A profilod szerint sg2-sed van....akkor hogy is van ez ? Véletlenül írtál ebbe a forumba, vagy csak nem írtad át a profilod ?
( azt látom hogy a tapatalk-od mit írt, de hát ugye az szerkeszthető
Kérdésedre:
ajánlatos minden kontakt-ot már eleve úgy rögzíteni a címjegyzékben hogy a +36 és a körzetszám a helyes kezdés...nem kell ezzel a pár karakterrel "spórolni"...
érdemes a jó kontakt listáról nem csak a google szerverrel (ha oda engeded) mentést csinálni, de a market-en van elég sok ingyenes program a contact list mentésére a belső SD-re.
Így elkerülhető a késöbbi kézi javítgatás.
Egyébként Excel-ben lehet automatizálni a cserét a jelnlegiről, az oda-vissza mozgatása az adatoknak szintén megoldható.
Mivel én nem vagyok admin, így nem mondhatom, hogy kicsit olvass vissza. ;-) Leírtam (jan.16-án), hogy 30 napig kaptam tesztelni egy SGN-t a telenortól (kk1-es rommal) és igen… S2-m van, az a saját, azzal próbálom összehasonlítani.
Én azt nem értem, hogy miért van az, hogy az eddigi androidos készülékeimmel tökéletesen működik így is, csak ezzel nem.
Továbbá azt sem értem, hogy a névjegyzékből (fehér háttér) nem tudok hívni, mert nem teszi elé a 06-ot, viszont a tárcsázóból a gyakran hívott utáni névjegyzékből viszont már tudok hívni. Hogy is van ez? A backup nem megoldás erre az anomáliára. :-)
Egy másik észrevétel, hogy az auto elforgatás kicsit lassúnak tűnik az s2-höz képest, hiába kalibráltam, nem javult. Egyszerűen sokat gondolkodik, mielőtt elforog.
Küldve az én teszt Galaxy Nexus-emről Tapatalk használatával.