváltozott market annyira nem szimpatikus... hogy nincs "download" gomb,csak 2cancel download",aztán ha találtál valamit,egyszercsak elkezd letölteni.. ja és még nem si töltött le semmit,elég lassan akarja.
Amúgy első klikkre a cm beta2 gyorsabbnak tűnik. Stabilitás majd elválik. dizájn is jó.
aztar...hadt mindenit
ez azért picit ijesztő....az égadta világon semmit el nem mentettem,sem alkalmazást,sem egyebet,gondolván,hogy majd szűzen kezdek... leformáztam az sd kártyát vagy 2szer legalább,egyszer winmo alatt,egyszer win7 alatt,aztán meg az android is leformázta telepítés közben. A my storage-ről letöröltem a cm beta 1 fájlokat, ne kavarjanak be. Erre mit láto? a "szűz telepítésemen fenn vannak a cm1-re telepített alkalmazásaim ...
na ezt hogy csinálja? bár ezt eljátszotta nekem a linux is. hogy leformáztam tévedésből egy partíciót(teljesen lényegtelen adatok voltak, annyi baj,majd letöltöm újra,mondtam). Aztán még egyszer leformáztam egy újabb ubuntu telepítés miatt,mert a kubuntu nem ment fel. majd valamiért ez se jött össze, közben volt egy gomb( 2 linuxos és aszem 1 wines formázás után...de a linux az biztos...visszaforíthatatlan,mittudomén...biztos?biztos?csináljam?csináljad...csinálta) Erre megnyomom a második,vagy harmadik újraformázás meg reboot után,hogy "változtatások visszavonása". Mire elndítom a win7et,és ott a partíció, adatostól,mindenestől...
Érdekes. És barátságos hozzáállás